arek_sp 05.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No to chłopie masz problem .... wielki problem I po co się żeniłem? Tego to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 05.08.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Trzymajcie kciuki! Musze iśc kupić żonie(najgożej,że ma być to niespodzianka i musze sam wybrać) pierścionek na rocznice! I tak długo udawało mi się wymigywać Nie mogła sobie czegoś z wędkarskiego zażyczć? Przecież taką wizytę u jubilera mogę ciężko odchorować........... A znasz ROZMIAR ? Bo bez tego ani rusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.08.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Trzymajcie kciuki! Musze iśc kupić żonie(najgożej,że ma być to niespodzianka i musze sam wybrać) pierścionek na rocznice! I tak długo udawało mi się wymigywać Nie mogła sobie czegoś z wędkarskiego zażyczć? Przecież taką wizytę u jubilera mogę ciężko odchorować........... A znasz ROZMIAR ? Bo bez tego ani rusz! Możesz spróbować się umówić w sklepie na wymianę w razie "niepasowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 05.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Stuku! Mam świetny pomysł na pierścionek dla Stukowej Jako żona nałogowego wędkarza powinna nosić biżuterię, nawiązującą do pasji męża: http://img.bazarek.pl/49495/6339/283082/44055783149ad2b1b2d68b.jpg A i Ty będziesz szczęśliwy, widząc to cacko na jej szlachetnej dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Stuku! Mam świetny pomysł na pierścionek dla Stukowej Jako żona nałogowego wędkarza powinna nosić biżuterię, nawiązującą do pasji męża: [A i Ty będziesz szczęśliwy, widząc to cacko na jej szlachetnej dłoni Jest tylko jeden problem: co na to Stukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak, "Co?"? Z pierścionka się niby nie ucieszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.08.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak, "Co?"? Z pierścionka się niby nie ucieszy? Ale czy model z rybką też ją ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 05.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak, "Co?"? Z pierścionka się niby nie ucieszy? Ale czy model z rybką też ją ucieszy Spoko, na pewno się jej spodoba. Przecież ile razy na niego spojrzy, przypominać jej się będą wszystkie rybki, złowione DLA NIEJ przez ukochanego mężusia! A w dodatku ta rybka jest złota, więc spełni jej trzy życzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.08.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 e tam dawno żadnego Pana nie było http://img217.imageshack.us/img217/4802/stringiart.jpg i na osłodę http://img512.imageshack.us/img512/1434/nic2005011735987.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Trzymajcie kciuki! Musze iśc kupić żonie(najgożej,że ma być to niespodzianka i musze sam wybrać) pierścionek na rocznice! I tak długo udawało mi się wymigywać Nie mogła sobie czegoś z wędkarskiego zażyczć? Przecież taką wizytę u jubilera mogę ciężko odchorować........... A znasz ROZMIAR ? Bo bez tego ani rusz! Możesz spróbować się umówić w sklepie na wymianę w razie "niepasowania" No i wykrakaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak, "Co?"? Z pierścionka się niby nie ucieszy? Ale czy model z rybką też ją ucieszy Proponowałem jej taki model, ale cytuje żonę:"mam sobie wybić z głowy te durne ryby!!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 05.08.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A macie jakis pomysl na prezent zonie na pierwsza rocznice slubu?? Dobrze,ze dzieki Wam sobie przypomnialem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.08.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A macie jakis pomysl na prezent zonie na pierwsza rocznice slubu?? Dobrze,ze dzieki Wam sobie przypomnialem:o Spróbuj sobie przypomnieć o czym mówiła, że się jej podoba, że chciałaby mieć, może podpytaj jej przyjaciółkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.08.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A macie jakis pomysl na prezent zonie na pierwsza rocznice slubu?? Dobrze,ze dzieki Wam sobie przypomnialem:o No wiesz,.... jak już na nic nie wpadniesz, to zawsze pozostaje tasiemka na .....eeeeee....... "prezencie". Najlepiej czerwona, bo ładnie się na ....eee.... "prezencie" komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.08.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A macie jakis pomysl na prezent zonie na pierwsza rocznice slubu?? Dobrze,ze dzieki Wam sobie przypomnialem:o wypad we dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.08.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 witanko przelotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.08.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 RW spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A macie jakis pomysl na prezent zonie na pierwsza rocznice slubu?? Dobrze,ze dzieki Wam sobie przypomnialem:o wypad we dwoje Tylko żeby o tym wypadzie "we dwoje" nie dowiedziała się żona!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 trza stronkę pyknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.08.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A macie jakis pomysl na prezent zonie na pierwsza rocznice slubu?? Dobrze,ze dzieki Wam sobie przypomnialem:o wypad we dwoje Tylko żeby o tym wypadzie "we dwoje" nie dowiedziała się żona!!!!!! miałem na myśli właśnie żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts