pablitoo 29.05.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Na kolacje dziś mam smażonego kurczaka,(...) W piątek Apage satanas ! Ubique daemon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.05.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A u mnie dzisiaj na kolację : http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ai/oe/ambo/g9N9zolmBCPOM3QaRB.jpg - jadacie szparagi forumowicze drodzy ?? Jadam, ale mi raczej nie wychodzą, dlatego wolę jeść w restauracji. Najlepsze szparagi / białe / jadłem w Poczdamie w małej restauracji w okolicach bramy wejściowej / kompleksu pałacowego / Park Sanssouci - znakomite - z kartoflami , koprem i w sosie holenderskim - ale moja żona robi niewiele gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Podstawą dobrego ugotowanie szparagów jest odpowiedni garnek / szparagów nie można gotować całkowicie zanurzonych w wodzie / oraz co najważniejsze - specjalna obieraczka - dokładne obranie i usunięcie włóknistej skórki - to podstawa - oczywiście nie można pomijać gatunku szparagów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nie mogę się powstrzymać :lol: - są znakomite http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/oj/cb/kbza/pEgmFvHOjjOfPmZMbX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.05.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Widzę że szparagi Was nie biorą - no to może coś innego - też w końcu w bieli : http://www.sekrecik.pl/photo/453.jpg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nie mogę się powstrzymać :lol: - są znakomite http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/oj/cb/kbza/pEgmFvHOjjOfPmZMbX.jpg Wyglądają apetycznie... Jak dobrze się przyjrzeć, przypominają mi... przypominają... COŚ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.05.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wyglądają apetycznie... Jak dobrze się przyjrzeć, przypominają mi... przypominają... COŚ... Takie cienkie - nie - no co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wyglądają apetycznie... Jak dobrze się przyjrzeć, przypominają mi... przypominają... COŚ... Takie cienkie - nie - no co Ty Miałam na myśli kształty, nie gabaryty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wyglądają apetycznie... Jak dobrze się przyjrzeć, przypominają mi... przypominają... COŚ... Takie cienkie - nie - no co Ty Miałam na myśli kształty, nie gabaryty... Ach Wy ....... kobiety - we wszystkim widzicie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A u mnie dzisiaj na kolację : http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ai/oe/ambo/g9N9zolmBCPOM3QaRB.jpg - jadacie szparagi forumowicze drodzy ?? Fuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 HALOOOOOOOOOOOOOOO CZY KTOŚ TU MNIE JESZCZE PAMIĘTA ???? Ja chyba tak............... JA CI DAM CHYBA ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 HALOOOOOOOOOOOOOOO CZY KTOŚ TU MNIE JESZCZE PAMIĘTA ???? Ja chyba tak............... JA CI DAM CHYBA ....... I znowu szmatą dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Żona po za domem na noc nareszcie wolny wieczór bez marudzenia Wykąpany wypluskany jestem i moge klikać i buszowac na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 HMMMMMMMMMMMMMMMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No i czas pomysleć i wyszykować się na jutrzejsze przyjęcie weselne Ciekawe czy mi żonak wszystko przygotowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 I Ilonke wkońcu zastałem na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No i czas pomysleć i wyszykować się na jutrzejsze przyjęcie weselne Ciekawe czy mi żonak wszystko przygotowała? ŻEBY TYLKO STUKOWA NIE ZAPOMNIAŁA CIĘ ZABRAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No i czas pomysleć i wyszykować się na jutrzejsze przyjęcie weselne Ciekawe czy mi żonak wszystko przygotowała? ŻEBY TYLKO STUKOWA NIE ZAPOMNIAŁA CIĘ ZABRAĆ Mam szofera koleżanka żony będzie nas wozić............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No i czas pomysleć i wyszykować się na jutrzejsze przyjęcie weselne Ciekawe czy mi żonak wszystko przygotowała? ŻEBY TYLKO STUKOWA NIE ZAPOMNIAŁA CIĘ ZABRAĆ Mam szofera koleżanka żony będzie nas wozić............... SZOFER - SZOFEREM, A STUKOWA MOŻE ZAPOMNIEĆ O TOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No i czas pomysleć i wyszykować się na jutrzejsze przyjęcie weselne Ciekawe czy mi żonak wszystko przygotowała? ŻEBY TYLKO STUKOWA NIE ZAPOMNIAŁA CIĘ ZABRAĆ Mam szofera koleżanka żony będzie nas wozić............... SZOFER - SZOFEREM, A STUKOWA MOŻE ZAPOMNIEĆ O TOBIE Jak nie, to pojadę swoim autkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts