kze 15.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam. bardzo stęskniłem się za wami... My za Tobą też!!! Ale będziesz szkulony i to w Wawie, no, no Poprostu jestem na szkoleniu kilka ulic od miejsca w którym pracuję.... I chodziło mi oto, że nie jest to wyjazd-szkolenie, tylko stacjonarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Cześć kze Zamiast chłonąć wiedzę na szkoleniu cały czas kombinowałeś jak znaleźć się na forum oj nieładnie Nie... Nie zupełnie.. Szkolenie (w szczególnosci w drugim dniu) było/jest ciekawe... Na przykład dowiedziałem się jak w pl/sql wywołać procedurę napisaną w javie... OK nie będe gadał o niepotrzebnych szczegółach technicznych. Ważne, że wreszcie jestem z Wami... Oj jak mi Was brakowało.. Czyżbym był już uzalezniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Oj jak mi Was brakowało.. Czyżbym był już uzalezniony? Na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? No.. A myślałaś, że kim.. Między innymi skończyłęm informatykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.06.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Hej flustraci Ale tu wczoraj fajnie było a mnie burza zerwała łączność ze światem Funia gratulki Cześć Monka, a ja myślałam że jesz??? no jadłam, kolacji to ja nigdy nie odpuszczę ale myślałam że potem będą miłe pogaduchy przed kompem a tu kicha ale przynajmniej zlikwidowałam górę ubrań do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? No.. A myślałaś, że kim.. Między innymi skończyłęm informatykę... To super się składa KZE Przyjacielu, a popatrzyłbyś na mojego LOGA z HijackThis, please? Miałam te problemy z kompem, może coś siedzi? Ja się wogóle na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik. Ty też??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Hej flustraci Ale tu wczoraj fajnie było a mnie burza zerwała łączność ze światem Funia gratulki Cześć Monka, a ja myślałam że jesz??? no jadłam, kolacji to ja nigdy nie odpuszczę ale myślałam że potem będą miłe pogaduchy przed kompem a tu kicha ale przynajmniej zlikwidowałam górę ubrań do prasowania Monka Ty obżartuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Co do dyskusji na temat odgromówki to wam powiem że już ją mamy Kilka lat temu piorun uderzył w instalację i był tylko telewizor do naprawy. No i tak sobie zlekceważyliśmy bo i Kościół z wieżą niedaleko, wysokie drzewa w pobliżu i co? Dostaliśmy nauczkę w zeszłym roku piorun uderzył w drzewo a potem rykoszetem w dom No i do naprawy były telewizory sztuk 2, komputer, wieża, video, telefon, płyta ceramiczna, sterownik pogodówki do pieca. W tym roku przyszedł miły Pan założył co trzeba i mam nadzieję że już nas takie przygody ominą Tylko pamiętajcie ze instalacja odgromowa to nie tylko druty na dachu to dopiero jej pierwszy etap, a drugi to elementy przepieciowe w instlacji elektrycznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik. Ty też??? nawet gesciej niz co drugi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik. Ty też??? Niee. Ale zauważ, żę jak w "Wymianie doświadczeń" zejdzie na temat elektroniczo-komputerowo-elektrotechniczny to jakbyć demony ożywiła. A po drugie mówię z autopsji. Co druga nowa budowa w mojej okolicy to ktoś związany z komputerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik. Ty też??? nawet gesciej niz co drugi :D Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Co do dyskusji na temat odgromówki to wam powiem że już ją mamy Kilka lat temu piorun uderzył w instalację i był tylko telewizor do naprawy. No i tak sobie zlekceważyliśmy bo i Kościół z wieżą niedaleko, wysokie drzewa w pobliżu i co? Dostaliśmy nauczkę w zeszłym roku piorun uderzył w drzewo a potem rykoszetem w dom No i do naprawy były telewizory sztuk 2, komputer, wieża, video, telefon, płyta ceramiczna, sterownik pogodówki do pieca. W tym roku przyszedł miły Pan założył co trzeba i mam nadzieję że już nas takie przygody ominą Tylko pamiętajcie ze instalacja odgromowa to nie tylko druty na dachu do dopiero jej pierwszy etap, a drugi to elementy przepieciowe w instlacji elektrycznej... Maksiu rozwiń temat jak możesz bo ja ciemna w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik. Ty też??? nawet gesciej niz co drugi :D Maksiu słucham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik. Ty też??? nawet gesciej niz co drugi :D Maksiu słucham.. Ty też?? tzn. DEMON?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Chyba czas załadować działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE,gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No to sruuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts