kze 15.06.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy!!! Cześć Fizyk! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy!!! cześć Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 54 2. Fizyk - 44 3. Whisper - 41 4. Sonika - 39 5. Kasztanka - 38 6. Maksiu - 31 7. Moniś - 26 8. Jezier - 23 9. Badi - 22 10. Joanna i Janusz, Teska - 19 12. Monka - 18 13. Agniesia, Aga J.G. - 1414. Majka - 1315. Andrzejka - 12 17. Olkalybowa 10, 18. Joola - 9 19. Jane - 8 20. SławekD-żonka - 6 21. Wojty - 4 22. Ania - 3 23. Daria - 2 24. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz, Ewuś, Baba_Budowniczy,Funia - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 U mnie wszystko zgodnie z planem. Strop zalany. Polany i oblany! Wczoraj nie miałem czasu wejść na forum (chyba tylko wpadłem na chwilkę), bo cały dzień spędziłem na budowie. Kilka fotek dołączyłem do albumiku. Sonika, Funia - fajnie że mi przebaczyłyście mój nietakt. I że dalej mnie lubicie !!!! Sonica - ja kiedyś (tak jak już pisałem) ponowie zainstalowałem IE i pomogło!. Acha - dla ścisłości - nie jestem demonem informatycznym (czyt. informatykiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? No.. A myślałaś, że kim.. Między innymi skończyłęm informatykę... To super się składa KZE Przyjacielu, a popatrzyłbyś na mojego LOGA z HijackThis, please? Miałam te problemy z kompem, może coś siedzi? Ja się wogóle na tym nie znam Przyjaciółko (nie wiem co na to powie Żona ) duży ten LOG? Jak dobrze pamiętam to zasugerowałem zainstalowanie Windows od nowa. I co? Zrobiłaś to? Czy Twój informatyk co innego zrobił? Pomogło? Jak pamiętam to pomogło bo jesteś w sieci... No przeca pisałam, że nie mogę zainstalować Windows od nowa z "różnych" powodów. W sieci jestem, ale teraz używam Opery, ale się martwię, że w kompie dalej cuś siedzi. Czy duży ten log - nie wiem, może bywają i większe Może to było na tych 12 stronach które są moimi zaległościami... A czy pisałaś jakie to powody dla których nie może od nowa zainstalować? Jakieś problemy z kodami przy instalacji? Czy nie wystarczy zgrać zdjęcia i dokumenty na CD, zrobić format c:, a potem uruchomić kompa z CD (cd z wersją instalacyjną Windows) i zainstalować Windowsy? Może cos nie w temacie jestem, albo mało domyślny jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 U mnie wszystko zgodnie z planem. Strop zalany. Polany i oblany! Wczoraj nie miałem czasu wejść na forum (chyba tylko wpadłem na chwilkę), bo cały dzień spędziłem na budowie. Kilka fotek dołączyłem do albumiku. Sonika, Funia - fajnie że mi przebaczyłyście mój nietakt. I że dalej mnie lubicie !!!! Sonica - ja kiedyś (tak jak już pisałem) ponowie zainstalowałem IE i pomogło!. Acha - dla ścisłości - nie jestem demonem informatycznym (czyt. informatykiem) No pewnie, że Cię lubimy!!!! To jak do tej pory tutaj tylko jeden DEMON - KZE, a miało ich być bez liku Idę na Twoją budowę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 w poprzednim odcinku. Whisper wytoczył ciężkie działa, gratulację przyjmowała Funia, i ja się do nich przyłączam, Monka ma piorunochron, a Maksiu wiedzę. okazało się, że większość jest tu informatykami, rany, gdybym wiedziała, nigdy nie osmieliłabym sie dawać rad Sonice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 U mnie wszystko zgodnie z planem. Strop zalany. Polany i oblany! Wczoraj nie miałem czasu wejść na forum (chyba tylko wpadłem na chwilkę), bo cały dzień spędziłem na budowie. Kilka fotek dołączyłem do albumiku. Sonika, Funia - fajnie że mi przebaczyłyście mój nietakt. I że dalej mnie lubicie !!!! Sonica - ja kiedyś (tak jak już pisałem) ponowie zainstalowałem IE i pomogło!. Acha - dla ścisłości - nie jestem demonem informatycznym (czyt. informatykiem) No pewnie, że Cię lubimy!!!! To jak do tej pory tutaj tylko jeden DEMON - KZE, a miało ich być bez liku Idę na Twoją budowę............ Ja demon?? No tak, to mnie jeszcze nikt nie nazywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? No.. A myślałaś, że kim.. Między innymi skończyłęm informatykę... To super się składa KZE Przyjacielu, a popatrzyłbyś na mojego LOGA z HijackThis, please? Miałam te problemy z kompem, może coś siedzi? Ja się wogóle na tym nie znam Przyjaciółko (nie wiem co na to powie Żona ) duży ten LOG? Jak dobrze pamiętam to zasugerowałem zainstalowanie Windows od nowa. I co? Zrobiłaś to? Czy Twój informatyk co innego zrobił? Pomogło? Jak pamiętam to pomogło bo jesteś w sieci... No przeca pisałam, że nie mogę zainstalować Windows od nowa z "różnych" powodów. W sieci jestem, ale teraz używam Opery, ale się martwię, że w kompie dalej cuś siedzi. Czy duży ten log - nie wiem, może bywają i większe Może to było na tych 12 stronach które są moimi zaległościami... A czy pisałaś jakie to powody dla których nie może od nowa zainstalować? Jakieś problemy z kodami przy instalacji? Czy nie wystarczy zgrać zdjęcia i dokumenty na CD, zrobić format c:, a potem uruchomić kompa z CD (cd z wersją instalacyjną Windows) i zainstalować Windowsy? Może cos nie w temacie jestem, albo mało domyślny jestem... Chyba to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 FIZYK - obejrzałem album. Nooo, ty to masz luksusowe warunki. Asfalt rozwinięty pod same drzwi, normalnie wersja VIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Przecież na forum to co drugi albi informatyk, albo elektronik. Ty też??? Niee. Ale zauważ, żę jak w "Wymianie doświadczeń" zejdzie na temat elektroniczo-komputerowo-elektrotechniczny to jakbyć demony ożywiła. A po drugie mówię z autopsji. Co druga nowa budowa w mojej okolicy to ktoś związany z komputerami. Hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? No.. A myślałaś, że kim.. Między innymi skończyłęm informatykę... To super się składa KZE Przyjacielu, a popatrzyłbyś na mojego LOGA z HijackThis, please? Miałam te problemy z kompem, może coś siedzi? Ja się wogóle na tym nie znam Przyjaciółko (nie wiem co na to powie Żona ) duży ten LOG? Jak dobrze pamiętam to zasugerowałem zainstalowanie Windows od nowa. I co? Zrobiłaś to? Czy Twój informatyk co innego zrobił? Pomogło? Jak pamiętam to pomogło bo jesteś w sieci... No przeca pisałam, że nie mogę zainstalować Windows od nowa z "różnych" powodów. W sieci jestem, ale teraz używam Opery, ale się martwię, że w kompie dalej cuś siedzi. Czy duży ten log - nie wiem, może bywają i większe Może to było na tych 12 stronach które są moimi zaległościami... A czy pisałaś jakie to powody dla których nie może od nowa zainstalować? Jakieś problemy z kodami przy instalacji? Czy nie wystarczy zgrać zdjęcia i dokumenty na CD, zrobić format c:, a potem uruchomić kompa z CD (cd z wersją instalacyjną Windows) i zainstalować Windowsy? Może cos nie w temacie jestem, albo mało domyślny jestem... Sonika - ja zrobiłabym jak radzi KZE - zgrałabym sobie fotki, dokumenty na CD. Potem formacik dysku. Instalacja Windowsów od nowa. Potem zrobiłabym Northon Gost'em backup tej instalacji (na wszelki wypadek) i dopiero wtedy wgrałabym swoje dokumenty. Ja też nie jestem z demonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ja demon?? No tak, to mnie jeszcze nikt nie nazywał... http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/diabelek2.gif Uroczy jesteś demonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 w poprzednim odcinku. Whisper wytoczył ciężkie działa, gratulację przyjmowała Funia, i ja się do nich przyłączam, Monka ma piorunochron, a Maksiu wiedzę. okazało się, że większość jest tu informatykami, rany, gdybym wiedziała, nigdy nie osmieliłabym sie dawać rad Sonice Myślę, że to jest tak, że każdy informatyk zna się na swojej działce a na pozostałych to ma po prostu ogólen pojęcie. To troszkę jak z lekarzem. Mam jednego kumpla, który jest internista, a teraz został onkologiem. Ale jak miałem anginę to chciał mnie leczyć aumentinem (nie wiem jak to się pisze), ale jak jego kolega laryngolog dowiedział się to powiedział bym dał sobie spokój z tym antybiotykiem i przepisał mi inny, który szbko mnie wyleczył... Tak więc myslę, że podobnie jest z informatykami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 w poprzednim odcinku. Whisper wytoczył ciężkie działa, gratulację przyjmowała Funia, i ja się do nich przyłączam, Monka ma piorunochron, a Maksiu wiedzę. okazało się, że większość jest tu informatykami, rany, gdybym wiedziała, nigdy nie osmieliłabym sie dawać rad Sonice Niby tak, ale KZE się miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 to mozna zainstalować na nowo windowsa bez numerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ja demon?? No tak, to mnie jeszcze nikt nie nazywał... http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/diabelek2.gif Uroczy jesteś demonek Hihihihihiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 w poprzednim odcinku. Whisper wytoczył ciężkie działa, gratulację przyjmowała Funia, i ja się do nich przyłączam, Monka ma piorunochron, a Maksiu wiedzę. okazało się, że większość jest tu informatykami, rany, gdybym wiedziała, nigdy nie osmieliłabym sie dawać rad Sonice Myślę, że to jest tak, że każdy informatyk zna się na swojej działce a na pozostałych to ma po prostu ogólen pojęcie. To troszkę jak z lekarzem. Mam jednego kumpla, który jest internista, a teraz został onkologiem. Ale jak miałem anginę to chciał mnie leczyć aumentinem (nie wiem jak to się pisze), ale jak jego kolega laryngolog dowiedział się to powiedział bym dał sobie spokój z tym antybiotykiem i przepisał mi inny, który szbko mnie wyleczył... Tak więc myslę, że podobnie jest z informatykami... Niby masz rację, ale ja jestem gospodyni domowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 to mozna zainstalować na nowo windowsa bez numerów to w stylu - "chłop krowie na rowie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 to mozna zainstalować na nowo windowsa bez numerów Z numerami i bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts