retrofood 29.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Koleżanka prosto z Moskwy przywiozła receptę na szampana z koniakiem albo wiskaczem. Też podobno kosi umysł potwornie... WSZYSTKO zmieszane z szampanem ścina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 eeeeee stukpuk facet spoko ale jak nie http://img193.imageshack.us/img193/2414/1073s.jpg http://img183.imageshack.us/img183/5862/s1536713965.jpg albo http://img10.imageshack.us/img10/2524/5118piwodomowe.jpg i http://img12.imageshack.us/img12/721/56513383.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 29.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Koleżanka prosto z Moskwy przywiozła receptę na szampana z koniakiem albo wiskaczem. Też podobno kosi umysł potwornie... WSZYSTKO zmieszane z szampanem ścina. za wyjątkiem kawioru ( ale nie z tej dużej ryby ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Słusznie! I w dodatku kawior nie jest rzygotwórczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jakoś nie pasuje mi kawior do szampana ... Zdecydowanie wolę do tego trunku truskawki http://www.essen-und-trinken.de/food/images/topthemen/specials/erdbeeren2007/deko5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jakoś nie pasuje mi kawior do szampana ... Zdecydowanie wolę do tego trunku truskawki kwestia przyzwyczajenia. Ja tam wolę kawior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 29.09.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jakoś nie pasuje mi kawior do szampana ... Zdecydowanie wolę do tego trunku truskawki http://www.essen-und-trinken.de/food/images/topthemen/specials/erdbeeren2007/deko5.jpg Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.09.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.09.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Czy lepiej dać się ukąsić, żeby spuchło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.09.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Czy lepiej dać się ukąsić, żeby spuchło Tym pacyfistom to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Czy lepiej dać się ukąsić, żeby spuchło Tym pacyfistom to dobrze... Ale potem swędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.09.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Czy lepiej dać się ukąsić, żeby spuchło Tym pacyfistom to dobrze... Ale potem swędzi ...to może jednak pierdyknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Czy lepiej dać się ukąsić, żeby spuchło Tym pacyfistom to dobrze... Ale potem swędzi ...to może jednak pierdyknąć? Tak, ale ostrożnie i z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.09.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Czy lepiej dać się ukąsić, żeby spuchło Tym pacyfistom to dobrze... Ale potem swędzi ...to może jednak pierdyknąć? Tak, ale ostrożnie i z umiarem [/quote:5b76574419] To może lepszy byłby masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Czy lepiej dać się ukąsić, żeby spuchło Tym pacyfistom to dobrze... Ale potem swędzi ...to może jednak pierdyknąć? Tak, ale ostrożnie i z umiarem [/quote:6ea6341ce3] To może lepszy byłby masaż [/quote:6ea6341ce3] Dla komara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 29.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Truskawki do szampana ? może. Mnie bardziej truskawki do bitej śmietany pasują Ja jem same truskawki, bo nawet smietany nie biję, taki jestem pacyfista... A komara jak na Tobie siądzie też nie pierdykniesz Na pewno najpierw dobrze popatrzy, NA CZYM usiadł komar... ... a potem się zastanowi ...czy warto w to miejsce pierdyknąć Czy lepiej dać się ukąsić, żeby spuchło Tym pacyfistom to dobrze... Ale potem swędzi ...to może jednak pierdyknąć? Tak, ale ostrożnie i z umiarem [/quote:33d804a8d7] To może lepszy byłby masaż [/quote:33d804a8d7] Dla komara [/quote:33d804a8d7] Dla części swędzącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts