dragasia 10.09.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Czesc!! Powiem tylko tyle. Zdjelam mojemu synowi pieluche i ciagle chodze wsciekla. Cala chalupa zasikana a ja dostaje szalu. Wszyscy rodzice mam nadzieje, ze mnie zrozumieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 10.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ale stesknilam sie za Wami mordki moje!! No i zalsuzone gacie!! http://www.intymna.pl/s2/samanta/robabraz-1-7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 10.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Czesc!! Powiem tylko tyle. Zdjelam mojemu synowi pieluche i ciagle chodze wsciekla. Cala chalupa zasikana a ja dostaje szalu. Wszyscy rodzice mam nadzieje, ze mnie zrozumieja ja nie dostaję szału... dostaje szału tylko wtedy gdy siebie zasika i mi na poduszkę... a tak tłumaczę tłumacze tłumaczę.... cierpliwości - załapie! a ile syn ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 10.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Stella 2 lata i miesiac. To juz druga proba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 10.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 jesteś wściekła bo już być wszystko chciała na raz... daj mu czas zrozumie! a gdzie sikacie do nocnika? czy do sedesu? moja małą siada z książeczka na nocnik... jak nie chce to jej nie zmuszam... i robimy wariactwo i szaleństwo gdy zrobi siku do nocnika... lubi sikac do wanny przed kapiela gdy odkrece wode dziewczyny nazywają nocniki, wylewają razem siku do kibelka... cierpliwości chłopak załapie! powodzenia!na pewno wam sie uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 10.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Stella sika gdzie stoi lib siedzi. Nocnik to powietrze, chociaz stoi na srodku salonu (zgroza!! Powiedzialam, ze nigdy nicnim nie wyjdzie z lazienki ). Nie chce siasc, nie mowiac o zrobieniu czegokolwiek. Potem nie chce zmienic majtek. Oprocz dwoch nocnikow w domu mamy tez dwie deski!!! I nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.09.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 NO, NO NO... NIE MA TO TAMTO , GACIORKI FAJNE SWOJĄ DROGĄ JAK TO JEST...,ŻE JAK JA JESTEM -TO CIEBIE NIE MA ? To chyba jakieś przeznaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.09.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A co będe wam gaci żałował.............http://img291.imageshack.us/img291/8766/836661c19551a7de3eec72e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.09.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Gdzie są wszystkie stare mordki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 10.09.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Stuku ja przyszlam. Jak zwykle w porze dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak pszczółka Maja, gdzieś są, lecz nie wiadomo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak pszczółka Maja, gdzieś są, lecz nie wiadomo gdzie Ja zaraz po małżowinę jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak pszczółka Maja, gdzieś są, lecz nie wiadomo gdzie Ja zaraz po małżowinę jadę A kolację dla niej już przygotowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak pszczółka Maja, gdzieś są, lecz nie wiadomo gdzie Ja zaraz po małżowinę jadę A kolację dla niej już przygotowałeś ? Sie zrobi kanapki A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak pszczółka Maja, gdzieś są, lecz nie wiadomo gdzie Ja zaraz po małżowinę jadę A kolację dla niej już przygotowałeś ? Sie zrobi kanapki A co? A to, że już powinne być zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak pszczółka Maja, gdzieś są, lecz nie wiadomo gdzie Ja zaraz po małżowinę jadę A kolację dla niej już przygotowałeś ? Sie zrobi kanapki A co? A to, że już powinne być zrobione Coś ci się chyba pomyliło? Rozumiem,żebym to ja wracał........... ale żona, żeby to jeszcze...... obca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak pszczółka Maja, gdzieś są, lecz nie wiadomo gdzie Ja zaraz po małżowinę jadę A kolację dla niej już przygotowałeś ? Sie zrobi kanapki A co? A to, że już powinne być zrobione Coś ci się chyba pomyliło? Rozumiem,żebym to ja wracał........... ale żona, żeby to jeszcze...... obca Oj, kiedyś się doigrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 I NIKT MNIE CHYBA NIE PAMIĘTA ŻYCIE ........ To zależy kto pisze: Ila czy Wartownik? Pamiętam oby dwie osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 11.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 I NIKT MNIE CHYBA NIE PAMIĘTA ŻYCIE ........ To zależy kto pisze: Ila czy Wartownik? Pamiętam oby dwie osoby no właśnie czasem nie wiadomo jakie Wam gacie wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 11.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witojcie z rana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts