gawel 25.09.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ale się ekscytujecie Meczem Ja nie Zaraz ekscytujecie ... Jak nie, jak tak No trudno być przynajmniej nie zainteresowanym jak takie ładne dziewczątka skaczą po obydwu stronach siatki ... - no ale Wy - kobiety - tego nie zrozumiecie ... Jak też takie ładne, ale chłopczyki skaczą też mnie to nie przyciąga Ani jak dwudziestu idiotów przez 90 minut gania po trawie za kawałkiem skóry No ale teraz przywaliłaś / dwudziestu dwóch tak gwoli ścisłości / . Cieszka ma racje bo jakość gry liczne afery korupcyjne są nie do przyjęcia niestety. . Są 2 rzeczy które mi się podobają w tym sporcie,mianowicie bluzy bramkarzy i pęknamurawa gdyby tak mieć taką na działeczce ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 26.09.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 ale się ekscytujecie Meczem Ja nie Zaraz ekscytujecie ... Jak nie, jak tak No trudno być przynajmniej nie zainteresowanym jak takie ładne dziewczątka skaczą po obydwu stronach siatki ... - no ale Wy - kobiety - tego nie zrozumiecie ... Jak też takie ładne, ale chłopczyki skaczą też mnie to nie przyciąga Ani jak dwudziestu idiotów przez 90 minut gania po trawie za kawałkiem skóry No ale teraz przywaliłaś / dwudziestu dwóch tak gwoli ścisłości / . Cieszka ma racje bo jakość gry liczne afery korupcyjne są nie do przyjęcia niestety. . Są 2 rzeczy które mi się podobają w tym sporcie,mianowicie bluzy bramkarzy i pęknamurawa gdyby tak mieć taką na działeczce ech Dziewczęta zgrabnie przeskoczyły z siatkówki na kopaną - trudno w takim wypadku z nimi poemizować ... A jeśli chodzi o trawkę na boiskach - no cóż - walczę z moim trawnikiem , walczę i nic ... - nie mogę nawet się zbliżyć do takich efektów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Panowie spaliście w nocy po takich wrażeniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Panowie spaliście w nocy po takich wrażeniach ? Tak do 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 ale się ekscytujecie Meczem Ja nie Zaraz ekscytujecie ... Jak nie, jak tak No trudno być przynajmniej nie zainteresowanym jak takie ładne dziewczątka skaczą po obydwu stronach siatki ... - no ale Wy - kobiety - tego nie zrozumiecie ... Jak też takie ładne, ale chłopczyki skaczą też mnie to nie przyciąga Ani jak dwudziestu idiotów przez 90 minut gania po trawie za kawałkiem skóry No ale teraz przywaliłaś / dwudziestu dwóch tak gwoli ścisłości / . Ale tych dwóch to sobie podskakuje w okolicy ramki obciągniętaj siatką (chyba, żeby nie uciekli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 26.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Panowie spaliście w nocy po takich wrażeniach ? Dzień dobry - właśnie wstałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 pablitoo no to http://img14.imageshack.us/img14/3262/kawanogami2334547.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 pablitoo no to http://img14.imageshack.us/img14/3262/kawanogami2334547.jpg Ładny tygrysek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A co będe dwa razy na grzyby jeździł a jutro na rybki (ale się żona ucieszyła )Miałem szlaban na jutrzejsze wędkowanie, ale powiedziała,że jak znajde najwęcej prawdziwków to mnie puści...............hehehehhehee i jadę http://img19.imageshack.us/img19/4301/pict0001ld.jpg A teraz w kimonko, grzyby odespać, potem kolacja szykowanie wędeczek i zaś w kimono............oj żona nie pocieszona................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Gdzie tyle nazbierałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Gdzie tyle nazbierałeś Nie mam żadnych tajemnic. Wyjeżdżasz po prostu ze Słupska w stronę Bytowa i po przejechaniu kilkunastu km, wysiadasz na awaryjnym pasie startowym, a potem już tylko do lasu..... Dzisiejszy rekord:64 zielonki na 10 mk Apropo zielonek? Co najlepiej z nich zrobić? Bo dziś pierwszy raz je zbierałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Gdzie tyle nazbierałeś Nie mam żadnych tajemnic. Wyjeżdżasz po prostu ze Słupska w stronę Bytowa i po przejechaniu kilkunastu km, wysiadasz na awaryjnym pasie startowym, a potem już tylko do lasu..... Dzisiejszy rekord:64 zielonki na 10 mk Apropo zielonek? Co najlepiej z nich zrobić? Bo dziś pierwszy raz je zbierałem? Nie wiem ile w tym prawdy, ale: http://www.kki.pl/zenit/grzyby_spyt/gaska_zielonka_trujaca.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Czyli Stuk chciał otruć Stukową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Sama sobie winna. NA RYBY MU BRONIŁA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Najpierw tak, ale potem to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ale zanim było "potem", to on już nazbierał tych gąsek. Tak to w życiu jest. Jak się z pistoletu już strzeli, to się kuli nie zawróci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ale płukanie żołądka zrobić jej trzeba To się zawróci zawartość tam, skąd przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Oj tam, trzeba zaraz ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ale płukanie żołądka zrobić jej trzeba To się zawróci zawartość tam, skąd przyszła Do lasu znaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts