wartownik 21.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja też mam trochę wolnego. A tu Ila i arek TO MAŁO CZY DUŻO ???? DOBRZE CZY ŹLE ???? suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja też mam trochę wolnego. A tu nikogo ...... tylko Ila ..... super!!!!!!!!! NO TAK TYLKO ILA , TO NIE MA Z KIM GADAĆ DZIEKUJĘ . Opacznie zrozumiałaś, zapomniałem dać wykrzykniki Jak tam bioderka po pączusiach i faworkach MOJE SĄ W SAM RAZ RACZEJ CHUDNĘ OD PRACY ALE OD WTORKU JUŻ MAM URLOP, CAŁE 5 DNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć Wartownik. Ratuj bo palnąłem gafe To jest nas trójka ato chyba już zbiegowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć Wartownik. Ratuj bo palnąłem gafe To jest nas trójka ato chyba już zbiegowisko NO TAK, TERAZ TO RATOWNIKA NA POMOC WOŁASZ ????? OJ, CHYBA JESCZE POWIEKSZYŁES GAFĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć Wartownik. witaj ziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja też mam trochę wolnego. A tu nikogo ...... tylko Ila ..... super!!!!!!!!! NO TAK TYLKO ILA , TO NIE MA Z KIM GADAĆ DZIEKUJĘ . Opacznie zrozumiałaś, zapomniałem dać wykrzykniki Jak tam bioderka po pączusiach i faworkach MOJE SĄ W SAM RAZ RACZEJ CHUDNĘ OD PRACY ALE OD WTORKU JUŻ MAM URLOP, CAŁE 5 DNI To zademonstruj Przyznaje się bez bicia, miałem problem z zapięciem spodni przed wyjściem na spacer z psem. A wczoraj problemy z przepłynięciem kilku długości basenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ratuj .... łap przyjacielu http://www.acor.pl/foto/produkty/8/flamingo_kolo2_tha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć Wartownik. Ratuj bo palnąłem gafe To jest nas trójka ato chyba już zbiegowisko NO TAK, TERAZ TO RATOWNIKA NA POMOC WOŁASZ ????? OJ, CHYBA JESCZE POWIEKSZYŁES GAFĘ No i to potwierdza się życiowa prawda żonatego. Jak walnąłeś gafę to już nie odkręcaj bo się pogrążysz najlepiej udaj, że niewiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja też mam trochę wolnego. A tu nikogo ...... tylko Ila ..... super!!!!!!!!! NO TAK TYLKO ILA , TO NIE MA Z KIM GADAĆ DZIEKUJĘ . Opacznie zrozumiałaś, zapomniałem dać wykrzykniki Jak tam bioderka po pączusiach i faworkach MOJE SĄ W SAM RAZ RACZEJ CHUDNĘ OD PRACY ALE OD WTORKU JUŻ MAM URLOP, CAŁE 5 DNI To zademonstruj Przyznaje się bez bicia, miałem problem z zapięciem spodni przed wyjściem na spacer z psem. A wczoraj problemy z przepłynięciem kilku długości basenu. NIE MAM PROBLEMÓW Z ZAPINANIEM ( BO I TAK SIE PRZEZ POPRZEDNI ROK SPASŁAM ) A MOJE PŁYWANIE JEST TRAGICZNE TO I TAK ŹLE I TAK NIEDOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ratuj .... łap przyjacielu http://www.acor.pl/foto/produkty/8/flamingo_kolo2_tha.jpg Zapóźno ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć Wartownik. Ratuj bo palnąłem gafe To jest nas trójka ato chyba już zbiegowisko NO TAK, TERAZ TO RATOWNIKA NA POMOC WOŁASZ ????? OJ, CHYBA JESCZE POWIEKSZYŁES GAFĘ No i to potwierdza się życiowa prawda żonatego. Jak walnąłeś gafę to już nie odkręcaj bo się pogrążysz najlepiej udaj, że niewiesz o co chodzi HAHA, ŻYCIOWA PRAWDA A WARTOWNIK ZWIAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Rzucił koło ratunkowe i popłyną dalej z misją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 albo nie zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 albo nie zwiał A JAK TO NAZWAĆ ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 albo nie zwiał A JAK TO NAZWAĆ ?????? Zajęciem strategicznej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 albo nie zwiał A JAK TO NAZWAĆ ?????? Zajęciem strategicznej pozycji NO TAK BEZPIECZNEJ CIEKAWE DLACZEGO OD MOJEJ OSOBY ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 albo nie zwiał A JAK TO NAZWAĆ ?????? nie wiem , może "czai sie w krzakach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 AUTO DZIŚ UMYŁAM CIEKAWE CZY BĘDZIE PADAĆ ? JUŻ MAM DOŚĆ TEJ ZIMY, NAWET POJEŹDZIĆ NIE MOŻNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 albo nie zwiał A JAK TO NAZWAĆ ?????? Zajęciem strategicznej pozycji NO TAK BEZPIECZNEJ CIEKAWE DLACZEGO OD MOJEJ OSOBY ????[/quote] Dlaczego tak uważasz. A może chodzi o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 wiem , wiem , zawaliłem ....jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts