JMW 27.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 JEEEEEEEEEEEEEEEES jes jes DOBRANOC PAŃSTWU gratki http://img.interia.pl/koneser/nimg/Bielizna_diamentow_Czemu_1953312.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Hejka JMW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 27.02.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a pozostałe gatki dla Kasztanki, to co??? stuk upomina się o ranking, a gatek nie wkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 JMW czy można teraz spotkać ładne kobitki w spódnicy, na mieście? bo sie tak kłócimy z Ilonką U mnie w mieście wszystkie w spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a pozostałe gatki dla Kasztanki, to co??? stuk upomina się o ranking, a gatek nie wkleił Pewnie niecnota zapomniał........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 27.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Hejka JMW! jak mija dzień? wczoraj miałam fajny - bylismy z dzieciem na basenie i potem na dobrym żarełku w Nowej Zelandii prowadzonej przez Włocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A ja na budowie sobie grzebałem i tak czas zleciał.... zaległe gaciehttp://diores.pl/images/abig/BEAUTYNIGHT/naomi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 27.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 JMW czy można teraz spotkać ładne kobitki w spódnicy, na mieście? bo sie tak kłócimy z Ilonką U mnie w mieście wszystkie w spodniach wstyd przyzanć, że rzadko można spotkac - ja też rzadko chodzę ale jak już ubiorę, to... dochodzi do stłuczek na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 JMW czy można teraz spotkać ładne kobitki w spódnicy, na mieście? bo sie tak kłócimy z Ilonką U mnie w mieście wszystkie w spodniach wstyd przyzanć, że rzadko można spotkac - ja też rzadko chodzę ale jak już ubiorę, to... dochodzi do stłuczek na mieście Wstydź się JMW! Za te stłuczki to dostaniesz kiedyś mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A ILONa gdzie poleciała? Penie na obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 27.02.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 JMW czy można teraz spotkać ładne kobitki w spódnicy, na mieście? bo sie tak kłócimy z Ilonką U mnie w mieście wszystkie w spodniach wstyd przyzanć, że rzadko można spotkac - ja też rzadko chodzę ale jak już ubiorę, to... dochodzi do stłuczek na mieście Wstydź się JMW! Za te stłuczki to dostaniesz kiedyś mandat dlatego rzadko chodzę w spódniczce - ostatnio wolę sukienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 JMW czy można teraz spotkać ładne kobitki w spódnicy, na mieście? bo sie tak kłócimy z Ilonką U mnie w mieście wszystkie w spodniach wstyd przyzanć, że rzadko można spotkac - ja też rzadko chodzę ale jak już ubiorę, to... dochodzi do stłuczek na mieście Wstydź się JMW! Za te stłuczki to dostaniesz kiedyś mandat dlatego rzadko chodzę w spódniczce - ostatnio wolę sukienki Trzeba poczekać do wiosny!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ZNOWU SAMI ZOSTALIŚMY CHYBA TRZEBA ZMIENIĆ NAZWĘ Sami?! Mi to nie przeszkadza.............. Dwoje to para, a troje to tłum IM WIĘCEJ TYM WESELEJ Powiedz to mojej żonie A STUKOWA JAK UWAŻA ??????????? Jak tylko zaproponuje sąsiadke lub koleżanke to krzyczy na mnie.......... I gdzie tu zabawa? ZABAWA TO TYLKO NA RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 27.02.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A ILONa gdzie poleciała? Penie na obiad? ja chyba będę dziś bez obiadu po pracy skoczę do końbyły, a potem będzie za późno, by jeść nie zbiednieję od niezjedzenia jednego obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 27.02.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Zobaczyłam na licznik ile mam postów nawet własnego dzinnika budowy nie mam, a tyle postów chyba powinnam się tego "wyczynu" wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ZNOWU SAMI ZOSTALIŚMY CHYBA TRZEBA ZMIENIĆ NAZWĘ Sami?! Mi to nie przeszkadza.............. Dwoje to para, a troje to tłum IM WIĘCEJ TYM WESELEJ Powiedz to mojej żonie A STUKOWA JAK UWAŻA ??????????? Jak tylko zaproponuje sąsiadke lub koleżanke to krzyczy na mnie.......... I gdzie tu zabawa? ZABAWA TO TYLKO NA RW I koniczenia w miłym towarzystwie , czy ja znowu słodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Zobaczyłam na licznik ile mam postów nawet własnego dzinnika budowy nie mam, a tyle postów chyba powinnam się tego "wyczynu" wstydzić ZARAZ WSYDZIĆ NIBY CZEGO ????? WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Zobaczyłam na licznik ile mam postów nawet własnego dzinnika budowy nie mam, a tyle postów chyba powinnam się tego "wyczynu" wstydzić ZARAZ WSYDZIĆ NIBY CZEGO ????? WITANKO Ja tam się nie wstydze................. mam ładne włochate nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ZNOWU SAMI ZOSTALIŚMY CHYBA TRZEBA ZMIENIĆ NAZWĘ Sami?! Mi to nie przeszkadza.............. Dwoje to para, a troje to tłum IM WIĘCEJ TYM WESELEJ Powiedz to mojej żonie A STUKOWA JAK UWAŻA ??????????? Jak tylko zaproponuje sąsiadke lub koleżanke to krzyczy na mnie.......... I gdzie tu zabawa? ZABAWA TO TYLKO NA RW I koniczenia w miłym towarzystwie , czy ja znowu słodze? LIZACZKUJESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ZNOWU SAMI ZOSTALIŚMY CHYBA TRZEBA ZMIENIĆ NAZWĘ Sami?! Mi to nie przeszkadza.............. Dwoje to para, a troje to tłum IM WIĘCEJ TYM WESELEJ Powiedz to mojej żonie A STUKOWA JAK UWAŻA ??????????? Jak tylko zaproponuje sąsiadke lub koleżanke to krzyczy na mnie.......... I gdzie tu zabawa? ZABAWA TO TYLKO NA RW I koniczenia w miłym towarzystwie , czy ja znowu słodze? LIZACZKUJESZ A to można leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts