Olkalybowa 15.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 ERRATA , w poprzednim odcinku: stronke otworzyła Kasia, rozmowa toczyła się o wpływaniu windowsów na całokształt , najlepsze bylo na końcu.....OLKA i Jola wkleiły zdjęcia super schodów. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 54 2. Fizyk - 44 3. Whisper - 41 4. Sonika - 39 5. Kasztanka - 38 6. Maksiu - 31 7. Moniś - 26 8. Jezier - 23 9. Badi - 22 10. Joanna i Janusz, Teska - 19 12. Monka - 18 13. Agniesia, Aga J.G.,Majka - 14 16. Andrzejka - 12 17. Olkalybowa 10, 18. Joola - 9 19. Jane - 8 20. SławekD-żonka - 7 21. Wojty - 4 22. Ania - 3 23. Daria - 2 24. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz, Ewuś, Baba_Budowniczy,Funia - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 schody ekstra, poręcz mniej Olka, gdzie był błąd? ... 9. Badi - 22 10. Joanna i Janusz, Teska - 19 12. Monka - 18 13. Agniesia, Aga J.G. - 14 14. Majka - 13 15. Andrzejka - 12 17. Olkalybowa 10, A propos schodów, to czy one muuuszą być tak cholernie drogie? Nie nie muszą być cholernie drogie. Zalezy gdzie się kupuję. Ja pod Krakowem zanlazłem firmę, która schody 2 lub 1 biegowe z dębu lub buku robi za 4tyś. Nie pamiętam, ale poręcze też są. Schody drewnianie, nie trzeba nic wylewać z betonu. GDZIEEEEE???? Drewal. Jak jedziesz od Krakowa do Zakopanego to po lewej stronie jak wyjedziesz za znak koniec Krakowa. I przejedziesz 2-3km. Ja tam zazwyczaj jeździłem ze Skawiny do Zakopianki i skęcałem w prawo i po przejechaniu 400-500m była możliwość skręcenia w lewo.. O znalazłem adres Hurtownia "DREWAL" Gaj 146 Gmina Mogilany http://drewal.com.pl Tam zamierzamy kupować meble do sypialni i kuchni, łóżeczko dla dziecka, może podłogę... U producenta to jeszcze niższe są ceny Zakład produkcyjny "DREWAL" Toporzysko 76 Gmina Jordanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Kze to Sonika pytała o schody czy o to gdzie był błąd w rankingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 u mnie dalej brak poręczy Gratulacje Majka!! Trzeba umieć się zaczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Kze to Sonika pytała o schody czy o to gdzie był błąd w rankingu? Wydawało mi się o miejsce, gdzie można tak taniu kupić schody.. Ale może mylę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Kze to Sonika pytała o schody czy o to gdzie był błąd w rankingu? Przeanalizowałam i raczej pytała o schody....a ja jej tłumaczyłam zmiany w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 i w ten sposób obie niejasności zostały wytłumaczone. W drewalu kupowalismy drzwi wewnetrzne, jakieś półki i tego rodzaju duperele. Bardzo lubie rzeczy z prawdziwego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 i w ten sposób obie niejasności zostały wytłumaczone. W drewalu kupowalismy drzwi wewnetrzne, jakieś półki i tego rodzaju duperele. Bardzo lubie rzeczy z prawdziwego drewna My z żoną też. Dlatego planujemy zakupy w tej hurtowni .. hurtowe Pewnie bedzie taniej. A jeśli nie będzie dużego rabatu to dowóz ma być gratiś (przypominam z pod Krakowa do W-wy) - tak wychodziło mi ze wstepnych rozmów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Tak tu najeżdzacie na informatyków, a wierze mi, nie mają oni lekkiego zycia... user mowi: "Chce" i nie jest swiadom wielu ograniczen, a biedny informatyk nawet sniadania nie zdazy zjesc w pracy.. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Tak tu najeżdzacie na informatyków, a wierze mi, nie mają oni lekkiego zycia... user mowi: "Chce" i nie jest swiadom wielu ograniczen, a biedny informatyk nawet sniadania nie zdazy zjesc w pracy.. :( No cos w tym jest... W kazdym wypadku userów trzeba wychowywać. Inaczej to bym sniadania nie miał czasu zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 wiecie co mnie drażni /delikatnie mówiąc/ u mojego, prywatnego informatyka? To, że on - jak coś szlag trafi - potrafi 30 razy powtórzxyc tą sama czynność, twierdząc, że za kolejnym razem może sie udać I mówi, że windowsy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 wiecie co mnie drażni /delikatnie mówiąc/ u mojego, prywatnego informatyka? To, że on - jak coś szlag trafi - potrafi 30 razy powtórzxyc tą sama czynność, twierdząc, że za kolejnym razem może sie udać I mówi, że windowsy tak mają Potwierdzam. Rzadko, bo rzadko ale ta technika jest skuteczna... Poza tym może tylko tobie wydaje się, że on 30 razy to samo powtarza... Może jakąś małą opcję zmienił w między czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 wiecie co mnie drażni /delikatnie mówiąc/ u mojego, prywatnego informatyka? To, że on - jak coś szlag trafi - potrafi 30 razy powtórzxyc tą sama czynność, twierdząc, że za kolejnym razem może sie udać I mówi, że windowsy tak mają Potwierdzam. Rzadko, bo rzadko ale ta technika jest skuteczna... Poza tym może tylko tobie wydaje się, że on 30 razy to samo powtarza... Może jakąś małą opcję zmienił w między czasie... kze, może masz i rację. Ja chcę wynik już, od razu, jak jedno nie działa, próbuję coś innego....... Poza tym nie wstydzę się prosić o pomoc, kompletnie nie jest to dla mnie dyshonorem. A nawet cieszę się, że czegoś nowego się nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 wiecie co mnie drażni /delikatnie mówiąc/ u mojego, prywatnego informatyka? To, że on - jak coś szlag trafi - potrafi 30 razy powtórzxyc tą sama czynność, twierdząc, że za kolejnym razem może sie udać I mówi, że windowsy tak mają Potwierdzam. Rzadko, bo rzadko ale ta technika jest skuteczna... Poza tym może tylko tobie wydaje się, że on 30 razy to samo powtarza... Może jakąś małą opcję zmienił w między czasie... kze, może masz i rację. Ja chcę wynik już, od razu, jak jedno nie działa, próbuję coś innego....... Poza tym nie wstydzę się prosić o pomoc, kompletnie nie jest to dla mnie dyshonorem. A nawet cieszę się, że czegoś nowego się nauczyłam Ale mężczyźni nie lubią prosić o pomoc! Taka jest natura mężczyzn... Dlatego rzadko pytają o drogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 wiecie co mnie drażni /delikatnie mówiąc/ u mojego, prywatnego informatyka? To, że on - jak coś szlag trafi - potrafi 30 razy powtórzxyc tą sama czynność, twierdząc, że za kolejnym razem może sie udać I mówi, że windowsy tak mają Potwierdzam. Rzadko, bo rzadko ale ta technika jest skuteczna... Poza tym może tylko tobie wydaje się, że on 30 razy to samo powtarza... Może jakąś małą opcję zmienił w między czasie... kze, może masz i rację. Ja chcę wynik już, od razu, jak jedno nie działa, próbuję coś innego....... Poza tym nie wstydzę się prosić o pomoc, kompletnie nie jest to dla mnie dyshonorem. A nawet cieszę się, że czegoś nowego się nauczyłam Ale mężczyźni nie lubią prosić o pomoc! Taka jest natura mężczyzn... Dlatego rzadko pytają o drogę... Rany, ale duzo w tym racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Tak tu najeżdzacie na informatyków, a wierze mi, nie mają oni lekkiego zycia... user mowi: "Chce" i nie jest swiadom wielu ograniczen, a biedny informatyk nawet sniadania nie zdazy zjesc w pracy.. :( No cos w tym jest... W kazdym wypadku userów trzeba wychowywać. Inaczej to bym sniadania nie miał czasu zjeść... gorzej jak user sam siebie uwaza ze rownego wiedza z informatykiem i uzywa niesmiertelnej kwestii: "Prosze mi nie mowic ze tego sie nie da, jak wiem ze sie da to zrobic" i nie wytlumaczysz glabowi ze nie ma racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 W końcu jestem FACETEM i dobrze znam swoją naturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Tak tu najeżdzacie na informatyków, a wierze mi, nie mają oni lekkiego zycia... user mowi: "Chce" i nie jest swiadom wielu ograniczen, a biedny informatyk nawet sniadania nie zdazy zjesc w pracy.. :( No cos w tym jest... W kazdym wypadku userów trzeba wychowywać. Inaczej to bym sniadania nie miał czasu zjeść... gorzej jak user sam siebie uwaza ze rownego wiedza z informatykiem i uzywa niesmiertelnej kwestii: "Prosze mi nie mowic ze tego sie nie da, jak wiem ze sie da to zrobic" i nie wytlumaczysz glabowi ze nie ma racji Zawsze mozna powiedzieć, że poprosisz to na piśmie (mailem) do wiadomości przełożonego usera. A poza tym mozna coś zacząć marudzić, żejest się zarobionym, że ważne rzeczy do prezesa robi się, albo, ze jest to niezgodne z wytycznymi prezesa co do polityki bezpieczeństwa itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ale mężczyźni nie lubią prosić o pomoc! Taka jest natura mężczyzn... Dlatego rzadko pytają o drogę... ja tam nie mam z tym problemu, nie uwazam zapytania o droge za jakąs ujme na honorze... inna sprawa ze robie to bardzo rzadko bo mam dobrą orientacje w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts