stukpuk 29.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Najgorsze, że żona mi przygotowała obrączke i jak nie założe to rozwodem straszyła!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 29.05.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hallo jest tu jeszcze kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 30.05.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hallo jest tu jeszcze kto? Witanko Dzisiaj już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 30.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Je tu jeszcze kto ?? - nikt oprócz mnie nie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 30.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Smaczna kawa na dżdżysty poranek ... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/kj/ai/bvlm/mGqBqKU1Klvsn3lNhB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 30.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Nie no - bez jaj - sam do siebie pisał nie będę ... WSTAWAĆ - WSTAWAĆ SZYBKO !!!! - ILE MOŻNA SPAĆ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Na którym palcu i na której dłoni nosi się obrączke? Bo musze założyć, a jak zapytam żony to się obrazi (niepotrzebnie zresztą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 30.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Na którym palcu i na której dłoni nosi się obrączke? Bo musze założyć, a jak zapytam żony to się obrazi (niepotrzebnie zresztą) Prawy serdeczny. Jaja sobie robisz? Podejrzyj, na którym palcu nosi Stukowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Na którym palcu i na której dłoni nosi się obrączke? Bo musze założyć, a jak zapytam żony to się obrazi (niepotrzebnie zresztą) Prawy serdeczny. Jaja sobie robisz? Podejrzyj, na którym palcu nosi Stukowa! Nie jaja nie jaja, bo ja ostatni raz miałem na swoich poprawinach A Stukowa wczoraj wyruszyła do panny młodej ,a ja sam zostałem z tym problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 30.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A tak w ogóle to życzę Ci, Stuku, super - zabawy, smacznego jadła weselnego, zdarcia butów w tańcach ze Stukową i panną młodą, no i umiarkowanej ilości wypitego alkoholu ( nie chodzi wcale o jutrzejszego kaca, tylko o trzymanie dobrego fasonu przez świadka ) Najlepsze życzenia dla młodej pary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Małe sprostowanie: 1. Alkoholu nie pije (musze mieć samochód na wypadek nudy)) 2. Nie tańcze. (więc buty mi na dłuuuuuuuuugo starczą) 3. Poprawin nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Kurcze, która to juz godzina? Na 11 mam sobie podstawić samochód pod salą weselną, aby mieć czym wrócić z imprezki! Trzeba poszukać garniaka co mi gdzieś żona położyła? Ciekawe czy skarpetki i gacie są przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Żona mnie zabije, a potem udusi zapomniałem naładować bateri w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Żona mi wszystkie ciuchy przygotowała i na gaciach była karteczka "To są majtki" A na skarpetce lewej "to jest lewa skarpetka" a na prwej "To jest prawa skarpetka" I jak ja ma się nie denerwować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 30.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Małe sprostowanie: 1. Alkoholu nie pije (musze mieć samochód na wypadek nudy)) 2. Nie tańcze. (więc buty mi na dłuuuuuuuuugo starczą) 3. Poprawin nie będzie. Ad.1. Przecież pisałeś, że masz szofera w postaci koleżanki żony To spodziewasz się, że wesele będzie nudne? Ad.2. To co Ty tam będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 30.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Żona mi wszystkie ciuchy przygotowała i na gaciach była karteczka "To są majtki" A na skarpetce lewej "to jest lewa skarpetka" a na prwej "To jest prawa skarpetka" I jak ja ma się nie denerwować???? A na majtkach napisała, gdzie jest przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Małe sprostowanie: 1. Alkoholu nie pije (musze mieć samochód na wypadek nudy)) 2. Nie tańcze. (więc buty mi na dłuuuuuuuuugo starczą) 3. Poprawin nie będzie. Ad.1. Przecież pisałeś, że masz szofera w postaci koleżanki żony To spodziewasz się, że wesele będzie nudne? Ad.2. To co Ty tam będziesz robił? No i mam szofera, teraz jade swoim samochodem pod hotel gdzie jest impreza, i spod hotelu juz mnie ta koleżanka zabiera i jedziemy po młodych a potem na zdjęcia nad morze Ja tam będe(i to powinno wystarczyć) A przód w gaciach poznaje po tym czy uwierają czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 30.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Na którym palcu i na której dłoni nosi się obrączke? Bo musze założyć, a jak zapytam żony to się obrazi (niepotrzebnie zresztą) Stuku - obrączkę załóż na duży palec u prawej nogi - to jest ponoć szczyt lansu o modnych kobiet ... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Uwaga zakładam obrączke , ale ciasna!!!!! chyba wczoraj podczas kąpieli palce naciągneły wody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 30.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Stuku - trenuj szybko - trenuj http://republika.pl/blog_vw_3286799/4700259/sz/26.jpg , http://www.fothost.pl/upload/08/23/4a6d4b44_FinalTancagwiazdami2566519.jpg , http://www.beltane.pl/zywiolowi-ludzie/wp-content/uploads/2009/02/latino1.jpg - jak zapodasz z panną młodą takie pląse - wszystkim biesiadnikom szczeny opadną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts