dandi3 11.04.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 fajnie wam - jaja poświęcili, kiełbasy też... a ja musze czekać. Idę sie napić wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 fajnie wam - jaja poświęcili, kiełbasy też... a ja musze czekać. Idę sie napić wódki co się odwlecze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt !!! Mordeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 daleko jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 fajnie wam - jaja poświęcili, kiełbasy też... a ja musze czekać. Idę sie napić wódki co się odwlecze ...... a no - jutro przedsmak. Żonuś kazali palmę poświęcić, potem trzeba będzie znieść Wielki Tydzień i od Niedzieli zaczynamy świętowanie... tak kole środy się skończy podejrzewam. Czy na RW jest ktoś kto chciałby być mi dawcą wątroby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Na RW wszyscy sami będą potrzebować dawców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Na RW wszyscy sami będą potrzebować dawców.... Tak też myślałem, że tu nie ma na kogo liczyć jeżeli chodzi o wątrobę za to sporo tu doborowego towarzystwa do flaszki. Zara zara... a propo wódy to ta butel co ją przyniosłem strone temu to juz poszła i nie pamietam czy coś jeszcze zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Poszła sobie... Ja nie piłem, ja tylko do herbaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Czy na RW jest ktoś kto chciałby być mi dawcą wątroby? Po świętach idę do szpitala, to poszukam tam w kubłach... może coś wyciepną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Tylko żeby zepsuta nie była, bo po cholerę sobie jakieś odpady wmontowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Wszystkim Rekordzistom!: A-g-n-e-s Adamol Aga J.G Agacka Agniesia agnieszkakusi ajri AMTLA andre59 andrzejka andzik.78 Anetina ania Ania Wiśniewska aniawmuratorze Anisia3 Anoleiz arcobaleno arek_sp ArtiW ave! Baba_budowniczy badi Beatka i Paweł beti555 bobowa budowniczowa braza CAEN Celinka i Maciek D&R Dagi Damiangajda Darex Daria DARIO2 dompodsosnami DorciaIQ dragasia duende edzia Ewka ewuś facio fizyk frosia Funia gaweł Gość Gryfpc ILA66 inż Mamoń iwozelka J&M&W jabko Jacek69 Jajcek jamles Jane Januszz jea Joanna i Janusz Jola i Jarek jolana Jolka joola Karolka Kasia64 kasztanka kaśka maciej Kolia kropeczka27 krys1 kuleczka kze Lafcadio lbryndal magi Majka maksiu malka Maluszek marcel2000 marjucha markus_gdynia mati_sowee Maxtorka mayland mbz Mikopiko modulor Molly monikach Moniś monka mundziai Mychalina Nefer Olka Olkalybowa Osowa pablitoo Paty Pawson pp prymasek retrofood S_a_r_a_21 SławekDżonka Słoneczko Sonika stukpuk Sylvia1 tabaluga1 teska TMK tola Trini ullerowa verunia wartownik Whisper Witos Wojty Xrrr82 Zielonooka żaba gonia Wesołych Świąt!!!!!! jestem pod wrażniem Szacun Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Wszystkim Rekordzistom!: A-g-n-e-s Adamol Aga J.G Agacka Agniesia agnieszkakusi ajri AMTLA andre59 andrzejka andzik.78 Anetina ania Ania Wiśniewska aniawmuratorze Anisia3 Anoleiz arcobaleno arek_sp ArtiW ave! Baba_budowniczy badi Beatka i Paweł beti555 bobowa budowniczowa braza CAEN Celinka i Maciek D&R Dagi Damiangajda Darex Daria DARIO2 dompodsosnami DorciaIQ dragasia duende edzia Ewka ewuś facio fizyk frosia Funia gaweł Gość Gryfpc ILA66 inż Mamoń iwozelka J&M&W jabko Jacek69 Jajcek jamles Jane Januszz jea Joanna i Janusz Jola i Jarek jolana Jolka joola Karolka Kasia64 kasztanka kaśka maciej Kolia kropeczka27 krys1 kuleczka kze Lafcadio lbryndal magi Majka maksiu malka Maluszek marcel2000 marjucha markus_gdynia mati_sowee Maxtorka mayland mbz Mikopiko modulor Molly monikach Moniś monka mundziai Mychalina Nefer Olka Olkalybowa Osowa pablitoo Paty Pawson pp prymasek retrofood S_a_r_a_21 SławekDżonka Słoneczko Sonika stukpuk Sylvia1 tabaluga1 teska TMK tola Trini ullerowa verunia wartownik Whisper Witos Wojty Xrrr82 Zielonooka żaba gonia Wesołych Świąt!!!!!! jestem pod wrażniem Szacun Wesołych świąt Jak Babka to i ja - Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Tylko żeby zepsuta nie była, bo po cholerę sobie jakieś odpady wmontowywać. Się wie! Będę wąchał! No i powiem doktorom, coby stempel przystawili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Maxtorka cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Czy na RW jest ktoś kto chciałby być mi dawcą wątroby? Ja swojej nie polecam bo mnie mąż nie bije. Wiadomo przecież, że jak się baby nie bije to jej wątroba gnije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 I znowu mnie nie ma na liście wrr Ale tak czy siak, nawet jak mnie olewacie, życzę Wam wszystkiego dobrego i dużo. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Maxi ... wszelki duch Odezwałaś się nareszcie!!!! Wracaj do naaaassssss!!!!!! Jezier - szacuneczek!!!!! A wątroby wolnej nie mam, przykro mi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 11.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zrobić wrażenie - bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Cześć Maxi Cześć wszystkim Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 RW - widzę - świętuje na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts