malka 09.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Stuku, co taki zdziwiony ? No chyba ,że o mÓchach mówisz - to ja z nimi nic wspólnego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Stuku, co taki zdziwiony ? No chyba ,że o mÓchach mówisz - to ja z nimi nic wspólnego nie mam Ja o myśle o tych przez "ó" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Stuku, co taki zdziwiony ? No chyba ,że o mÓchach mówisz - to ja z nimi nic wspólnego nie mam Ja o myśle o tych przez "ó" eeeeeeeeeeeeee.....czyli nie będe sławna i bogata do doopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Stuku, co taki zdziwiony ? No chyba ,że o mÓchach mówisz - to ja z nimi nic wspólnego nie mam Ja o myśle o tych przez "ó" eeeeeeeeeeeeee.....czyli nie będe sławna i bogata do doopy Do pupy? E tam.........sława nie jest najważniejsza w życiu.......... ryby sie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale fajnie by było własnym kutrem po morzach i oceanach za tymi rybami się uganiać , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale fajnie by było własnym kutrem po morzach i oceanach za tymi rybami się uganiać , co nie ? Apropo kutra! Trzeba pomysleć o jakiejś wyprawie na bałtyckie dorsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 WIDZĘ LUDZI NA RW CUD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 NO CHYBA NIE UCIELKIŚCIE ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 JEDNAK UCIEKLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 JEDNAK UCIEKLI Nikt nie uciekł tylko na NK buszowałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 DOBRZE,ZE ZARAZ KONIEC STRONKI TO PEWNIE KTOŚ SIE ZJAWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 JEDNAK UCIEKLI Nikt nie uciekł tylko na NK buszowałem..... A CO SZUKAŁEŚ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 CHYBA PÓJDĘ ZJEŚĆ OBIAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 NO I POLCJA MNIE DZIS ZATRZYMAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 JEDNAK UCIEKLI Nikt nie uciekł tylko na NK buszowałem..... A CO SZUKAŁEŚ ???? A tak tylko przeleciałem.teraz lece na allegro musze dla brata krzesełka wedkarskiego poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 STUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 NO I POLCJA MNIE DZIS ZATRZYMAŁA Opowiadaj.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 STUK To w 5 % przypadek..........reszta to czysta... .głupota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 NO I POLCJA MNIE DZIS ZATRZYMAŁA Opowiadaj.............. EEE TAM, NIE MA O CZYM ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts