Gość 15.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Proszę Państwa peleton zbliżą się już do bramy stadionu. Jeszcze 200, 100, 50 metrów. Q......wa kto zamknął bramę ????? Do 500-tnej strony jeszcze troszkę zostało nam.... Jutro pęknie 500-tka To poczekacie do jutra, przedpołudnia? Ja obawiam się, że padnie wieczorem... Beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ale dzielnie stukacie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!!! Cześć! Co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Chyba nie dam rady przeczytac wszystkich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ale dzielnie stukacie!!!! Staramy się! W końcu nazwa Rekord Wpisów do czegoś zobowiązuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!!! Cześć! Co słychac? To zalezy gdzie przylozyc ucho Na razie wiezba, wiezba, wiezba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Chyba nie dam rady przeczytac wszystkich stron A ile masz do przeczytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Chyba nie dam rady przeczytac wszystkich stron Ale tu nie ma co czytać (same strzeszczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dziesiaj konczymy gorny dach i od jutra walczymy z tym dolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!!! Cześć! Co słychac? To zalezy gdzie przylozyc ucho Na razie wiezba, wiezba, wiezba...... A bardziej szczegółowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dziesiaj konczymy gorny dach i od jutra walczymy z tym dolnym Dach to poważna sprawa... W każdym wypadku gratuluję postepów. Ja jestem na etapie papierologi... Gratuluje punk'a i czekam na streszczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.06.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Moniś - Bingo. Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jak juz brak argumentów merytorycznych to zawsze można powiedzieć: Kowalski, a ile wy pracujecie w firmie ? I jeszcze dodać: Tak długo i nie jesteście jeszcze dyrektorem? oj Kze... nie masz zielonego pojecia o pracy w takim miejscu gdzie ja pracuje, z takim podjsciem do sniadania byś nie doczekal... No i dlatego nie pracuję w samorządzie... Zostawiam Tobie. Skoro już wdrożony jesteś... widac... taka juz moja rola... masochizm na wlasne zyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jak juz brak argumentów merytorycznych to zawsze można powiedzieć: Kowalski, a ile wy pracujecie w firmie ? I jeszcze dodać: Tak długo i nie jesteście jeszcze dyrektorem? oj Kze... nie masz zielonego pojecia o pracy w takim miejscu gdzie ja pracuje, z takim podjsciem do sniadania byś nie doczekal... No i dlatego nie pracuję w samorządzie... Zostawiam Tobie. Skoro już wdrożony jesteś... widac... taka juz moja rola... masochizm na wlasne zyczenie A może zdolności (umiejetnosci) polityczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Moniś gratulki Ale z Ciebie twarda negocjatorka podejrzałam w innym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Strone otworzyla Majka, potem Olka, Majka i Kze dalej rozmawiali o schodach.....Kze pochwalil sie swoim namiarem na firme spod Karkowa, skad bedzie sciagal prawie wszystkie meble do swojego domku......wpadl Maksiu i znowu rozgorzala dyskusja o informatykach, samorzadzie i swietych krowach.....na koniec wpadlam ja i zdobylam kolejny punkcik wyprzedzajac Markusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Bardzo dziekuje za gratulacje!!! Obiecalam Jezierowi, ze nie poddam sie bez walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Strone otworzyla Majka, potem Olka, Majka i Kze dalej rozmawiali o schodach.....Kze pochwalil sie swoim namiarem na firme spod Karkowa, skad bedzie sciagal prawie wszystkie meble do swojego domku......wpadl Maksiu i znowu rozgorzala dyskusja o informatykach, samorzadzie i swietych krowach.....na koniec wpadlam ja i zdobylam kolejny punkcik wyprzedzajac Markusa doskonałe streszczenie... zaproponuje Prezesowi aby przyznał dodatkowy punkt za to streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Moniś gratulki Ale z Ciebie twarda negocjatorka podejrzałam w innym wątku Czesc Monka!!!! No staram sie jak moge A jak Twoja budowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts