kze 15.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Niby masz rację, ale ja jestem gospodyni domowa Majka - czasami gospodynie domowe lepiej znają się na kompach niż niejeden informatyk (nie chcę nikogo obrazić) Pewnie! Jeśli gospodyni domowa na codzień grzebie w Windows'ach to może potem zagiąc niejednego informatyka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 KZE - ale metoda leczenia na odległość ma powszechne zastosowanie w polityce. Zawsze w "Warszawie" wiedzą lepiej co jest potrzebne na prowincji Na to nie mam wpływu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 to mozna zainstalować na nowo windowsa bez numerów Można przeinstalować Windows'y. Czy od nowa zainstalować Windowsy, jak stare "zurzyją się". Jak włożysz płytkę instalacyjną z Windows i nie skasowałaś windows to pyta się czy przeinstalować. Zajęcia zaczynają sie... albo nie łapie, albo udaje Jestem mało domyslny, w szczególności, kiedy jestem na szkoleniu i w przerwach jestem na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 to mozna zainstalować na nowo windowsa bez numerów Można przeinstalować Windows'y. Czy od nowa zainstalować Windowsy, jak stare "zurzyją się". Jak włożysz płytkę instalacyjną z Windows i nie skasowałaś windows to pyta się czy przeinstalować. Zajęcia zaczynają sie... Jaki pilny uczeń się znalazł A masz kamapki na długa przerwę ??? kanapek nie mam, bo o 12.30 firma stawia obiad. Żona mówi, że są oszczędności jak jestem na szkoleniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No to się wstrzeliłam hihihi ale fajnie Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ale mi się nie chce ... Co Ci się nie chce? Pracować? Bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Żona mówi, że są oszczędności jak jestem na szkoleniu... No coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Niby masz rację, ale ja jestem gospodyni domowa Majka - czasami gospodynie domowe lepiej znają się na kompach niż niejeden informatyk (nie chcę nikogo obrazić) Pewnie! Jeśli gospodyni domowa na codzień grzebie w Windows'ach to może potem zagiąc niejednego informatyka.. kze - przyznam szczerze, że jak jakiś informatyk ma mi grzebać w moim kompie to mnie szlag trafia (zawsze cosik się sypnie ) W każdym bądź razie informatyka wzywam w ostateczności jak już sama sobie nie mogę poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 kze - przyznam szczerze, że jak jakiś informatyk ma mi grzebać w moim kompie to mnie szlag trafia (zawsze cosik się sypnie ) W każdym bądź razie informatyka wzywam w ostateczności jak już sama sobie nie mogę poradzić. NIestety muszę sie zggodzić Ale ja myślę, że po prostu nie trafiam na dobrych informatyków. Bo ci co chałturzą u nas, to tacy chyba bardziej amatorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Cześć zflustrowani stukacze!Kasia gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Cześć zflustrowani stukacze! Kasia gratulacje! Cześć Joola! Ale ja nie jestem sflustrowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 kze - przyznam szczerze, że jak jakiś informatyk ma mi grzebać w moim kompie to mnie szlag trafia (zawsze cosik się sypnie ) W każdym bądź razie informatyka wzywam w ostateczności jak już sama sobie nie mogę poradzić. NIestety muszę sie zggodzić Ale ja myślę, że po prostu nie trafiam na dobrych informatyków. Bo ci co chałturzą u nas, to tacy chyba bardziej amatorzy. Myślę, że to wynika z faktu, że jak jedna osoba grzebie to wie jakie są ustawienia i na co trzeba uważać. Ja też nie lubię grzebać w innych kompach z uwagi na fakt, że zawsze moge niechcący zmienić jakieś specyficzne ustawienia i okaże się, że inne programy mogą przestać działać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 kze - przyznam szczerze, że jak jakiś informatyk ma mi grzebać w moim kompie to mnie szlag trafia (zawsze cosik się sypnie ) W każdym bądź razie informatyka wzywam w ostateczności jak już sama sobie nie mogę poradzić. NIestety muszę sie zggodzić Ale ja myślę, że po prostu nie trafiam na dobrych informatyków. Bo ci co chałturzą u nas, to tacy chyba bardziej amatorzy. Funia - może coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 kze - przyznam szczerze, że jak jakiś informatyk ma mi grzebać w moim kompie to mnie szlag trafia (zawsze cosik się sypnie ) W każdym bądź razie informatyka wzywam w ostateczności jak już sama sobie nie mogę poradzić. NIestety muszę sie zggodzić Ale ja myślę, że po prostu nie trafiam na dobrych informatyków. Bo ci co chałturzą u nas, to tacy chyba bardziej amatorzy. Myślę, że to wynika z faktu, że jak jedna osoba grzebie to wie jakie są ustawienia i na co trzeba uważać. Ja też nie lubię grzebać w innych kompach z uwagi na fakt, że zawsze moge niechcący zmienić jakieś specyficzne ustawienia i okaże się, że inne programy mogą przestać działać... Dlatego nie lubię windowsów Cokolwiek się nie ruszy zawsze coś padnie Ale ja zaczynałam naukę komputerów na Makach a tam w systemie samemu można zrobić wszystko bez obawy, że zaraz cosik padnie. A niech ktoś pogrzebie w sytemie Windowsowym - zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Kze, ale uzależniony jesteś? No i teraz z Soniki przelazło na mnie i też mi coś komputer słabo chodzi...ale ja mam dobrze, bo mam kolegę, który jest moim "prywatnym serwisem komputerowym" więc się nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Gratulacje Kaśka Ja wcale nie palę sie do grzebania w bebechach kompa, ale mój prywatny informatyk /mąż/ nigdy nie ma dla mnie czasu, a na telefon nie udziela informacji W związku z powyższym zmusiło mnie to do radzenia sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Kze, ale uzależniony jesteś? No i teraz z Soniki przelazło na mnie i też mi coś komputer słabo chodzi...ale ja mam dobrze, bo mam kolegę, który jest moim "prywatnym serwisem komputerowym" więc się nie martwię Staram się walczyć z uzależnieniem.. A kolega - informatyk bardzo przydaje się. Bo generalnie zauważyłe, że informatyków nie lubi się... Tak więc róznie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Heloo Wszystkim czy leci z nami Fizyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Nie chciałabym być upierdliwa ale w rangingu jest mały błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 jestem sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts