kze 15.06.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE, a Ty jesteś może informatykiem? No.. A myślałaś, że kim.. Między innymi skończyłęm informatykę... To super się składa KZE Przyjacielu, a popatrzyłbyś na mojego LOGA z HijackThis, please? Miałam te problemy z kompem, może coś siedzi? Ja się wogóle na tym nie znam Przyjaciółko (nie wiem co na to powie Żona ) duży ten LOG? Jak dobrze pamiętam to zasugerowałem zainstalowanie Windows od nowa. I co? Zrobiłaś to? Czy Twój informatyk co innego zrobił? Pomogło? Jak pamiętam to pomogło bo jesteś w sieci... No przeca pisałam, że nie mogę zainstalować Windows od nowa z "różnych" powodów. W sieci jestem, ale teraz używam Opery, ale się martwię, że w kompie dalej cuś siedzi. Czy duży ten log - nie wiem, może bywają i większe Może to było na tych 12 stronach które są moimi zaległościami... A czy pisałaś jakie to powody dla których nie może od nowa zainstalować? Jakieś problemy z kodami przy instalacji? Czy nie wystarczy zgrać zdjęcia i dokumenty na CD, zrobić format c:, a potem uruchomić kompa z CD (cd z wersją instalacyjną Windows) i zainstalować Windowsy? Może cos nie w temacie jestem, albo mało domyślny jestem... Chyba to drugie No to napisz mi na priv czemu nie możesz zainstalować. Albo pogadaj z lokalnym informatykiem. Na odległość to bardzo ciężko jest diagnozować. Zawsze wtedy podaję taki przykład: Ktoś przychodzi do lekarza i mówi: Mój kolega ma wysypkę. Co mu dolega i jak go wyleczyć? A lekarz: To niech kolega przyjdzie do mnie. Bo na odległość cięzko jest kogoś wyleczyć Tu jest analogicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Niby masz rację, ale ja jestem gospodyni domowa Majka - czasami gospodynie domowe lepiej znają się na kompach niż niejeden informatyk (nie chcę nikogo obrazić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ja demon?? No tak, to mnie jeszcze nikt nie nazywał... http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/diabelek2.gif Uroczy jesteś demonek Hihihihihiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE - ale metoda leczenia na odległość ma powszechne zastosowanie w polityce. Zawsze w "Warszawie" wiedzą lepiej co jest potrzebne na prowincji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 to mozna zainstalować na nowo windowsa bez numerów Można przeinstalować Windows'y. Czy od nowa zainstalować Windowsy, jak stare "zurzyją się". Jak włożysz płytkę instalacyjną z Windows i nie skasowałaś windows to pyta się czy przeinstalować. Zajęcia zaczynają sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 to mozna zainstalować na nowo windowsa bez numerów Można przeinstalować Windows'y. Czy od nowa zainstalować Windowsy, jak stare "zurzyją się". Jak włożysz płytkę instalacyjną z Windows i nie skasowałaś windows to pyta się czy przeinstalować. Zajęcia zaczynają sie... albo nie łapie, albo udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 to mozna zainstalować na nowo windowsa bez numerów Można przeinstalować Windows'y. Czy od nowa zainstalować Windowsy, jak stare "zurzyją się". Jak włożysz płytkę instalacyjną z Windows i nie skasowałaś windows to pyta się czy przeinstalować. Zajęcia zaczynają sie... Jaki pilny uczeń się znalazł A masz kamapki na długa przerwę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ale mi się nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 I co dalej? Komu gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Uwaga, chowac sięhttp://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/shotgun.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No i? Kasia - gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 NO i ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ano Kasi się udało otworzyć nową stronkę Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No to się wstrzeliłam hihihi ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Kasia - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 54 2. Fizyk - 44 3. Whisper - 41 4. Sonika - 39 5. Kasztanka - 38 6. Maksiu - 31 7. Moniś - 26 8. Jezier - 23 9. Badi - 22 10. Joanna i Janusz, Teska - 19 12. Monka - 18 13. Agniesia, Aga J.G. - 14 14. Majka - 13 15. Andrzejka - 12 17. Olkalybowa 10, 18. Joola - 9 19. Jane - 8 20. SławekD-żonka - 7 21. Wojty - 4 22. Ania - 3 23. Daria - 2 24. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz, Ewuś, Baba_Budowniczy,Funia - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Uwaga, chowac sięhttp://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/shotgun.gif dobrze, że miałam akurat kask!!!! GRATULKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A teraz Kasieńko sie streszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dzięki za gratulki Streszczenie - 482 otworzyła Majka powalając wszystkich czajacych się na łopatki - był cd. instalacji odgromowej - było trochę mojej chatki - był komputerek Soniki - pojawił się Fizyk, napisał, że u niego wszystko planowo - komputery - demony, demony - i komputery ... - Fizyk zamknął stronkę uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Uwaga, chowac sięhttp://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/shotgun.gif dobrze, że miałam akurat kask!!!! GRATULKI!!! Celowałam jak nigdy na szczęście trafiłam i nikt nie został rannyhttp://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/rozwalgnoja.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts