cieszynianka 06.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A ja mam tylko bloczki porothermu mogą być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Niech będą. Przynieś jeszcze słomkę na strzechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Niech będą. Przynieś jeszcze słomkę na strzechę. Słomy nie mam , chyba, że z butów wyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 z butów szkoda... zima idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcoral 06.09.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 pozdrawiam My też Cię pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 pozdrawiam My też Cię pozdrawiamy Pewno! Pozdrawiamy solennie! Ino powiedz, co Ty z tymi owcami robisz... raj jakowyś czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.09.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Nie nie. W serwisy się nie trza pchać, bo jak usterkę usuną, to odmówią zwrotu wniesionej opłaty. Czyli w razie czego tylko zwrot No ale teraz to 10 dni można towar używać przed zwrotem. Etam. Stukpuk to już parę lat .... eeeee .... używa I Stukowa też Ale Wam temat wczoraj podpasował Tak się bawić cudzym kosztem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.09.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Melduje się wśród żywych, próbuje jakoś otworzyć oczy bo się jakoś dziwnie nie wyspałem i wielkie G złapałem Widocznie wczoraj limit wyczerpałem............ Żona dziś na grzybach była i jutro na obiad karp z grzybami Ale mi się morda drze, musowo chyba hobby zmienić>? Może gołębie? Nie wiecie o której gołębiarze muszą wstawać aby wyniki dobre mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witaj Stuku!A już miałem pytać, czy dzisiaj rybny otwarty, czy w niedziele mają wolne, aleś sam wyśpiewał, to dam Ci spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witaj Stuku! A już miałem pytać, czy dzisiaj rybny otwarty, czy w niedziele mają wolne, aleś sam wyśpiewał, to dam Ci spokój. Witaj RETRO. Sklepy rybne to są dobre dla mięczaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ktoś się rozwodzi ?? będzie jakaś imprezka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witaj Stuku! A już miałem pytać, czy dzisiaj rybny otwarty, czy w niedziele mają wolne, aleś sam wyśpiewał, to dam Ci spokój. Witaj RETRO. Sklepy rybne to są dobre dla mięczaków Mięczaki, czyli małże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witaj Stuku! A już miałem pytać, czy dzisiaj rybny otwarty, czy w niedziele mają wolne, aleś sam wyśpiewał, to dam Ci spokój. Witaj RETRO. Sklepy rybne to są dobre dla mięczaków Mięczaki, czyli małże... Albo głowonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Albo głowonogi To taki dziwoląg jak rajstopy. Przecież najpierw są stopy, a raj jest wyżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Albo głowonogi To taki dziwoląg jak rajstopy. Przecież najpierw są stopy, a raj jest wyżej! A co powiesz o pończochach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 06.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 HELLO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Albo głowonogi To taki dziwoląg jak rajstopy. Przecież najpierw są stopy, a raj jest wyżej! A co powiesz o pończochach Barrrrrrdzo lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Albo głowonogi To taki dziwoląg jak rajstopy. Przecież najpierw są stopy, a raj jest wyżej! A co powiesz o pończochach Barrrrrrdzo lubię... Nosisz je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Albo głowonogi To taki dziwoląg jak rajstopy. Przecież najpierw są stopy, a raj jest wyżej! A co powiesz o pończochach Barrrrrrdzo lubię... Nosisz je No bez jaj! Znudziłyby mi się. Barrrrrrdzo lubię... zdejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts