ila66 27.02.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 HERBATKA DLA WAS http://bi.gazeta.pl/im/3/2785/z2785443X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzięki za herbatke. Stuku, ze mną jak z dzieckiem - gniewam się pięć minut smakowały pomarańczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Herbatka z cytrynkom moja ulubiona! malka ze mną też jak z dzieckiem, ale dlaczego to już byśmy musieli spytać żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... A CO MAM ROBIĆ ZIMĄ ???? ZRESZTĄ LUBIE SPAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cześć klikacze Chlebek piekę na zakwasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... A CO MAM ROBIĆ ZIMĄ ???? ZRESZTĄ LUBIE SPAĆ Jak to co? Ryby na lodzie łowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cześć klikacze Chlebek piekę na zakwasie JUŻ MI ŚLINKA CIEKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... A CO MAM ROBIĆ ZIMĄ ???? ZRESZTĄ LUBIE SPAĆ Jak to co? Ryby na lodzie łowić! a gdzie ty lód znajdziesz jak u nas odwilż i wszystko mokre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cześć klikacze Chlebek piekę na zakwasie JUŻ MI ŚLINKA CIEKNIE moje małe chłopaki juz się nie moga doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... A CO MAM ROBIĆ ZIMĄ ???? ZRESZTĄ LUBIE SPAĆ Jak to co? Ryby na lodzie łowić! a gdzie ty lód znajdziesz jak u nas odwilż i wszystko mokre STUK, RYBY TO TWOJA SPECJALNOŚĆ MY MOŻEMY JE ZJEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cześć klikacze Chlebek piekę na zakwasie Ja mam zakwasy po budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... A CO MAM ROBIĆ ZIMĄ ???? ZRESZTĄ LUBIE SPAĆ Jak to co? Ryby na lodzie łowić! a gdzie ty lód znajdziesz jak u nas odwilż i wszystko mokre STUK, RYBY TO TWOJA SPECJALNOŚĆ MY MOŻEMY JE ZJEŚĆ A kto bedzie skrobał i patroszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... A CO MAM ROBIĆ ZIMĄ ???? ZRESZTĄ LUBIE SPAĆ Jak to co? Ryby na lodzie łowić! a gdzie ty lód znajdziesz jak u nas odwilż i wszystko mokre STUK, RYBY TO TWOJA SPECJALNOŚĆ MY MOŻEMY JE ZJEŚĆ A kto bedzie skrobał i patroszył? MY JESTEŚMY CHĘTNE DO JEDZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... A CO MAM ROBIĆ ZIMĄ ???? ZRESZTĄ LUBIE SPAĆ Jak to co? Ryby na lodzie łowić! a gdzie ty lód znajdziesz jak u nas odwilż i wszystko mokre STUK, RYBY TO TWOJA SPECJALNOŚĆ MY MOŻEMY JE ZJEŚĆ A kto bedzie skrobał i patroszył? MY JESTEŚMY CHĘTNE DO JEDZENIA No to trzeba kogoś do mokrej i śmerdzącej roboty poszukać Bo same się nie wypatroszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 RANY SPAĆ MI SIE ZACHCIAŁO Nigdzie nie pójdziesz Szkoda czasu na spanie....... A CO MAM ROBIĆ ZIMĄ ???? ZRESZTĄ LUBIE SPAĆ Jak to co? Ryby na lodzie łowić! a gdzie ty lód znajdziesz jak u nas odwilż i wszystko mokre STUK, RYBY TO TWOJA SPECJALNOŚĆ MY MOŻEMY JE ZJEŚĆ A kto bedzie skrobał i patroszył? MY JESTEŚMY CHĘTNE DO JEDZENIA No to trzeba kogoś do mokrej i śmerdzącej roboty poszukać Bo same się nie wypatroszą NO, TY TO ZROBISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.02.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Juz stygnie a chłopaki dmuchają zeby szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 CIEKAWE CO Z TYM CHLEBEM ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 CIEKAWE CO Z TYM CHLEBEM ??????????? zaraz drugi zamieszam na jutro do pieczenia moze ze śliwką albo cebulką zakwas własnie mi odżywa na grzejniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts