tomkwas 04.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie ważne czy mordka stara czy nowa, ale ważne czy jest sympatyczna Sympatyczną mordkę, to ma avatar Olkilybowej. Ja do niego nic nie podobny. No to pewnie niesympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie ważne czy mordka stara czy nowa, ale ważne czy jest sympatyczna Sympatyczną mordkę, to ma avatar Olkilybowej. Ja do niego nic nie podobny. No to pewnie niesympatyczny. Poczekaj aż Cię obejrzymy na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No nie powiem, miło mi będzie poznać osobiście.I się potem będę chwalił że z Encyklopedią się poznałem. A nie wszystkim dane ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No nie powiem, miło mi będzie poznać osobiście.I się potem będę chwalił że z Encyklopedią się poznałem. A nie wszystkim dane ..... Aleś Ty dowcipny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Tak po prawdzie to na bieżąco śledziłem rozwój wniosku o przyznanie tytułu i właśnie ta encyklopedia mi najbardziej przypadła, alem się nie pchał z opiniami między Olimpy i najlepszych doradców. Tak czy siak, należało Ci się. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Tak po prawdzie to na bieżąco śledziłem rozwój wniosku o przyznanie tytułu i właśnie ta encyklopedia mi najbardziej przypadła, alem się nie pchał z opiniami między Olimpy i najlepszych doradców. Tak czy siak, należało Ci się. Amen Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Coś tu dzisiaj pusto, chyba z powodu pogody, pewnie wszyscy spać poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 stukpuk, któren zawsze robił frekwencję, to się na karpie maił wybrać. I tego to mu nie wybaczę, bo o ile dorsz fajny jest, to karpia nawet w Wigilię nie toleruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 stukpuk, któren zawsze robił frekwencję, to się na karpie maił wybrać. I tego to mu nie wybaczę, bo o ile dorsz fajny jest, to karpia nawet w Wigilię nie toleruję. A ja tylko w Wigilię, żeby tradycji dochować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.09.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dziwne to RW. Nawet jak wędkarzy nie ma, to temat na ryby zbacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dziwne to RW. Nawet jak wędkarzy nie ma, to temat na ryby zbacza. A to wszystko przez niejakiego Stuka - nicponia, co nam tak w głowach zamącił, że i bez jego obecności o rybach się rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 04.09.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dziwne to RW. Nawet jak wędkarzy nie ma, to temat na ryby zbacza. ja bym sie skupił na "zbacza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dziwne to RW. Nawet jak wędkarzy nie ma, to temat na ryby zbacza. ja bym sie skupił na "zbacza" Czy może coś sugerujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 04.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Czy może coś sugerujesz zawsze to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Czy może coś sugerujesz zawsze to samo... Znaczy, że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 04.09.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Znaczy, że co coś odpowiedniego na poźną porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Znaczy, że co coś odpowiedniego na poźną porę Aaaaaaaaaaa, rozumiem dobra herbatka i książka do czytania w łóżku na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 04.09.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Znaczy, że co coś odpowiedniego na poźną porę Aaaaaaaaaaa, rozumiem dobra herbatka i książka do czytania w łóżku na dobranoc Mądrej głowie dość dwie słowie! dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Znaczy, że co coś odpowiedniego na poźną porę Aaaaaaaaaaa, rozumiem dobra herbatka i książka do czytania w łóżku na dobranoc Mądrej głowie dość dwie słowie! dobranoc Idę robić herbatkę, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts