JMW 14.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jakie gołe baby??? toż one odziane.... ponoć Ależ ja je rozbieram wzrokiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Yhy. A jak się lepiej poprzyglądać, to i chłop się trafi. Te chłopy to mnie jakos nie interesują Jest takie staropolskie powiedzenie: "Żeby życie miało smaczek ..." podobno większość z nas jest bi... to pewnie dlatego to powiedzenie funkcjonuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 14.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jakie gołe baby??? toż one odziane.... ponoć Ależ ja je rozbieram wzrokiem??? mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 14.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Yhy. A jak się lepiej poprzyglądać, to i chłop się trafi. Te chłopy to mnie jakos nie interesują Jest takie staropolskie powiedzenie: "Żeby życie miało smaczek ..." podobno większość z nas jest bi... to pewnie dlatego to powiedzenie funkcjonuje;) Kurde to ja jestem mniejszosć. Tylko mnie nie uciskajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jakie gołe baby??? toż one odziane.... ponoć Ależ ja je rozbieram wzrokiem??? mniej więcej taa... czasem taki wzrok zmusza do robienia dziwnych rzeczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Yhy. A jak się lepiej poprzyglądać, to i chłop się trafi. Te chłopy to mnie jakos nie interesują Jest takie staropolskie powiedzenie: "Żeby życie miało smaczek ..." podobno większość z nas jest bi... to pewnie dlatego to powiedzenie funkcjonuje;) Kurde to ja jestem mniejszosć. Tylko mnie nie uciskajcie zależy jak bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kurde to ja jestem mniejszosć. Tylko mnie nie uciskajcie Czekaj no, nie rozpaczaj. Popatrz na to tak: większość kobiet to pedały. One się oglądają za facetami. Ba, żeby tylko "oglądają". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kurde to ja jestem mniejszosć. Tylko mnie nie uciskajcie Czekaj no, nie rozpaczaj. Popatrz na to tak: większość kobiet to pedały. One się oglądają za facetami. Ba, żeby tylko "oglądają". Nawet słyszałam w ustach kumpeli słowo, że one to są "pedałki" więc może poniekąd masz rację Panowie, sprawiło Wam coś dziś radość szczególną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 14.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kurde to ja jestem mniejszosć. Tylko mnie nie uciskajcie Czekaj no, nie rozpaczaj. Popatrz na to tak: większość kobiet to pedały. One się oglądają za facetami. Ba, żeby tylko "oglądają". Co Ty tu propagujesz? Jesli kobiety to pedały to normalny facet kim jest? Też pedałem? Wszyscy jestesmy pedałami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 14.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Panowie, sprawiło Wam coś dziś radość szczególną? Jedna taka Była piękna Jutro do niej uderzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Zbyt daleko idące wnioski ...Normalny facet, jak sama nazwa wskazuje, to normalny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Panowie, sprawiło Wam coś dziś radość szczególną? No może wypadnę nieco z konwencji, ale miałem dziś co takiego. Syn mi się nauczył na rowerze jeździć, bez tych małych, dodatkowych kółek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tomkwas - świetne osiągnięcie ja dziś "pisałam" do pewnego Pana, któremu obiecałam wysłać fotki zrobione podczas festiwalu dość krótki liścik po francusku - choć w ogóle nie znam tego języka, skorzystałam z elektronicznego tłumacza, aż się boję, co tak naprawdę napisałam. Miałam z tego niezły ubaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 14.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Panowie, sprawiło Wam coś dziś radość szczególną? No może wypadnę nieco z konwencji, ale miałem dziś co takiego. Syn mi się nauczył na rowerze jeździć, bez tych małych, dodatkowych kółek ... Gratulacje. Znam to uczucie. 9 dni temu córka też zaczęła jezdzić bez kółeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Rozwiń pojęcie "festiwalu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Gratulacje. Znam to uczucie. 9 dni temu córka też zaczęła jezdzić bez kółeczek Przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Rozwiń pojęcie "festiwalu". festiwal organowy - a pan, o którego wysyłałam fotki - organista , który mówił mniej więcej tak: "you ar intelaktual and i'm manual" uśmiałam się z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Zbliża się pora na sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.07.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kurde to ja jestem mniejszosć. Tylko mnie nie uciskajcie Czekaj no, nie rozpaczaj. Popatrz na to tak: większość kobiet to pedały. One się oglądają za facetami. Ba, żeby tylko "oglądają". Tyle lat żyję na tym świecie i naa miałam pojęcia, że jestem pedałem Na tym Forum to się człowiek prawdy o sobie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.07.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 I ło to chodzi, ło to chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts