JMW 13.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Część i dzieńdoberek Justyna Dzięki, fajne te gratki te u góry to dla Anetiny, bo myślałam, że na tamtej stronie jeszcze będę Dla Ciebie mam inne http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19927/claudiakoszulkastringi.jpeg i jeszcze http://img.nokaut.pl/p/46/f2/46f2a004bd2ec5cca123b1087c3dd5cf500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Stuk a dziennik uzupełniasz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Część i dzieńdoberek Justyna Dzięki, fajne te gratki te u góry to dla Anetiny, bo myślałam, że na tamtej stronie jeszcze będę Dla Ciebie mam inne http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19927/claudiakoszulkastringi.jpeg i jeszcze http://img.nokaut.pl/p/46/f2/46f2a004bd2ec5cca123b1087c3dd5cf500x500.jpg śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 szkoda, że kasa cała idzie na budowę a nie na bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Widzę Arku, że pogrążasz się ze mną w bólu hihih Jaki uszczypliwy chihot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 szkoda, że kasa cała idzie na budowę a nie na bieliznę ale chyba warto podszkolić żony naszych panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dlatego tyle fajnych gratek wstawiamy, żeby chociaż na zdjeciach popatrzyć a nie możecie żonom takich strojów pokupować ??? Za drogi interes na jeden wieczór ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Widzę Arku, że pogrążasz się ze mną w bólu hihih Jaki uszczypliwy chihot od razu uszczypliwy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dlatego tyle fajnych gratek wstawiamy, żeby chociaż na zdjeciach popatrzyć a nie możecie żonom takich strojów pokupować ??? Za drogi interes na jeden wieczór ....... też jestem tego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ale od czasu do czasu warto kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ale od czasu do czasu warto kupić ciekawe, kto byłby bardziej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 przepraszam czy ja tu znowu sama ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wstawię wam pewien tekst, dostałem go od jednego leniwca w pracy. Proszę bez obrazy majestatu Najpierw Bóg stworzył mężczyznę w Rajskim swym Ogrodzie pomyślał, "Muszę stworzyć, coś, co w życiu tobie pomoże" Tak powstał projekt wielki, piękniejszy od bursztyna. Przed oczyma mężczyzny pojawiła się dziewczyna. Dwie piękne nogi, długie i aksamitne delikatne i gładkie, można rzec wybitne. Przepiękne bioderka o kształcie pożądanym, by mężczyzna wiedział, że jest przez Boga wybranym.. Dwie cudne piersi, pełne i soczyste, tworzące w myślach mężczyzny, marzenia nieczyste. Ukochane ręce, idealne do przytulania, i dwie kochające dłonie, do głaskania i całowania. Pęk długich i jasnych włosów, do ramion sięgających I para oczu, zawsze czułych i wielbiących. Stworzył to Bóg dla mężczyzny, by serce jego śpiewało. Dodał jeszcze usta ... i wszystko się zjebało ... Idę popracować będe za ok 0,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wstawię wam pewien tekst, dostałem go od jednego leniwca w pracy. Proszę bez obrazy majestatu Najpierw Bóg stworzył mężczyznę w Rajskim swym Ogrodzie pomyślał, "Muszę stworzyć, coś, co w życiu tobie pomoże" Tak powstał projekt wielki, piękniejszy od bursztyna. Przed oczyma mężczyzny pojawiła się dziewczyna. Dwie piękne nogi, długie i aksamitne delikatne i gładkie, można rzec wybitne. Przepiękne bioderka o kształcie pożądanym, by mężczyzna wiedział, że jest przez Boga wybranym.. Dwie cudne piersi, pełne i soczyste, tworzące w myślach mężczyzny, marzenia nieczyste. Ukochane ręce, idealne do przytulania, i dwie kochające dłonie, do głaskania i całowania. Pęk długich i jasnych włosów, do ramion sięgających I para oczu, zawsze czułych i wielbiących. Stworzył to Bóg dla mężczyzny, by serce jego śpiewało. Dodał jeszcze usta ... i wszystko się zjebało ... Idę popracować będe za ok 0,5h mój mąż by to potwierdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Arek, no to miłej pracy życzę ja też lezę trochę pism popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Arek, no to miłej pracy życzę ja też lezę trochę pism popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 przepraszam czy ja tu znowu sama ??? tyż lecę popracować i raczej już nic dziś nie napiszę, bo idziem w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Arek, no to miłej pracy życzę ja też lezę trochę pism popisać toż to piszę, że lezę gdybym napisała, że leżę, to zrozumiałabym te minki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 przepraszam czy ja tu znowu sama ??? tyż lecę popracować i raczej już nic dziś nie napiszę, bo idziem w teren a co będzie w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a tak w ogóle nie trza na nową stronkę już przejść ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts