alibabka 09.08.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Zawsze mnie zastanawiało, co wędkarze widzą w tych rybach... http://img224.imageshack.us/img224/6526/668fcd4f87f7c827e1c4a0anf7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Same ryby niekoniecznie, ale łapanie ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No ale bez przesady, lież można pracować Ile można wędkować? Obserwując Ciebie, to chyba na okrągło I jeszcze ze 2 dni dłużej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No ale bez przesady, lież można pracować Ile można wędkować? Obserwując Ciebie, to chyba na okrągło I jeszcze ze 2 dni dłużej........ Coś jak Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 09.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No ale bez przesady, lież można pracować Ile można wędkować? Obserwując Ciebie, to chyba na okrągło I jeszcze ze 2 dni dłużej........ Coś jak Wielka Orkiestra Świątecznej pomocy Oni też łowią ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No ale bez przesady, lież można pracować Ile można wędkować? Obserwując Ciebie, to chyba na okrągło I jeszcze ze 2 dni dłużej........ Coś jak Wielka Orkiestra Świątecznej pomocy Oni też łowią ryby? Tego nie wiem, ale grają do końca świata i o jeden dzień dłużej (czy tak jakoś ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No ale bez przesady, lież można pracować Ile można wędkować? Obserwując Ciebie, to chyba na okrągło I jeszcze ze 2 dni dłużej........ Coś jak Wielka Orkiestra Świątecznej pomocy Oni też łowią ryby? Tego nie wiem, ale grają do końca świata i o jeden dzień dłużej (czy tak jakoś ). Ja bym te dwa dni dłużej powędkował............tylko czy..... ......... żona pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Lecę na allegro telefon sprzedać bo musze sobie kupić morską plecinkę i kołowrotek na dorsze a żona nie chce mi kupić na rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To zapytaj Właśnie do pracy pojechała i chata wolna........... .........łóżo też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To zapytaj Właśnie do pracy pojechała i chata wolna........... .........łóżo też To masz dużo miejsca, możesz spać na skos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje To już podpada pod groźby karalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje To już podpada pod groźby karalne Żeby chociaż na ryby budziła Albo na śniadanie do łóża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje To już podpada pod groźby karalne Żeby chociaż na ryby budziła Albo na śniadanie do łóża Śniadanie do łózka możesz jej podać, nie widzę przeciwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje To już podpada pod groźby karalne Żeby chociaż na ryby budziła Albo na śniadanie do łóża Śniadanie do łózka możesz jej podać, nie widzę przeciwskazań Za leniwy jestem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje To już podpada pod groźby karalne Żeby chociaż na ryby budziła Albo na śniadanie do łóża Śniadanie do łózka możesz jej podać, nie widzę przeciwskazań Za leniwy jestem......... To chociaż na stół przygotuj, ładnie udekoruj i zaproś Stukową na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje To już podpada pod groźby karalne Żeby chociaż na ryby budziła Albo na śniadanie do łóża Śniadanie do łózka możesz jej podać, nie widzę przeciwskazań Za leniwy jestem......... To chociaż na stół przygotuj, ładnie udekoruj i zaproś Stukową na gotowe Przecież rocznica dopiera za kilka dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje To już podpada pod groźby karalne Żeby chociaż na ryby budziła Albo na śniadanie do łóża Śniadanie do łózka możesz jej podać, nie widzę przeciwskazań Za leniwy jestem......... To chociaż na stół przygotuj, ładnie udekoruj i zaproś Stukową na gotowe Przecież rocznica dopiera za kilka dni? No to już ćwicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A niech mnie żonka obudzi o 6 rano to zamorduje To już podpada pod groźby karalne Żeby chociaż na ryby budziła Albo na śniadanie do łóża Śniadanie do łózka możesz jej podać, nie widzę przeciwskazań Za leniwy jestem......... To chociaż na stół przygotuj, ładnie udekoruj i zaproś Stukową na gotowe Przecież rocznica dopiera za kilka dni? No to już ćwicz Dobrze,że przypomniałaś!! Musze na 7.30 jechać na rechabilitację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts