stukpuk 20.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ]Rankingum Rekordum 16. kasztanka,stukpuk - 94 17. retrofood - 93 18. 19. maksiu-88 20. teska - 78 Streszczenie: Nudy.......panie nudy.........sie nic nie dzieje...... Dla kogo to puste miejsce pod numerem 18- tym? Stuk miesza w rankingu. Chce bardzo szybko dogonić Ilonkę Jak zdobęde jeszcze jedną stronke to się wyrówna A co Ilonke dogonie to mnie znowu odstawi , marne szanse........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A ja idę szukać żonki sukienki!!!!!!!!! Uszyła sobie(na wesele mojego brata) coś gadzina jedna i nie chce pokazać!!!!!!!!! Ciekawe gdzie ją skitrała? Przecież musze wiedzieć za co zapłaciłem tyle kasy Stuk w ramach gratek ...... http://www.sisi.pl/images_cache/802580f00f03e2ed24a2f3836bd2ee6d.jpghttp://www.sisi.pl/images_cache/9b92ba20e7890057651157e94ca5bd61.jpg ......sukienka, której szukasz Tylko czy ta sukienusia nadaje sie na wesele? Nadaje się jak najbardziej!!!!!! Ale swojego czasu na moim weselu ksiądz zwrócił uwagę świadkowej za zbyt wyzywającą sukienke!!!!!!! Chciał ją wyrzucić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.05.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A ja idę szukać żonki sukienki!!!!!!!!! Uszyła sobie(na wesele mojego brata) coś gadzina jedna i nie chce pokazać!!!!!!!!! Ciekawe gdzie ją skitrała? Przecież musze wiedzieć za co zapłaciłem tyle kasy Stuk w ramach gratek ...... http://www.sisi.pl/images_cache/802580f00f03e2ed24a2f3836bd2ee6d.jpghttp://www.sisi.pl/images_cache/9b92ba20e7890057651157e94ca5bd61.jpg ......sukienka, której szukasz Tylko czy ta sukienusia nadaje sie na wesele? Nadaje się jak najbardziej!!!!!! Ale swojego czasu na moim weselu ksiądz zwrócił uwagę świadkowej za zbyt wyzywającą sukienke!!!!!!! Chciał ją wyrzucić!!!! A wystarczylo chusteczkę chawtowaną położyć na dekolt Ale to fakt, w tamtym roku w jednej z parafii ksiądz nie udzielil ślubu bo panna mloda według niego miała zbyt wyrazisty dekolt Podejżewam, że miał problemy ze skupieniem się nad regułkami liturgii ślubu oraz skupieniem wzroku w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Już im się całkiem w głowach poprzewracało!Ja bym iim dał normalną pensje i niech się żenią!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.05.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Już im się całkiem w głowach poprzewracało! Ja bym iim dał normalną pensje i niech się żenią!!!!! W pełni cię popieram. Zero celibatu - ustalona pensja przez radę parafii - odpowiedzialność za posiadaną rodzinę i wtedy niech się wykazują dobrocią serca i dobrymi radami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gdzie wy som bo ja się szwendam to tu to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jeszcze około 45 minut i do domu a was brak smutno mi A w domu szlaban na kompa bo żenidełko pisze jakiś referaty, zaliczenia, testy itp. bzdety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No to pa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jestem jestem. Bylismy obejrzeć jedno Mondeo, ale nam nie podpasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ale ruch??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I znowu kryzys na RW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I znowu kryzys na RW? Jaki kryzys Na RW To nieprawdopodobne Stuk a wiesz co sie dzieje, że Ila nas nie odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I znowu kryzys na RW? Jaki kryzys Na RW To nieprawdopodobne Stuk a wiesz co sie dzieje, że Ila nas nie odwiedza Też się martwie o naszą kochaną Ilonke Narazie mam pewne podejrzenia................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I znowu kryzys na RW? Jaki kryzys Na RW To nieprawdopodobne Stuk a wiesz co sie dzieje, że Ila nas nie odwiedza Też się martwie o naszą kochaną Ilonke Narazie mam pewne podejrzenia................ To podziel się z nami tymi podejrzeniami .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Stuk od piatku będe miał "czytaj moja córa i moje żenidełko" takiego małego sierściucha kocurka. Jak takim czymś sie opiekować bedzie miał 2 miesiace Prawie trzy tygodnie temu musiałem pożegnać się z moją kundelką poprzez tzw. humanitarne uśpienie przyczyna hroniczna niewydolność nerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.05.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Stuk od piatku będe miał "czytaj moja córa i moje żenidełko" takiego małego sierściucha kocurka. Jak takim czymś sie opiekować bedzie miał 2 miesiace Prawie trzy tygodnie temu musiałem pożegnać się z moją kundelką poprzez tzw. humanitarne uśpienie przyczyna hroniczna niewydolność nerek. Super, że będziecie mieli kotka!!!!!!!!! Zobaczysz ile radości mogą dostarczyć taki tupot małych łapek Najażniejsze to kuwete mu zaraz wyszykować i wsadzać go często do niej. Koty są inteligentne i szybko sie nauczy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I specjalnej troski nie potrzebuje, tylko nie pozwalać mu na wszystko Sam sobie rozrywkę znajdzie...........np:wspinaczki po firankach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Stuk od piatku będe miał "czytaj moja córa i moje żenidełko" takiego małego sierściucha kocurka. Jak takim czymś sie opiekować bedzie miał 2 miesiace Prawie trzy tygodnie temu musiałem pożegnać się z moją kundelką poprzez tzw. humanitarne uśpienie przyczyna hroniczna niewydolność nerek. Super, że będziecie mieli kotka!!!!!!!!! Zobaczysz ile radości mogą dostarczyć taki tupot małych łapek Najażniejsze to kuwete mu zaraz wyszykować i wsadzać go często do niej. Koty są inteligentne i szybko sie nauczy!!!!!!! Nie jastem przeciwnikiem zwierzątek w domu ale na dzień dzisiejszy nie jestem tym zachwycony /po 14 latach małzeństwa nie sprzeciwia sie małzonce / To mówisz, że często z kocurkim do kuwety i ograniczyć jego własną kreatywność To ja wiem co zrobię ------- ----------- przypalikuje go w kuwecie jak krowę na pastwisku a do zabawy dam mu motek jakiejś włuczki Będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Stuk od piatku będe miał "czytaj moja córa i moje żenidełko" takiego małego sierściucha kocurka. Jak takim czymś sie opiekować bedzie miał 2 miesiace Prawie trzy tygodnie temu musiałem pożegnać się z moją kundelką poprzez tzw. humanitarne uśpienie przyczyna hroniczna niewydolność nerek. Super, że będziecie mieli kotka!!!!!!!!! Zobaczysz ile radości mogą dostarczyć taki tupot małych łapek Najażniejsze to kuwete mu zaraz wyszykować i wsadzać go często do niej. Koty są inteligentne i szybko sie nauczy!!!!!!! Nie jastem przeciwnikiem zwierzątek w domu ale na dzień dzisiejszy nie jestem tym zachwycony /po 14 latach małzeństwa nie sprzeciwia sie małzonce / To mówisz, że często z kocurkim do kuwety i ograniczyć jego własną kreatywność To ja wiem co zrobię ------- ----------- przypalikuje go w kuwecie jak krowę na pastwisku a do zabawy dam mu motek jakiejś włuczki Będzie OK. Koty chodzą własnym drogami i pewniakiem sobie kocurek sam znajdzie coś dom zabawy, co mu podpasuje Nasz już niestety wyrósł z psocenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A mi się marzy taki zwierzak............http://img1.picturewizard.com/1328E8E/0/38dd74f0941c621275544d81084430de.jpg Trzeba chyba bedzie żonę postawić przed faktem dokonanym......... przecież mnie z domu nie wyrzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts