Whisper 06.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dawno taaakich nie widziałam bardzoż aseksualne Bo RW to nie miejsce na te, no... seksy. Gacie są po to żeby ciepło w... górę od kolan było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gacie są po to żeby ciepło w... górę od kolan było. Ale teraz wiosna przyszła, czas wywietrzyć to i owo po barchanach zimowych PS: Czy rankingum się nam zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 06.04.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Streszczenium: Rankingum się rusza dzięki osobistościom: SławkaD-żonki i Whisper'a no i pablitoo, ullerowej, Ili i rehabilitowanemu Stukowi A o mnie zapomnialas ja tez bylem ............. .....................aktywny............................ czy jakos tak....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 06.04.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gratki Justyna http://www.femme.pl/images/fullsize/kris%20line%2020007yy.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.04.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A czy Młodzież RW wie skąd się 'gatki' wzięły? Pytanie pozostaje. Dla tego, kto będzie wiedział - myślę, że Whisper się nie obrazi - uścisk dłoni Prezesa lub medal -> do wyboru A tymczasem do miłego mówię, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 06.04.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gacie są po to żeby ciepło w... górę od kolan było. Ale teraz wiosna przyszła, czas wywietrzyć to i owo po barchanach zimowych PS: Czy rankingum się nam zgadza? Ja przeliczyłam miejsca i mnie się zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 06.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Streszczenium: Rankingum się rusza dzięki osobistościom: SławkaD-żonki i Whisper'a no i pablitoo, ullerowej, Ili i rehabilitowanemu Stukowi A o mnie zapomnialas ja tez bylem ............. .....................aktywny............................ czy jakos tak....... Juz poprawiam ten błąd Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A czy Młodzież RW wie skąd się 'gatki' wzięły? Pytanie pozostaje. Dla tego, kto będzie wiedział - myślę, że Whisper się nie obrazi - uścisk dłoni Prezesa lub medal -> do wyboru A tymczasem do miłego mówię, papa Aliuzju poniał... medal funduję. http://www.emering.com/medals/img/frenchcolonial/12_05/BurkinaNO.jpg Medal jest z Burkina Faso, co w niczym nie zmniejsza jego przydatności. Kto poda genezę "gatek" ten medal może sobie wydrukować i przyczepić szpileczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ooooo widzę wielki Come Back starych ryjów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 06.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Piękny medal - ale nie dla mnie ja nie wiem Niech ktoś mnie oświeci A tak na poważnie to trzeba trochę popracować Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 06.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ooooo widzę wielki Come Back starych ryjów Kolejna OSOBISTOŚĆ takich cudów, to ja na RW jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ooooo widzę wielki Come Back starych ryjów http://www.rfi.fr/actupl/images/095/swinka_ryj_432.jpg Kwiiiiiiiiitaj Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 I cisza zaległa... No, tom się poudzielał. Żeby mi się tylko zakwasy od tej aktywności na RW nie porobiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No ale proszę państwa...7 godzin I NIC??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Może tym razem dociągnę do końca strony? Co prawda koniec strony sam w sobie nie jest celem, celem jest początek nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 NIe chce mi się liczyć ile jeszcze do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rozumiem że wszyscy wiedzą kiedy jest koniec strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgadza się, po 60 postach. Pamiętam że na początku wszyscy kombinowali... pisało się jak najdłuższe posty, żeby zamknąć stronę, a ona się skubana nie dawała... Młodzież odsyłam do archiwalnych stron RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 I mam dziwne wrażenie że nie ma już ograniczenia jednego postu na minutę.... czy może na dwie? A może raz na 30 sekund? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 aaaaaaaaaaaaaa.........powitac prezesa ...powitac !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts