cieszynianka 30.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Co z tym włóczykijem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 helloooouuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 u was też tak gwiździ dzisiaj jak tu, w Lodomerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zimno i mokro. O 7.05 obudził mnie wykonawca ocieplenia że strasznie leje i chyba nie przyjedzie do pracy bo ma w jedną stronę 70 km. A Ya będę musiał wyjść....co by tu wymyślić.... ...Wiem!!! A może kawy najpierw wypijemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja proponuję coś na rozgrzewkę: http://provityaverpeka.users.photofile.ru/photo/provityaverpeka/115443214/xlarge/129769193.jpg Tak, żeby dla wszystkich starczyło(i dla Stuka też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja proponuję coś na rozgrzewkę: http://provityaverpeka.users.photofile.ru/photo/provityaverpeka/115443214/xlarge/129769193.jpg Tak, żeby dla wszystkich starczyło(i dla Stuka też ) Mniam mniam Od razu lepiej, mimo że ubrane mocno i to na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 01.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzień Dobry ze nie wiedze zdjeć - bo mi pracodawca blokuje - (i nie mogę sie odnieść) wkleje taki dowcip.... nie wiem czy znacie? Chłop miał 200 kur i ani jednego koguta. Poszedł do sąsiada, kupić tak ze trzy na początek. A sąsiad na to: - Ale po co trzy? Słuchaj stary - ja ci sprzedam Kazia. Kazio to jest taki kogut, że ci te wszystkie 200 kur spoko obsłuży. OK, po trzeciej wódce dobili targu, chłop wrócił z Kaziem do gospodarstwa, wypuścił go z klatki i mówi: - Słuchaj Kaziu - to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj się, jesteś tu jedynym kogutem, nie ma co się spieszyć, tylko mi się nie zmarnuj - kupę kasy za Ciebie dałem. Ledwo skończył mówić, SRU! Kaziu wpadł do kurnika. Przeleciał wszystkie kury kilka razy, tylko pierze leciało. SRU! Poleciał do budynku obok gdzie były kaczki - to samo. Chłop krzyczy, próbuje go hamować. Ale gdzie tam! SRU! Poszedł Kazio za stadem gęsi i zniknął w oddali. Rano chłop wstaje, patrzy - leży Kaziu na podwórku, kompletna padlina. Nad nim krążą sępy. Podbiega i krzyczy: - A widzisz Kaziu, mówiłem Ci, daj spokój, tyle kasy w błoto... A kaziu otwiera jedno oko i syczy przez zaciśnięty dziób: - Cśśś, spierdalaj, bo mi sępy spłoszysz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ze nie wiedze zdjeć - bo mi pracodawca blokuje - (i nie mogę sie odnieść) wkleje taki dowcip.... daj namiary, my go tu... przywrócimy do pionu, znaczy złapie właściwą postawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jakie tam zimno u mnie 18 C i żadnego deszczu, no ale wiadomo KRAKÓW Panowie jak zwykle rozgrzewają się wiadomo sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jakie tam zimno u mnie 18 C i żadnego deszczu, no ale wiadomo KRAKÓW-ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 01.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja proponuję coś na rozgrzewkę: http://provityaverpeka.users.photofile.ru/photo/provityaverpeka/115443214/xlarge/129769193.jpg Tak, żeby dla wszystkich starczyło(i dla Stuka też ) zacutyję, bo miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 cała drużyna piłkarska... ciekawe która w bramce stoi... ten na klęczkach to chyba trener - selekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 01.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Mnie się wydaje, że bramkarką jest trzecia z lewej, bo najmniej opalona, gdyż gra w koszulce z długimi rękawami i spodniach dresowych, no i nie wymienia się po meczu koszulką z innymi zawodniczkami, stąd brak opalenizny (ale mogę się mylić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 a mnie ta trzecia z prawej, bo jest duża i nie da se załadować pod poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 01.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ze nie wiedze zdjeć - bo mi pracodawca blokuje - (i nie mogę sie odnieść) wkleje taki dowcip.... daj namiary, my go tu... przywrócimy do pionu, znaczy złapie właściwą postawę... namiarów nie dam ..ale podpowiem że jednym z włscicieli jest Skarb Państwa - i im sie należy.. wiecie co cała drużyna piłkarska... ciekawe która w bramce stoi... ten na klęczkach to chyba trener - selekcjoner chyba wiem o jakim zdjeciu mówicei (nadal jestem w pracy) Panowie, że zapytam - to juz żony Wam niestarczaja? tylko trzeba ruszać na druzynę piłkarska?? (a one chociaż wiedzą do czego sluży piłka??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 (a one chociaż wiedzą do czego sluży piłka??) jak to nie wiedzą? piłka służy do składania autografów na niej, zeby potem muzea miały co trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Piłka Przecież służy do przecinania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Panowie, że zapytam - to juz żony Wam niestarczaja? tylko trzeba ruszać na druzynę piłkarska?? Od razu żony... Wy kobiety wcale nie czujecie tzw. DUCHA SPORTU (a one chociaż wiedzą do czego sluży piłka??) A po co piłka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A po co piłka ??? tym bardziej, że na zdjęciu jej nie ma! niegrzecznie tak rozmawiać o nieobecnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts