stukpuk 27.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 On uczy robaczka pływać, z asekuracją A o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.09.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 On uczy robaczka pływać, z asekuracją A o co chodzi? Zaczepiasz go na haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 On uczy robaczka pływać, z asekuracją A o co chodzi? Zaczepiasz go na haczyk i żeby zbyt głęboko nie pływał, to trzymasz na spławiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 On uczy robaczka pływać, z asekuracją A o co chodzi? Zaczepiasz go na haczyk i żeby zbyt głęboko nie pływał, to trzymasz na spławiku No i ma robaczek pełną asekurację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 On uczy robaczka pływać, z asekuracją A o co chodzi? Zaczepiasz go na haczyk i żeby zbyt głęboko nie pływał, to trzymasz na spławiku No i ma robaczek pełną asekurację i pływa se pełną gębą, nawet w zimnej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.09.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 On uczy robaczka pływać, z asekuracją A o co chodzi? Zaczepiasz go na haczyk i żeby zbyt głęboko nie pływał, to trzymasz na spławiku No i ma robaczek pełną asekurację i pływa se pełną gębą, nawet w zimnej wodzie A czasem i pod lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dopiero jak Stuk się znudzi, to wyciąga robaczka z wody, zdejmuje z haczyka i wkłada do pudełka, mówiąc z czułością: no co, mały, popływałeś? A ja zgłodniałem i musimy wracać. Po drodze kupię konserwę rybną, to ci w domu dam co jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.09.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No i zahaczy o halę rybną, żeby do domu z pustymi rękami nie wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No i zahaczy o halę rybną, żeby do domu z pustymi rękami nie wracać Ale Wy jesteście złośliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No i zahaczy o halę rybną, żeby do domu z pustymi rękami nie wracać Ale Wy jesteście złośliwi nieprawda. Podziwiamy Cię za bezinteresowną chęć obcowania z przyrodą. Nawet maleńkiego robaczka nosisz kilometrami, aby dać mu popływać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No i zahaczy o halę rybną, żeby do domu z pustymi rękami nie wracać Ale Wy jesteście złośliwi nieprawda. Podziwiamy Cię za bezinteresowną chęć obcowania z przyrodą. Nawet maleńkiego robaczka nosisz kilometrami, aby dać mu popływać! Na dodatek wożę je samochodem tam i nazad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Macie niedowiarki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Połakomił się na pływającą kulke proteinową o smaku scopexu 3 kg jak w mordę strzelił http://img233.imageshack.us/img233/1757/pict0001wt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A bez strzelania w mordę to lie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Byłem kiedyś w Darłówku. Wiem, że przed wieczorem kutry z morza wracają przez kanał. Sam u nich ryby kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A bez strzelania w mordę to lie? Równe 3 kg ważył Ni mniej . ni więcej. To taki karpiulek dla takiego fachowca jak ja................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Byłem kiedyś w Darłówku. Wiem, że przed wieczorem kutry z morza wracają przez kanał. Sam u nich ryby kupowałem. Czasem tam bywam. Jest tam jedyny zwodzony most nad kanałem. I kutry muszę wpływać o określonych godzinach bo jest generalnie opuszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 27.09.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 chyba zebra ..........lub tygrys w skórze zebry Nie, coś się Wam pomieszało, to był wilk w owczej skórze to mi powiedzcie jak ona zmieściła TAM pół ZOO???????? Macie niedowiarki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Połakomił się na pływającą kulke proteinową o smaku scopexu 3 kg jak w mordę strzelił http://img233.imageshack.us/img233/1757/pict0001wt.jpg widać ze ...sklepowy a serio - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Macie niedowiarki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Połakomił się na pływającą kulke proteinową o smaku scopexu 3 kg jak w mordę strzelił http://img233.imageshack.us/img233/1757/pict0001wt.jpg Ale śliczny grubasek! Gratuluję i życzę miłego sprawiania tej rybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Byłem kiedyś w Darłówku. Wiem, że przed wieczorem kutry z morza wracają przez kanał. Sam u nich ryby kupowałem. Czasem tam bywam. Jest tam jedyny zwodzony most nad kanałem. I kutry muszę wpływać o określonych godzinach bo jest generalnie opuszczony. Stuku, a knajpa ABRAZJA jest jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no co śpią, jak te susły, wstawać, już południe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts