Browar 16.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Teściowa jest OK, pod warunkiem ze wlasnie jest w sanatorium Teściowa jest jak słońce.... razi..., po prostu razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.05.2009 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Puk puk, wstał juz ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Właśnie wróciłem z giełdy z Koszalina!! Kurcze nie było nic na moją pustą kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.05.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Właśnie wróciłem z giełdy z Koszalina!! Kurcze nie było nic na moją pustą kieszeń Witam w niedzielne popołudnie. A co Ty na tej giełdzie chcesz kupić?? Może Ci swój samochód sprzedam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jest niedziela wieczór, nie spać !!! Pić !!! http://i258.photobucket.com/albums/hh271/billyp_2008/GinTonic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.05.2009 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 CZeść klikacze Wstawać RW podnosić Do potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ya gratki http://www.sisi.pl/images_cache/8c561b3079f6219c31bae51b5ff892c1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Właśnie wróciłem z giełdy z Koszalina!! Kurcze nie było nic na moją pustą kieszeń Witam w niedzielne popołudnie. A co Ty na tej giełdzie chcesz kupić?? Może Ci swój samochód sprzedam :D A masz jakies kombi z LPG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A gdzie reszta klikaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wszyscy się weekendują gdzieś na działkach a ja w internecie a jakoś ten weekend za szybko zleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wstałem o 3.30 , , szybko nad jeziorko, złapałem szczupaczka, ojciec karpika i jest świeża rybka na kolacje! Teraz ekspresowy obiad, żonę do skrobania zagonić i mozna iśc spać (zona już się przyzwyczaiła, że po rybach nie ma ze mnie żadnego pożytku ) Ale masz dobrze. Ya do najbliższej wody,która nadaje się do łowienia ryb mam ze 100 km A na ryby jeżdzę ze dwa razy do roku My do naszych łowisk mamy 15-30 km. Było jedno w mieście, ale narazie nieczynne. A dwa razy w roku to ja do teściowej jeżdże !!!!!!!!! (chciałbym żadziej............ , ale co będe nażekał....) Ya na działce teściowej się buduję, więc będę miał teściową codziennie. Stuk, mam taką małą prośbę - pytanie .... Nie chcesz się zamienić ??? :D Nie ma takiej opcji!!!!!!!!!!!!! Moja teściowa mieszka prawie 300 km daleko stąd!!!!!!!!! Na granicy Warmi i Mazur. Chcieli nam dać za darmo działke żebysmy się tam wybudowali!!!!!!!!! Ale wolałem kupić tutaj na miejscu to gdzie ty masz tam teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A gratki dla mnie ??? gratki ale jakoś fotek znowu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A gdzie reszta klikaczy? ja się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wstałem o 3.30 , , szybko nad jeziorko, złapałem szczupaczka, ojciec karpika i jest świeża rybka na kolacje! Teraz ekspresowy obiad, żonę do skrobania zagonić i mozna iśc spać (zona już się przyzwyczaiła, że po rybach nie ma ze mnie żadnego pożytku ) Ale masz dobrze. Ya do najbliższej wody,która nadaje się do łowienia ryb mam ze 100 km A na ryby jeżdzę ze dwa razy do roku My do naszych łowisk mamy 15-30 km. Było jedno w mieście, ale narazie nieczynne. A dwa razy w roku to ja do teściowej jeżdże !!!!!!!!! (chciałbym żadziej............ , ale co będe nażekał....) Ya na działce teściowej się buduję, więc będę miał teściową codziennie. Stuk, mam taką małą prośbę - pytanie .... Nie chcesz się zamienić ??? :D Nie ma takiej opcji!!!!!!!!!!!!! Moja teściowa mieszka prawie 300 km daleko stąd!!!!!!!!! Na granicy Warmi i Mazur. Chcieli nam dać za darmo działke żebysmy się tam wybudowali!!!!!!!!! Ale wolałem kupić tutaj na miejscu to gdzie ty masz tam teściową Za Iławą! Większe szczęście nie mogło mnie juz spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A gratki dla mnie ??? gratki ale jakoś fotek znowu nie mam Ty lepiej zrób zdjęcie swojej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja tam też teściową mam daaaaaaaaaaaaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A gratki dla mnie ??? gratki ale jakoś fotek znowu nie mam Ty lepiej zrób zdjęcie swojej deski deski mojej znowu zapomniałam postaram się w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A gdzie reszta klikaczy? Jestem obecny od samego rańca tylko gdzieś się szwendam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A gratki dla mnie ??? gratki ale jakoś fotek znowu nie mam Ty lepiej zrób zdjęcie swojej deski deski mojej znowu zapomniałam postaram się w środę Tylko bez retuszu......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A gratki dla mnie ??? gratki ale jakoś fotek znowu nie mam Ty lepiej zrób zdjęcie swojej deski deski mojej znowu zapomniałam postaram się w środę Tylko bez retuszu......................... oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts