retrofood 27.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ILA, to Ty, czy Twój duch???? PS. Całość znajdziesz tu: http://forum.muratordom.pl/koncert-zyczen-propozycje-do-repertuaru-ssiwego-na-after,t162530.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 SOBOTA DZIŚ BYŁ ZLOT SMUTNO MI,ŻE NIE MOGŁAM BYĆ MAM NADZIEJĘ,ŻE WSZYSCY SIĘ ŚWIETNIE BAWILI MOŻE JUŻ JUTRO BĘDZIEMY MOGLI OBEJRZEĆ ZDJĘCIA mają byc za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Też chętnie obejrzę, przynajmniej oko nacieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Też chętnie obejrzę, przynajmniej oko nacieszę A chciałabys coś jeszcze???? No to se nalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Też chętnie obejrzę, przynajmniej oko nacieszę A chciałabys coś jeszcze???? No to se nalej! No właśnie mam nalene i spożywam za zdrowie Szanownych Forumowych Ozdrowieńców i za wszystkich Uczestników Zlotu, ale także za TychCoNieMogli być na Zlocie Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Też chętnie obejrzę, przynajmniej oko nacieszę A chciałabys coś jeszcze???? No to se nalej! No właśnie mam nalene i spożywam za zdrowie Szanownych Forumowych Ozdrowieńców i za wszystkich Uczestników Zlotu, ale także za TychCoNieMogli być na Zlocie Na zdrowie W górę serca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Też chętnie obejrzę, przynajmniej oko nacieszę A chciałabys coś jeszcze???? No to se nalej! No właśnie mam nalene i spożywam za zdrowie Szanownych Forumowych Ozdrowieńców i za wszystkich Uczestników Zlotu, ale także za TychCoNieMogli być na Zlocie Na zdrowie W górę serca!!!! Kielichy też w górę (i przechylić do siebie na wysokości rozwartej paszczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Też chętnie obejrzę, przynajmniej oko nacieszę A chciałabys coś jeszcze???? No to se nalej! No właśnie mam nalene i spożywam za zdrowie Szanownych Forumowych Ozdrowieńców i za wszystkich Uczestników Zlotu, ale także za TychCoNieMogli być na Zlocie Na zdrowie W górę serca!!!! Kielichy też w górę (i przechylić do siebie na wysokości rozwartej paszczy) Się robi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 27.06.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 aaa to Wy tu pijecie...!!! a ja tak znowu na Pe Wu... najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 aaa to Wy tu pijecie...!!! a tak znowu na Pe Wu... najlepszego! nie na pe Wu, tylko na eR Wu...!!!! Za zdrowie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Trzeba na te pijaństwa osobny wątek założyć, bo już nie wiem, gdzie szukać towarzystwa i piję do lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 aaa to Wy tu pijecie...!!! a ja tak znowu na Pe Wu... najlepszego! Nie bój nic, też Ci polejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 27.06.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 nalane to ja mam... przechlapane też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.06.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Trzeba na te pijaństwa osobny wątek założyć, bo już nie wiem, gdzie szukać towarzystwa i piję do lusterka No to już masz towarzystwo, możesz odstawić lusterko, zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Trzeba na te pijaństwa osobny wątek założyć, bo już nie wiem, gdzie szukać towarzystwa i piję do lusterka A po kiego diabła ci ono??? jeszcze mi godzina wolności została już butelka pusta, która rzędem stała po srogim terminie nadzorca przyjedzie mówta szybko chłopy co to ze mną bedzie? a tak było cicho w mym rodzonym domu nawet tupot kota nie wadził nikomu, a tu nagle dzwonek i telefon warczy "zaraz wróci żona, już wolności starczy!" No i poszły w piz..u wolnościowe czasy Za morza, za góry, za pola i lasy Morał z tej bajki odstąpię każdemu: Jak masz czas się napić, napij się samemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Trzeba na te pijaństwa osobny wątek założyć, bo już nie wiem, gdzie szukać towarzystwa i piję do lusterka A po kiego diabła ci ono??? jeszcze mi godzina wolności została już butelka pusta, która rzędem stała po srogim terminie nadzorca przyjedzie mówta szybko chłopy co to ze mną bedzie? a tak było cicho w mym rodzonym domu nawet tupot kota nie wadził nikomu, a tu nagle dzwonek i telefon warczy "zaraz wróci żona, już wolności starczy!" No i poszły w piz..u wolnościowe czasy Za morza, za góry, za pola i lasy Morał z tej bajki odstąpię każdemu: Jak masz czas się napić, napij się samemu! Jam jest zawsze sama Czy to dzień czy rano Czy lato czy wiosna Zawsze jest to samo Jak mam megadoła i chce sie pocieszyć Nie ma z kim sie napić nie ma z kim pogrzeszyć Pozostało w sieci w realparty wierzyć Bo z TVpilotem Nie będę się mierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 27.06.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 BRAAAWOOOO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 WIELKI BRAT jest pod wrażeniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.06.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 No to kozystając z okazji kiedyś trzeba zaliczyć stronkę. Może dziś może teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts