stukpuk 02.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam poobiadkowo! szczęsciarz Trzeba sobie żone wychować...............zupka była podana pod sam monitor co będe jeszcze do kuchni łaził............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.06.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Trzeba sobie żone wychować...............zupka była podana pod sam monitor co będe jeszcze do kuchni łaził............... takich żon to już teraz nie ma zresztą aktualnie oboje jestesmy w pracy.. wiec na zupkę przyjdzie jeszcze poczekać... kilka godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 na obiadek zjadłam truskawki i popiłam kawą to raczej skromny deserek był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Zygul ładnie to z pracy klikać ? a i to nie deser tylko dzisiejszy obiadek, zostało jeszcze z kilo truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.06.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a skąd mam klikać? wieczorem to ja zupkę jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam poobiadkowo również. Udaję się na drzemkę poobiednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jako tako opanowałam wklejanie obrazków i teraz proszę o wyjaśnienie jak obrazek zamieścić pod loginem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.06.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jako tako opanowałam wklejanie obrazków i teraz proszę o wyjaśnienie jak obrazek zamieścić pod loginem Wpisz w googlach Avatary, jest tego duuuuuuuuuuuuuuuuużo!!!!!!!! Potem musisz wlepić jego "adres" w swoim profilu (na samym dole) jest tak opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.06.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jednak taka doooooopa nie jestem stukpuk chyba cię ozłocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 02.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jednak taka doooooopa nie jestem stukpuk chyba cię ozłocę - a dlaczego łosiu w trakcie galopady ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 02.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jako tako opanowałam wklejanie obrazków i teraz proszę o wyjaśnienie jak obrazek zamieścić pod loginem Wpisz w googlach Avatary, jest tego duuuuuuuuuuuuuuuuużo!!!!!!!! Potem musisz wlepić jego "adres" w swoim profilu (na samym dole) jest tak opcja. a konkretnie w jakiej rubryce preferencje ? informacje profilu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 02.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jea gratki http://www.sisi.pl/images_cache/89843d6dfd2dee79400a2d49a7838a2f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 pablitoo a tak dał los przy okazji zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jednak taka doooooopa nie jestem stukpuk chyba cię ozłocę Nie chcę złota, wole jakiś fajny gorset z wkładką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 02.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jednak taka doooooopa nie jestem stukpuk chyba cię ozłocę Nie chcę złota, wole jakiś fajny gorset z wkładką Stuku - nosisz gorsety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jednak taka doooooopa nie jestem stukpuk chyba cię ozłocę Nie chcę złota, wole jakiś fajny gorset z wkładką Stuku - nosisz gorsety Chyba raczej chodzi o wkładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 02.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jednak taka doooooopa nie jestem stukpuk chyba cię ozłocę Nie chcę złota, wole jakiś fajny gorset z wkładką może być taki? http://catpeters.badcrab.com/images/yummyneko_corset.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jako tako opanowałam wklejanie obrazków i teraz proszę o wyjaśnienie jak obrazek zamieścić pod loginem Wpisz w googlach Avatary, jest tego duuuuuuuuuuuuuuuuużo!!!!!!!! Potem musisz wlepić jego "adres" w swoim profilu (na samym dole) jest tak opcja. a konkretnie w jakiej rubryce preferencje ? informacje profilu ? Jak się zalogujesz to poszukaj: PROFIL i tam szukaj na samym dole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jednak taka doooooopa nie jestem stukpuk chyba cię ozłocę Nie chcę złota, wole jakiś fajny gorset z wkładką Stuku - nosisz gorsety Chyba raczej chodzi o wkładkę Zgadza się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Elloooo - je tu kto dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts