Majka 15.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 rany jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maksiu - chyba masz rację U nas w instalacji są takie wyłączniki przepięciowe. Natomiast za to co ma być na zewnątrz fachura chciał 15 tys zł CZy to nie lekka przesada? to co na dachu robilem sam (i częsciow gosc ktory robil mi dach- jemu zaplacilem 100zł), a materiały kosztowaly mnie 300zł, czyli w sumie kosztowało mnie to wszystko 400zł, oczywiscie bez wylacznikow przepieciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Majka - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, gdzie jesteś? Jestem, jestem... Ja wpadam na forum jak są ćwiczenia z rzeczy, które mnie mniej interesują lub znam je... Akurat było o tym jak zaprogramować wysyłanie maila. To słuchałęm. W każdym języku programowania jest inaczej, a jest to przydatna umiejetnośc.. Nie wiem Sonika, czy coś wywnioskuję z Twoich logów. Na wirusach słabo znam się. Ale możesz je przeciez wkleić do posta. Chyba, że te logi zajmują jakieś megabajty danych. Albo wysłać wiadomość. Tylko, że ja do maila teraz nie mam dostępu... A co tam było nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maksiu - chyba masz rację U nas w instalacji są takie wyłączniki przepięciowe. Natomiast za to co ma być na zewnątrz fachura chciał 15 tys zł CZy to nie lekka przesada? Ta cena to na pewno przesada Wcześniejszy fachowiec zrobił u nas wycenę na 3 tyś. ale jakoś nie kwapił się do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Stał się cud i znalazłam pena Sławka Norrmalnie szczęśliwa jestem bo zdjęcia mogłam wkleić To już są?? Takhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/41.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Maksiu - chyba masz rację U nas w instalacji są takie wyłączniki przepięciowe. Natomiast za to co ma być na zewnątrz fachura chciał 15 tys zł CZy to nie lekka przesada? Ta cena to na pewno przesada Wcześniejszy fachowiec zrobił u nas wycenę na 3 tyś. ale jakoś nie kwapił się do wykonania. Pewnie trzeba będzie znaleźć kogoś innego kto to zrobi za mniejsze pienążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 witajcie Cześć Majak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Majka - takie świństwo Ależ Markusie qrcze, w takim razie ide czytac poprzednią stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Stał się cud i znalazłam pena Sławka Norrmalnie szczęśliwa jestem bo zdjęcia mogłam wkleić Ładna chatka - pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Stał się cud i znalazłam pena Sławka Norrmalnie szczęśliwa jestem bo zdjęcia mogłam wkleić Ładna chatka - pogratulować. Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Stał się cud i znalazłam pena Sławka Norrmalnie szczęśliwa jestem bo zdjęcia mogłam wkleić Ładna chatka - pogratulować. Fajna chałupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Stał się cud i znalazłam pena Sławka Norrmalnie szczęśliwa jestem bo zdjęcia mogłam wkleić Ładna chatka - pogratulować. Fajna chałupka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 witajcie Cześć Majak! KZE - popatrzysz na tego mojego loga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Stał się cud i znalazłam pena Sławka Norrmalnie szczęśliwa jestem bo zdjęcia mogłam wkleić To już są?? Takhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/41.gif Już byłam i widziałam - masz tyle przestrzeni, bardzo, baaardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? No.. A myślałaś, że kim.. Między innymi skończyłęm informatykę... To super się składa KZE Przyjacielu, a popatrzyłbyś na mojego LOGA z HijackThis, please? Miałam te problemy z kompem, może coś siedzi? Ja się wogóle na tym nie znam Przyjaciółko (nie wiem co na to powie Żona ) duży ten LOG? Jak dobrze pamiętam to zasugerowałem zainstalowanie Windows od nowa. I co? Zrobiłaś to? Czy Twój informatyk co innego zrobił? Pomogło? Jak pamiętam to pomogło bo jesteś w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Majka - gratulki Przyłączam się do gratulacji... I czekam na streszczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy!!! Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? No.. A myślałaś, że kim.. Między innymi skończyłęm informatykę... To super się składa KZE Przyjacielu, a popatrzyłbyś na mojego LOGA z HijackThis, please? Miałam te problemy z kompem, może coś siedzi? Ja się wogóle na tym nie znam Przyjaciółko (nie wiem co na to powie Żona ) duży ten LOG? Jak dobrze pamiętam to zasugerowałem zainstalowanie Windows od nowa. I co? Zrobiłaś to? Czy Twój informatyk co innego zrobił? Pomogło? Jak pamiętam to pomogło bo jesteś w sieci... No przeca pisałam, że nie mogę zainstalować Windows od nowa z "różnych" powodów. W sieci jestem, ale teraz używam Opery, ale się martwię, że w kompie dalej cuś siedzi. Czy duży ten log - nie wiem, może bywają i większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts