JMW 03.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ależ ta stronka się wlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ależ ta stronka się wlecze... FAKT STRASZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Namiotami kusimy... u stuka, to chociaż kanaliza jest - u mnie trzeba by dołek kopać - najlepiej na polu sąsiada HMM, NAJPIERW DO STUKA ZA ROK DO CIEBIE w przyszłym roku będę miała takie półokrągłe urodziny, to można będzie imprezę zrobić W sumie każda okazja nie jest zła, by imprezować I moge odwiedzić przy okazji klegów z wojska(BRANIEWO,BARETOSZYCE,CHRUŚCIL.....no i pamiętny areszt w OLSZTYNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A tak z innej beczki - trafiliście na kogoś, kto ma pompę ciepła? Nadal nie mamy wybranego systemu grzewczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Namiotami kusimy... u stuka, to chociaż kanaliza jest - u mnie trzeba by dołek kopać - najlepiej na polu sąsiada HMM, NAJPIERW DO STUKA ZA ROK DO CIEBIE w przyszłym roku będę miała takie półokrągłe urodziny, to można będzie imprezę zrobić W sumie każda okazja nie jest zła, by imprezować I moge odwiedzić przy okazji klegów z wojska(BRANIEWO,BARETOSZYCE,CHRUŚCIL.....no i pamiętny areszt w OLSZTYNIE Areszt??? no, no Stuku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A tak z innej beczki - trafiliście na kogoś, kto ma pompę ciepła? Nadal nie mamy wybranego systemu grzewczego Ja nie znam. Chcecie mieć pompe ciepła? fiu fiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A tak z innej beczki - trafiliście na kogoś, kto ma pompę ciepła? Nadal nie mamy wybranego systemu grzewczego Ja nie znam. Chcecie mieć pompe ciepła? fiu fiu! chcieć, a mieć, to różnica zasadnicza, bo to kasa przecież; mój napalił się na kolektory na dach, by latem nie musieć w niczym palić; a pompa byłaby dobra, ale po ilu latach jej koszt się zwróci. I po to mi kontakty i FAKTY, a nie MITY na temat pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A tak z innej beczki - trafiliście na kogoś, kto ma pompę ciepła? Nadal nie mamy wybranego systemu grzewczego Ja nie znam. Chcecie mieć pompe ciepła? fiu fiu! chcieć, a mieć, to różnica zasadnicza, bo to kasa przecież; mój napalił się na kolektory na dach, by latem nie musieć w niczym palić; a pompa byłaby dobra, ale po ilu latach jej koszt się zwróci. I po to mi kontakty i FAKTY, a nie MITY na temat pompy Musze cię zmartwić na RW to same mity, bajki i legendy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A tak z innej beczki - trafiliście na kogoś, kto ma pompę ciepła? Nadal nie mamy wybranego systemu grzewczego I po to mi kontakty i FAKTY, a nie MITY na temat pompy Musze cię zmartwić na RW to same mity, bajki i legendy........... Ale myślę, że na FM FAKTY będą, co??? po RW się tego nie spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A tak z innej beczki - trafiliście na kogoś, kto ma pompę ciepła? Nadal nie mamy wybranego systemu grzewczego I po to mi kontakty i FAKTY, a nie MITY na temat pompy Musze cię zmartwić na RW to same mity, bajki i legendy........... Ale myślę, że na FM FAKTY będą, co??? po RW się tego nie spodziewam Albo poszukaj na Naszej Klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Na NK Stuku/ to masz: http://www.obrazky.pl/obrazky/jez-jezyk-284-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zaraz skończy się ta stronka, uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Stuku -pchaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zaraz skończy się ta stronka, uff...???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zaraz skończy się ta stronka, uff...???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 nie pcha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Pcham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 nie pcha... bo żona już śpi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No to w nagrode z okazji założenia dziennika!http://www.duzabielizna.pl/shop/galerie/b/biustonosz-karmazyn-kris_737.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts