stukpuk 14.08.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.08.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Ryby o tej porze nie biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Ryby o tej porze nie biorą? Takiemu SUPER wędkarzowi jak ja zawsze biorą...... tylko,że ja je wypuszczam i nikt ich nie widzi.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Znalazłem coś dla siebie, no może troszkę za krótki...... http://www.allegro.pl/item707983508_materac_dmuchany_krokodyl_203cm_intex_58562.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.08.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Ryby o tej porze nie biorą? Takiemu SUPER wędkarzowi jak ja zawsze biorą...... tylko,że ja je wypuszczam i nikt ich nie widzi.............. To masz dwa warianty do wyboru: - pojechać na ryby, złowić je, a potem wypuścić, żeby nikt ich nie zobaczył - wskoczyć do Stukowej, do ciepłego łóżeczka i pospać razem z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Znalazłem coś dla siebie, no może troszkę za krótki...... http://www.allegro.pl/item707983508_materac_dmuchany_krokodyl_203cm_intex_58562.html O krokodylu coś niedawno było na RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Ryby o tej porze nie biorą? Takiemu SUPER wędkarzowi jak ja zawsze biorą...... tylko,że ja je wypuszczam i nikt ich nie widzi.............. To masz dwa warianty do wyboru: - pojechać na ryby, złowić je, a potem wypuścić, żeby nikt ich nie zobaczył - wskoczyć do Stukowej, do ciepłego łóżeczka i pospać razem z nią Ale ona śpi w "opakowaniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Ryby o tej porze nie biorą? Takiemu SUPER wędkarzowi jak ja zawsze biorą...... tylko,że ja je wypuszczam i nikt ich nie widzi.............. To masz dwa warianty do wyboru: - pojechać na ryby, złowić je, a potem wypuścić, żeby nikt ich nie zobaczył - wskoczyć do Stukowej, do ciepłego łóżeczka i pospać razem z nią Ale ona śpi w "opakowaniu" a opakowanie pewnie zwrotne, albo stuk na kaucję nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Ryby o tej porze nie biorą? Takiemu SUPER wędkarzowi jak ja zawsze biorą...... tylko,że ja je wypuszczam i nikt ich nie widzi.............. To masz dwa warianty do wyboru: - pojechać na ryby, złowić je, a potem wypuścić, żeby nikt ich nie zobaczył - wskoczyć do Stukowej, do ciepłego łóżeczka i pospać razem z nią Ale ona śpi w "opakowaniu" Największa przyjemność to rozpakowywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Z okazji Dnia Energetyka, wszystkim elektrykom, energetykom i osobom ciągnącym kable oraz tym którzy mają coś wspólnego z przesyłem energii, życzę: zdrowia, szczęścia, powodzenia w pracy i życiu osobistym, i żeby Was prąd nie tykał Wasze zdrowie http://obrazki.elektroda.net/49_1250235085.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Ryby o tej porze nie biorą? Takiemu SUPER wędkarzowi jak ja zawsze biorą...... tylko,że ja je wypuszczam i nikt ich nie widzi.............. To masz dwa warianty do wyboru: - pojechać na ryby, złowić je, a potem wypuścić, żeby nikt ich nie zobaczył - wskoczyć do Stukowej, do ciepłego łóżeczka i pospać razem z nią Ale ona śpi w "opakowaniu" Największa przyjemność to rozpakowywanie Też mi frajda jak pod opakowaniem zawsze to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobry wieczór...................... Idziesz już spać? A co tu robić? Ryby o tej porze nie biorą? Takiemu SUPER wędkarzowi jak ja zawsze biorą...... tylko,że ja je wypuszczam i nikt ich nie widzi.............. To masz dwa warianty do wyboru: - pojechać na ryby, złowić je, a potem wypuścić, żeby nikt ich nie zobaczył - wskoczyć do Stukowej, do ciepłego łóżeczka i pospać razem z nią Ale ona śpi w "opakowaniu" Największa przyjemność to rozpakowywanie Też mi frajda jak pod opakowaniem zawsze to samo nie wierzę, muszę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.08.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ładnie, elektrykom nikt życzeń nie złożył,ażeby tak wam ciemność zapanowała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Wszyscy śpią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Hura! Zapanowała ciemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jak tak za okno patrzę, to mnie się zdaje że majaczysz. Ale kto to może wiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Hura! Zapanowała ciemność. co wy tam siejecie w tej dolinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Kogo to ja widzę na RW? Sobowtór Ilony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 już jestem............na allegro kulki kupowałem No dobra, jak co sobotni wieczór czas się na rybki wyszykować: kulki powiercić, robaki pozbierać po lodówce bo się porozłaziły (norma),przypony powiązać,kukurydzy poszukać. No i wyspać się trzeba....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.08.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Hura! Zapanowała ciemność. co wy tam siejecie w tej dolinie ? wiatr siejem, wiatr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts