ila66 08.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja tam jestem szczupły jak liść.............. albo raczej jak cała kupa liści... CZYLI KAPUSTA ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja tam jestem szczupły jak liść.............. albo raczej jak cała kupa liści... CZYLI KAPUSTA ????????? Jak worek kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja tam jestem szczupły jak liść.............. albo raczej jak cała kupa liści... CZYLI KAPUSTA ????????? Jak worek kapusty NO TAKIEJ NADWAGI TO NAPEWNO NIE MASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.03.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 DZIEKI ZA ŻYCZENIA CZESTUJCIE SIE TORCIKAMI http://ag68.blox.pl/resource/torcik_400x400.jpg http://forum.szantymaniak.pl/files/torcik_164.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dziękujemy za torciki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Cześc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Właśnie wróciłem z kina "Kochaj i tańcz" Gorąco nie polecam......... jakieś romansidło o podłożu tanecznym... Damska część zadowolona, męska prawie zasneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Właśnie wróciłem z kina "Kochaj i tańcz" Gorąco nie polecam......... jakieś romansidło o podłożu tanecznym... Damska część zadowolona, męska prawie zasneła Witam wieczornie - stuku - czekałem na takiego posta - czekałem i się doczekałem - absolutnie nie idę na to do kina ... - z żoną rzecz jasna - a nudzi już / żona / od tygodnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Właśnie wróciłem z kina "Kochaj i tańcz" Gorąco nie polecam......... jakieś romansidło o podłożu tanecznym... Damska część zadowolona, męska prawie zasneła Witam wieczornie - stuku - czekałem na takiego posta - czekałem i się doczekałem - absolutnie nie idę na to do kina ... - z żoną rzecz jasna - a nudzi już / żona / od tygodnia ... Nie waż się iść!!!!!!!!!!!! Nie popełniaj mojego błędu i błędu brata i mojego ojca!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 09.03.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Czesc!! Olka gacie w nagrode http://www.deseo.com.pl/photo/product_big/4/1/4/1_414d9bdea31b.jpg Stuku jak cos tak nachalnie rekalmuje w tv to sobie to nalezy darowac. Ai tam obsada wybitna ani temat. I jeszcze kasa na to poszla z naszych podatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 witam kawkę może komuś podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ila małż idzie spać o 23??? mój już śpi dzieć tyż mój też tak chodzi spać chociaż ja prawie padam już o 19 z dzieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts