stukpuk 05.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dziwne to RW. Nawet jak wędkarzy nie ma, to temat na ryby zbacza. A to wszystko przez niejakiego Stuka - nicponia, co nam tak w głowach zamącił, że i bez jego obecności o rybach się rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dziwne to RW. Nawet jak wędkarzy nie ma, to temat na ryby zbacza. A to wszystko przez niejakiego Stuka - nicponia, co nam tak w głowach zamącił, że i bez jego obecności o rybach się rozmawia I co złapałeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 I żebyście nie gadali,że ja tylko gadam o tych rybach niedowiarki!!!!!! http://img261.imageshack.us/img261/4171/pict0003pq.jpg Mimo psiej pogody i morderczego głodu na rybach( zabrałem tylko 2 kanapki) udało się złowić coś na kolacj........ A teraz zmykam, musze na jutro sprzęt szykować, chyba,że bedzie oberwanie chmury to na grzyby pojade...........czego się nie ribi aby z żoną w domu nie siedzieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dziwne to RW. Nawet jak wędkarzy nie ma, to temat na ryby zbacza. A to wszystko przez niejakiego Stuka - nicponia, co nam tak w głowach zamącił, że i bez jego obecności o rybach się rozmawia I co złapałeś ??? Mniejszy 1,7 kg, drugi 3,45 kg trzeci się urwał ale jutro go załatwie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A teraz zmykam, musze na jutro sprzęt szykować, chyba,że bedzie oberwanie chmury to na grzyby pojade...........czego się nie ribi aby z żoną w domu nie siedzieć...... Chce Ci się moknąć, żeby ze Stukową nie siedzieć A jak jej nie ma w domu wieczorem to beczysz, że sam jesteś Ty łachudro jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A teraz zmykam, musze na jutro sprzęt szykować, chyba,że bedzie oberwanie chmury to na grzyby pojade...........czego się nie ribi aby z żoną w domu nie siedzieć...... Chce Ci się moknąć, żeby ze Stukową nie siedzieć A jak jej nie ma w domu wieczorem to beczysz, że sam jesteś Ty łachudro jedna Łachudro? Żona mnie nie rozumie (i nie chce moknąć ze mną o 4 rano ) to jeszcze nóż w placy na RW ZDRADA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A teraz zmykam, musze na jutro sprzęt szykować, chyba,że bedzie oberwanie chmury to na grzyby pojade...........czego się nie ribi aby z żoną w domu nie siedzieć...... Chce Ci się moknąć, żeby ze Stukową nie siedzieć A jak jej nie ma w domu wieczorem to beczysz, że sam jesteś Ty łachudro jedna Łachudro? Żona mnie nie rozumie (i nie chce moknąć ze mną o 4 rano ) to jeszcze nóż w placy na RW ZDRADA!!!!!! A co Ona złego komu zrobiła, żeby o czwartej rano pokutę na deszczu odprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A teraz zmykam, musze na jutro sprzęt szykować, chyba,że bedzie oberwanie chmury to na grzyby pojade...........czego się nie ribi aby z żoną w domu nie siedzieć...... Chce Ci się moknąć, żeby ze Stukową nie siedzieć A jak jej nie ma w domu wieczorem to beczysz, że sam jesteś Ty łachudro jedna Łachudro? Żona mnie nie rozumie (i nie chce moknąć ze mną o 4 rano ) to jeszcze nóż w placy na RW ZDRADA!!!!!! A co Ona złego komu zrobiła, żeby o czwartej rano pokutę na deszczu odprawiać Wyszła za mąż i mam na to podpisaną przez nią fakture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A teraz zmykam, musze na jutro sprzęt szykować, chyba,że bedzie oberwanie chmury to na grzyby pojade...........czego się nie ribi aby z żoną w domu nie siedzieć...... Chce Ci się moknąć, żeby ze Stukową nie siedzieć A jak jej nie ma w domu wieczorem to beczysz, że sam jesteś Ty łachudro jedna Łachudro? Żona mnie nie rozumie (i nie chce moknąć ze mną o 4 rano ) to jeszcze nóż w placy na RW ZDRADA!!!!!! A co Ona złego komu zrobiła, żeby o czwartej rano pokutę na deszczu odprawiać Wyszła za mąż i mam na to podpisaną przez nią fakture Nie mam więcej pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ale tak sobie myślę, że może Ona wtedy nie była w pełni władz umysłowych, żeby się na coś takiego decydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A teraz zmykam, musze na jutro sprzęt szykować, chyba,że bedzie oberwanie chmury to na grzyby pojade...........czego się nie ribi aby z żoną w domu nie siedzieć...... Chce Ci się moknąć, żeby ze Stukową nie siedzieć A jak jej nie ma w domu wieczorem to beczysz, że sam jesteś Ty łachudro jedna Łachudro? Żona mnie nie rozumie (i nie chce moknąć ze mną o 4 rano ) to jeszcze nóż w placy na RW ZDRADA!!!!!! A co Ona złego komu zrobiła, żeby o czwartej rano pokutę na deszczu odprawiać Wyszła za mąż i mam na to podpisaną przez nią fakture Nie mam więcej pytań Ale w gruncie rzeczy dobry chłopak jestem Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A teraz zmykam, musze na jutro sprzęt szykować, chyba,że bedzie oberwanie chmury to na grzyby pojade...........czego się nie ribi aby z żoną w domu nie siedzieć...... Chce Ci się moknąć, żeby ze Stukową nie siedzieć A jak jej nie ma w domu wieczorem to beczysz, że sam jesteś Ty łachudro jedna Łachudro? Żona mnie nie rozumie (i nie chce moknąć ze mną o 4 rano ) to jeszcze nóż w placy na RW ZDRADA!!!!!! A co Ona złego komu zrobiła, żeby o czwartej rano pokutę na deszczu odprawiać Wyszła za mąż i mam na to podpisaną przez nią fakture Nie mam więcej pytań Ale w gruncie rzeczy dobry chłopak jestem Prawda? Oczywiście, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 I żebyście nie gadali,że ja tylko gadam o tych rybach niedowiarki!!!!!! O kurcze! widziałem je w sklepie, poznaję po plamach! Miałem kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Stuk pewnie wcina "plamiaste" karpie, żeby mu tylko nie zaszkodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 stukpuk no nie, karp ????? jak Ci sprezentowałam to odpowiedziałeś, że tylko i wyłącznie dorsze, tak jest męska prawdomówność pięknie dorabiacie stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Wyszła za mąż i mam na to podpisaną przez nią fakture Łetam . Faktura to nie koniec świata. Zawsze można korektę wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Wyszła za mąż i mam na to podpisaną przez nią fakture Łetam . Faktura to nie koniec świata. Zawsze można korektę wystawić. Albo unieważnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Kurczę. Najprościej na skutek braku pożycia ..... ale tu to chyba nie pójdzie .... jak znam stuka .... hmmmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dzień dobry. Dawno mnie nie było... ale już jestem No i znowu zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Kurczę. Najprościej na skutek braku pożycia ..... ale tu to chyba nie pójdzie .... jak znam stuka .... hmmmm ... Może niezgodność towaru z umową czy oczekiwaniami lub jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts