Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Witam.

bardzo stęskniłem się za wami... :oops:

My za Tobą też!!!

Ale będziesz szkulony i to w Wawie, no, no :wink: :wink: :wink:

Poprostu jestem na szkoleniu kilka ulic od miejsca w którym pracuję.... :wink: I chodziło mi oto, że nie jest to wyjazd-szkolenie, tylko stacjonarne...

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kze :lol:

Zamiast chłonąć wiedzę na szkoleniu cały czas kombinowałeś jak znaleźć się na forum :roll: oj nieładnie :wink: :lol:

Nie... Nie zupełnie.. Szkolenie (w szczególnosci w drugim dniu) było/jest ciekawe... Na przykład dowiedziałem się jak w pl/sql wywołać procedurę napisaną w javie... OK nie będe gadał o niepotrzebnych szczegółach technicznych. Ważne, że wreszcie jestem z Wami... 8) Oj jak mi Was brakowało.. Czyżbym był już uzalezniony? :-?

Hej flustraci :wink: :lol:

Ale tu wczoraj fajnie było a mnie burza zerwała łączność ze światem :D

Funia gratulki :lol: :lol: :lol:

Cześć Monka,

a ja myślałam że jesz??? :wink:

no jadłam, kolacji to ja nigdy nie odpuszczę :lol: ale myślałam że potem będą miłe pogaduchy przed kompem a tu kicha :-? ale przynajmniej zlikwidowałam górę ubrań do prasowania :lol:

KZE,

a Ty jesteś może informatykiem?

No.. A myślałaś, że kim.. :oops: Między innymi skończyłęm informatykę...

To super się składa :D :D

KZE Przyjacielu,

a popatrzyłbyś na mojego LOGA z HijackThis, please?

Miałam te problemy z kompem, może coś siedzi?

Ja się wogóle na tym nie znam

Hej flustraci :wink: :lol:

Ale tu wczoraj fajnie było a mnie burza zerwała łączność ze światem :D

Funia gratulki :lol: :lol: :lol:

Cześć Monka,

a ja myślałam że jesz??? :wink:

no jadłam, kolacji to ja nigdy nie odpuszczę :lol: ale myślałam że potem będą miłe pogaduchy przed kompem a tu kicha :-? ale przynajmniej zlikwidowałam górę ubrań do prasowania :lol:

Monka Ty obżartuchu :wink:

Co do dyskusji na temat odgromówki to wam powiem że już ją mamy :D Kilka lat temu piorun uderzył w instalację i był tylko telewizor do naprawy. No i tak sobie zlekceważyliśmy bo i Kościół z wieżą niedaleko, wysokie drzewa w pobliżu i co? Dostaliśmy nauczkę :-? w zeszłym roku piorun uderzył w drzewo a potem rykoszetem w dom :o No i do naprawy były telewizory sztuk 2, komputer, wieża, video, telefon, płyta ceramiczna, sterownik pogodówki do pieca.

W tym roku przyszedł miły Pan założył co trzeba i mam nadzieję że już nas takie przygody ominą :wink:

Tylko pamiętajcie ze instalacja odgromowa to nie tylko druty na dachu :D to dopiero jej pierwszy etap, a drugi to elementy przepieciowe w instlacji elektrycznej...

Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik.

Ty też??? :o

Niee. Ale zauważ, żę jak w "Wymianie doświadczeń" zejdzie na temat elektroniczo-komputerowo-elektrotechniczny to jakbyć demony ożywiła. A po drugie mówię z autopsji. Co druga nowa budowa w mojej okolicy to ktoś związany z komputerami.

Co do dyskusji na temat odgromówki to wam powiem że już ją mamy :D Kilka lat temu piorun uderzył w instalację i był tylko telewizor do naprawy. No i tak sobie zlekceważyliśmy bo i Kościół z wieżą niedaleko, wysokie drzewa w pobliżu i co? Dostaliśmy nauczkę :-? w zeszłym roku piorun uderzył w drzewo a potem rykoszetem w dom :o No i do naprawy były telewizory sztuk 2, komputer, wieża, video, telefon, płyta ceramiczna, sterownik pogodówki do pieca.

W tym roku przyszedł miły Pan założył co trzeba i mam nadzieję że już nas takie przygody ominą :wink:

Tylko pamiętajcie ze instalacja odgromowa to nie tylko druty na dachu :D do dopiero jej pierwszy etap, a drugi to elementy przepieciowe w instlacji elektrycznej...

Maksiu rozwiń temat jak możesz :roll: bo ja ciemna w tym temacie :wink: :lol: