stukpuk 05.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jacy tu sami wszyscy doświadczeni dobrze że mój nie ma potrzeby takiej To nie potrzeba tylko nieprzyjemny obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... zdrowie najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... zdrowie najważniejsze Otuż to!!!!!!!! Chyba żona chce żebym był zdrowy i......... zadowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jacy tu sami wszyscy doświadczeni dobrze że mój nie ma potrzeby takiej To nie potrzeba tylko nieprzyjemny obowiązek hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jacy tu sami wszyscy doświadczeni dobrze że mój nie ma potrzeby takiej To nie potrzeba tylko nieprzyjemny obowiązek hahaha Bo ile to się człowiek musi nachorować ,żeby na krzakoterapie jechać! Teraz tylko trzeba brzuch zgubić żeby wstydu nie było no i nauczyć się tańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... ja tam wybrałabym okna niż wyposażenie małża w pokaźną kieszeń toz to jedziesz tam, gdzie chyba wszystko bezpłatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... zdrowie najważniejsze zdrowie tak ale tu chyba żona będzie zmuszona póxniej jechać na krzakoterapię po takim szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 zadowolony będziesz tylko nie rozluźniaj się za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... ja tam wybrałabym okna niż wyposażenie małża w pokaźną kieszeń toz to jedziesz tam, gdzie chyba wszystko bezpłatne Mam nadzieje ,że NFZ refuduje wszystkie masaże !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... zdrowie najważniejsze Otuż to!!!!!!!! Chyba żona chce żebym był zdrowy i......... zadowolny a ty żonę na takie stresy narażasz niedobry z ciebie chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 zadowolony będziesz tylko nie rozluźniaj się za bardzo Trzeba faktycznie się przekonać czy to prawda co mówią o pobytach w sanatoriach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jacy tu sami wszyscy doświadczeni dobrze że mój nie ma potrzeby takiej To nie potrzeba tylko nieprzyjemny obowiązek hahaha Bo ile to się człowiek musi nachorować ,żeby na krzakoterapie jechać! Teraz tylko trzeba brzuch zgubić żeby wstydu nie było no i nauczyć się tańczyć no z 3 paniami i ty jeszcze masz brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... zdrowie najważniejsze Otuż to!!!!!!!! Chyba żona chce żebym był zdrowy i......... zadowolny a ty żonę na takie stresy narażasz niedobry z ciebie chłop Ja? Ja niedobry? To ona sobie sama takie filny wkręca?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 zadowolony będziesz tylko nie rozluźniaj się za bardzo jedzie chyba sie po to, by rozluźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... zdrowie najważniejsze zdrowie tak ale tu chyba żona będzie zmuszona póxniej jechać na krzakoterapię po takim szoku kobitki raczej inaczej się pocieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jacy tu sami wszyscy doświadczeni dobrze że mój nie ma potrzeby takiej To nie potrzeba tylko nieprzyjemny obowiązek hahaha Bo ile to się człowiek musi nachorować ,żeby na krzakoterapie jechać! Teraz tylko trzeba brzuch zgubić żeby wstydu nie było no i nauczyć się tańczyć no z 3 paniami i ty jeszcze masz brzuch Każdy ptaszek lubi daszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... ja tam wybrałabym okna niż wyposażenie małża w pokaźną kieszeń toz to jedziesz tam, gdzie chyba wszystko bezpłatne Mam nadzieje ,że NFZ refuduje wszystkie masaże !!!!!!! taaaaaa a masaże będzie wykonywał pan z wielka siłą w rękach więc uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na ten gruby portfel to żona moze się nie zgodzi Okna mogą poczekać........... zdrowie najważniejsze zdrowie tak ale tu chyba żona będzie zmuszona póxniej jechać na krzakoterapię po takim szoku kobitki raczej inaczej się pocieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 zadowolony będziesz tylko nie rozluźniaj się za bardzo Trzeba faktycznie się przekonać czy to prawda co mówią o pobytach w sanatoriach... coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts