Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Proszę Państwa peleton zbliżą się już do bramy stadionu. Jeszcze 200, 100, 50 metrów.

Q......wa kto zamknął bramę ?????

Do 500-tnej strony jeszcze troszkę zostało nam.... :wink:

Jutro pęknie 500-tka

To poczekacie do jutra, przedpołudnia? Ja obawiam się, że padnie wieczorem... Beze mnie :cry: :( :(

Jak juz brak argumentów merytorycznych to zawsze można powiedzieć:

Kowalski, a ile wy pracujecie w firmie ? :D

I jeszcze dodać: Tak długo i nie jesteście jeszcze dyrektorem? :o :wink:

oj Kze... nie masz zielonego pojecia o pracy w takim miejscu gdzie ja pracuje, z takim podjsciem do sniadania byś nie doczekal...

No i dlatego nie pracuję w samorządzie... Zostawiam Tobie. Skoro już wdrożony jesteś... :wink: :lol:

widac... taka juz moja rola... masochizm na wlasne zyczenie :D

Jak juz brak argumentów merytorycznych to zawsze można powiedzieć:

Kowalski, a ile wy pracujecie w firmie ? :D

I jeszcze dodać: Tak długo i nie jesteście jeszcze dyrektorem? :o :wink:

oj Kze... nie masz zielonego pojecia o pracy w takim miejscu gdzie ja pracuje, z takim podjsciem do sniadania byś nie doczekal...

No i dlatego nie pracuję w samorządzie... Zostawiam Tobie. Skoro już wdrożony jesteś... :wink: :lol:

widac... taka juz moja rola... masochizm na wlasne zyczenie :D

A może zdolności (umiejetnosci) polityczne... :wink:

Strone otworzyla Majka, potem Olka, Majka i Kze dalej rozmawiali o schodach.....Kze pochwalil sie swoim namiarem na firme spod Karkowa, skad bedzie sciagal prawie wszystkie meble do swojego domku......wpadl Maksiu i znowu rozgorzala dyskusja o informatykach, samorzadzie i swietych krowach.....na koniec wpadlam ja i zdobylam kolejny punkcik wyprzedzajac Markusa :D

Strone otworzyla Majka, potem Olka, Majka i Kze dalej rozmawiali o schodach.....Kze pochwalil sie swoim namiarem na firme spod Karkowa, skad bedzie sciagal prawie wszystkie meble do swojego domku......wpadl Maksiu i znowu rozgorzala dyskusja o informatykach, samorzadzie i swietych krowach.....na koniec wpadlam ja i zdobylam kolejny punkcik wyprzedzajac Markusa :D

doskonałe streszczenie... zaproponuje Prezesowi aby przyznał dodatkowy punkt za to streszczenie :D