Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AKTUALNY RANKING

1. Kze - 54

2. Fizyk - 44

3. Whisper - 40

4. Sonika - 39

5. Kasztanka - 38

6. Maksiu - 31

7. Moniś - 26

8. Badi, Jezier - 22

10. Joanna i Janusz, Teska - 19

12. Monka - 18

13. Agniesia, Aga J.G. - 14

15. Andrzejka - 12

16. Majka 11

17. Olkalybowa 10,

18. Joola - 9

19. Jane - 8

20. SławekD-żonka - 6

21. Wojty - 4

22. Ania - 3

23. Daria - 2

24. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz, Ewuś, Baba_Budowniczy - po 1 punkcie

36. Funia - już prawie punkcik!!

MAKSIU - puść farbę jak tam zbiórka na kompa

na tą chwile jeszcze nie wiemy, ale być może będziemy mieli dziś dane z konta rodziców Nikoli, zrozum że nie możemy ich nękać codzinne telefonami o stan konta, bo zamiast im pomóc zaczniemy być dla nich ciężarem.

pozdr

m.

no i mamy pierwszą kwote... 410 zł od piątki do dziś

MAKSIU - puść farbę jak tam zbiórka na kompa

na tą chwile jeszcze nie wiemy, ale być może będziemy mieli dziś dane z konta rodziców Nikoli, zrozum że nie możemy ich nękać codzinne telefonami o stan konta, bo zamiast im pomóc zaczniemy być dla nich ciężarem.

pozdr

m.

no i mamy pierwszą kwote... 410 zł od piątki do dziś

To ładnie, powoli do przodu, moje konto ciągle nieaktywne, za to mężuś uświadomiony, czekamy i wpłacamy :D

Majka, gratulacje! Rany spadłam w rankingu na 18-te (czyli pełnoletnie :wink: ) miejsce.

Sonika-kafelkarz wczoraj robił obudowę kibelka, dzisiaj ma zacząć kłaść kafle. Wczoraj przyszli kominkarze i położyli płytki przy kominku, dzisiaj zaczynają robić obudowę, płot rozpoczęty...jak będzie widać efekty, to wkleję fotki. :D

Majka, gratulacje! Rany spadłam w rankingu na 18-te (czyli pełnoletnie :wink: ) miejsce.

Sonika-kafelkarz wczoraj robił obudowę kibelka, dzisiaj ma zacząć kłaść kafle. Wczoraj przyszli kominkarze i położyli płytki przy kominku, dzisiaj zaczynają robić obudowę, płot rozpoczęty...jak będzie widać efekty, to wkleję fotki. :D

Zwolnij trochę bo mnie przegonisz 8)

MAKSIU - dzięki za info.