stukpuk 07.07.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hmmm, zazwyczaj szuka się tego czego komu brakuje Koleżanka chyba szuka zaczepki............. No nie, gdzieżbym śmiała Dobra , dobra......... Mea culpa i tak dalej Co to za "kulpa"? Dobra, miśki........żona wlewa wodę do wany i czeka mnie przymusowa kąpiel (przecież to nie sobota) Biedactwo, ciemięży Cię okropnie Częste mycie skraca życie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hmmm, zazwyczaj szuka się tego czego komu brakuje Koleżanka chyba szuka zaczepki............. No nie, gdzieżbym śmiała Dobra , dobra......... Mea culpa i tak dalej Co to za "kulpa"? Dobra, miśki........żona wlewa wodę do wany i czeka mnie przymusowa kąpiel (przecież to nie sobota) Biedactwo, ciemięży Cię okropnie Częste mycie skraca życie!!!!!!!!!!! I co, już po ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hmmm, zazwyczaj szuka się tego czego komu brakuje Koleżanka chyba szuka zaczepki............. No nie, gdzieżbym śmiała Dobra , dobra......... Mea culpa i tak dalej Co to za "kulpa"? Dobra, miśki........żona wlewa wodę do wany i czeka mnie przymusowa kąpiel (przecież to nie sobota) Biedactwo, ciemięży Cię okropnie Częste mycie skraca życie!!!!!!!!!!! I co, już po ??? Załatwiłem to po męsku...............czyli "w pięć minut" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hmmm, zazwyczaj szuka się tego czego komu brakuje Koleżanka chyba szuka zaczepki............. No nie, gdzieżbym śmiała Dobra , dobra......... Mea culpa i tak dalej Co to za "kulpa"? Dobra, miśki........żona wlewa wodę do wany i czeka mnie przymusowa kąpiel (przecież to nie sobota) Biedactwo, ciemięży Cię okropnie Częste mycie skraca życie!!!!!!!!!!! I co, już po ??? Załatwiłem to po męsku...............czyli "w pięć minut" Ząbki też umyte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Częste mycie skraca życie!!!!!!!!!!! Skóra się zdziera i człowiek umiera !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Można się nie myć, wtedy mnóstwo wolnego miejsca się ma dookoła siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Yhy. Tylko te muchy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No co przestraszyli się wszyscy odoru i siedzą pod prysznicami czy co, że nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Tak nieśmiało pragnę zauważyć, że ja chwilowo jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A reszta czeka aż tu nastukamy 59 i wtedy przypuszczą atak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Tak nieśmiało pragnę zauważyć, że ja chwilowo jestem. Przepraszam, poczłapałam coś zjeść, bo głodna byłam i już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jadanie o takiej porze zasadniczo nie służy niczemu dobremu. Ale to moje, skromne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ale ja tak zawsze Muszę coś wieczorkiem wrzucić, bo inaczej nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wolnoć cieszynianko w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Moja Większa Połowa zawsze się ze mnie śmieje, że ciągle coś przeżuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak nie kanapkę, to problemy egzystencjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak nie kanapkę, to problemy egzystencjalne? Trafnie ujęte Aczkolwiek częściej spożywcze niż egzystencjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Problemy spożywcze to się u mnie zamykają na wyborze między ogórkami kiszonymi, korniszonami a małosolnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Problemy spożywcze to się u mnie zamykają na wyborze między ogórkami kiszonymi, korniszonami a małosolnymi. Znaczy że w ciąży jesteś Ewenement na skalę światową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A jak najbardziej. Zwłaszcza że u mnie to stan permanentny jest.Graty za kolejna stronkę. Czas Ci poczyniać honory, a ja lecę za gaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts