ila66 11.06.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dziendobrywieczor U mnie dzis bylo pieknie, upalnie, slonecznie, potem przyszla burza z ulewa, po jakichs 15 minutach znowu pieknie, upalnie, slonecznie PODOBNIE JAK U MNIE ALE SPACEREK 2-GODZINNY Z PSEM ZDĄŻYŁAM ZALICZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 STUK, GDZIE JESTEŚ ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Stuk pewnie jak zwykle na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie ładnie było. Chyba nie padało, ale nie wiem na pewno bo spałem A przez ten czas żona zrobiła ciasto Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiła..., ciekawe czy coś chce ??? DOMYŚL SIĘ ...... eeeeee to nie to co bym chciał ;) za dobrze by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie ładnie było. Chyba nie padało, ale nie wiem na pewno bo spałem A przez ten czas żona zrobiła ciasto Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiła..., ciekawe czy coś chce ??? DOMYŚL SIĘ ...... eeeeee to nie to co bym chciał ;) za dobrze by było A MOZE ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 WITANKO SZUKAM STUKA Przecież jestem.............o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie ładnie było. Chyba nie padało, ale nie wiem na pewno bo spałem A przez ten czas żona zrobiła ciasto Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiła..., ciekawe czy coś chce ??? DOMYŚL SIĘ ...... eeeeee to nie to co bym chciał ;) za dobrze by było A MOZE ..... Ja też bym chciał........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie ładnie było. Chyba nie padało, ale nie wiem na pewno bo spałem A przez ten czas żona zrobiła ciasto Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiła..., ciekawe czy coś chce ??? DOMYŚL SIĘ ...... eeeeee to nie to co bym chciał ;) za dobrze by było A MOZE ..... Ja też bym chciał........ Z MOJĄ ŻONĄ ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 CIEKAWE CO KONKRETNIE MACIE NA MYŚLI ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 CIEKAWE CO KONKRETNIE MACIE NA MYŚLI ????? No wiesz Ila... ...w końcu Ty zaczęłaś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 11.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 hej co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie ładnie było. Chyba nie padało, ale nie wiem na pewno bo spałem A przez ten czas żona zrobiła ciasto Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiła..., ciekawe czy coś chce ??? DOMYŚL SIĘ ...... eeeeee to nie to co bym chciał ;) za dobrze by było A MOZE ..... Ja też bym chciał........ Z MOJĄ ŻONĄ ??!! Jak Twoją? Ja już mam taką jedną mężatke upatrzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 CIEKAWE CO KONKRETNIE MACIE NA MYŚLI ????? Wędkowanie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie ładnie było. Chyba nie padało, ale nie wiem na pewno bo spałem A przez ten czas żona zrobiła ciasto Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiła..., ciekawe czy coś chce ??? DOMYŚL SIĘ ...... eeeeee to nie to co bym chciał ;) za dobrze by było A MOZE ..... Ja też bym chciał........ Z MOJĄ ŻONĄ ??!! Jak Twoją? Ja już mam taką jedną mężatke upatrzoną CIEKAWE KTÓRĄ ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 CIEKAWE CO KONKRETNIE MACIE NA MYŚLI ????? No wiesz Ila... ...w końcu Ty zaczęłaś ;) I ZNOWU NA MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 CIEKAWE CO KONKRETNIE MACIE NA MYŚLI ????? No wiesz Ila... ...w końcu Ty zaczęłaś ;) I ZNOWU NA MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 hej co słychać CZEŚĆ WARTOWNIK U MNIE SIE AUTO BEDZIE SIĘ LAKIEROWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie ładnie było. Chyba nie padało, ale nie wiem na pewno bo spałem A przez ten czas żona zrobiła ciasto Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiła..., ciekawe czy coś chce ??? DOMYŚL SIĘ ...... eeeeee to nie to co bym chciał ;) za dobrze by było A MOZE ..... Ja też bym chciał........ Z MOJĄ ŻONĄ ??!! Jak Twoją? Ja już mam taką jedną mężatke upatrzoną CIEKAWE KTÓRĄ ????? Ja nic nie mówiłem............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpakmarceli01 11.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A to było o rekordach ?To się przyłączam do bicia rekordów obojętnie jakich, aby frekwencja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie ładnie było. Chyba nie padało, ale nie wiem na pewno bo spałem A przez ten czas żona zrobiła ciasto Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiła..., ciekawe czy coś chce ??? DOMYŚL SIĘ ...... eeeeee to nie to co bym chciał ;) za dobrze by było A MOZE ..... Ja też bym chciał........ Z MOJĄ ŻONĄ ??!! Jak Twoją? Ja już mam taką jedną mężatke upatrzoną CIEKAWE KTÓRĄ ????? Ja nic nie mówiłem............................ OJ KOCUR, TE WSZYSTKIE PODRYWANE KIEDYS SIE ZMÓWIĄ I LANIE CI SPUSZCZĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts