Ya 01.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A po co piłka ??? tym bardziej, że na zdjęciu jej nie ma! niegrzecznie tak rozmawiać o nieobecnych... Tym bardziej, że jedną z podstawowych umiejętności piłkarskich jest .... gra BEZ piłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A po co piłka ??? tym bardziej, że na zdjęciu jej nie ma! niegrzecznie tak rozmawiać o nieobecnych... Tym bardziej, że jedną z podstawowych umiejętności piłkarskich jest .... gra BEZ piłki ja, co na którą spojrzę, to mi się przypomina: tfu, tfu... ale grała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja proponuję coś na rozgrzewkę: http://provityaverpeka.users.photofile.ru/photo/provityaverpeka/115443214/xlarge/129769193.jpg Szczerze mówiąc na miejscu selekcjonera miałbym problem z wyborem... ...zawodniczek na poszczególne pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja proponuję coś na rozgrzewkę: http://provityaverpeka.users.photofile.ru/photo/provityaverpeka/115443214/xlarge/129769193.jpg Szczerze mówiąc na miejscu selekcjonera miałbym problem z wyborem... ...zawodniczek na poszczególne pozycje Już wiem!!!! one są wszechstronne! każda zagra w każdej pozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja proponuję coś na rozgrzewkę: http://provityaverpeka.users.photofile.ru/photo/provityaverpeka/115443214/xlarge/129769193.jpg Szczerze mówiąc na miejscu selekcjonera miałbym problem z wyborem... ...zawodniczek na poszczególne pozycje Już wiem!!!! one są wszechstronne! każda zagra w każdej pozycji... Marzenia...tak dobrze to chyba nie ma, zawsze jakaś będzie chciała (grać) z tyłu inna z przodu ... ...ale może to i niezła myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Marzenia...tak dobrze to chyba nie ma, zawsze jakaś będzie chciała (grać) z tyłu inna z przodu ... ...ale może to i niezła myśl Nooo, oczywiście, jedne preferują atak inne obronę. Ale to nie oznacza, że wycofana z ataku nie umie grać w obronie. Może ciut gorzej, niż ta poprzednia... ale umie! Ja bym chciał napastniczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 01.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Marzenia...tak dobrze to chyba nie ma, zawsze jakaś będzie chciała (grać) z tyłu inna z przodu ... ...ale może to i niezła myśl Nooo, oczywiście, jedne preferują atak inne obronę. Ale to nie oznacza, że wycofana z ataku nie umie grać w obronie. Może ciut gorzej, niż ta poprzednia... ale umie! Ja bym chciał napastniczkę. Każdy by chciał napastniczkę albo chociaż ofensywną pomocniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja proponuję coś na rozgrzewkę: http://provityaverpeka.users.photofile.ru/photo/provityaverpeka/115443214/xlarge/129769193.jpg Szczerze mówiąc na miejscu selekcjonera miałbym problem z wyborem... ...zawodniczek na poszczególne pozycje Już wiem!!!! one są wszechstronne! każda zagra w każdej pozycji... To chyba by była już chyba pozycja 66669999? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Marzenia...tak dobrze to chyba nie ma, zawsze jakaś będzie chciała (grać) z tyłu inna z przodu ... ...ale może to i niezła myśl Nooo, oczywiście, jedne preferują atak inne obronę. Ale to nie oznacza, że wycofana z ataku nie umie grać w obronie. Może ciut gorzej, niż ta poprzednia... ale umie! Ja bym chciał napastniczkę. Każdy by chciał napastniczkę albo chociaż ofensywną pomocniczkę Ważne żeby była ŚRODKOWA. Boczne to już mniej fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Marzenia...tak dobrze to chyba nie ma, zawsze jakaś będzie chciała (grać) z tyłu inna z przodu ... ...ale może to i niezła myśl Nooo, oczywiście, jedne preferują atak inne obronę. Ale to nie oznacza, że wycofana z ataku nie umie grać w obronie. Może ciut gorzej, niż ta poprzednia... ale umie! Ja bym chciał napastniczkę. Każdy by chciał napastniczkę albo chociaż ofensywną pomocniczkę Ważne żeby była ŚRODKOWA. Boczne to już mniej fajnie Ta pierwsza z prawej to jeszcze by uszła w tłoku.......... Tylko dlaczego taki mały rozrzut rozmiarów? same jakieś "niski standard" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 01.10.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Marzenia...tak dobrze to chyba nie ma, zawsze jakaś będzie chciała (grać) z tyłu inna z przodu ... ...ale może to i niezła myśl Nooo, oczywiście, jedne preferują atak inne obronę. Ale to nie oznacza, że wycofana z ataku nie umie grać w obronie. Może ciut gorzej, niż ta poprzednia... ale umie! Ja bym chciał napastniczkę. Każdy by chciał napastniczkę albo chociaż ofensywną pomocniczkę Ważne żeby była ŚRODKOWA. Boczne to już mniej fajnie Ta pierwsza z prawej to jeszcze by uszła w tłoku.......... Tylko dlaczego taki mały rozrzut rozmiarów? same jakieś "niski standard" bo to są zawodniczki z niższej klasy rozgrywkowej ( III, najwyżej II liga - gdzie tam im do ekstraklasy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 01.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 i znowu wszystko sprowadza się do seksu..... ..lub tylko do rozmów o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 01.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 i znowu wszystko sprowadza się do seksu..... ..lub tylko do rozmów o nim sex czy tylko dyskusja o nim to "pachnie" starym odwiecznym dylematem - co było pierwsze jajko czy kura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 i znowu wszystko sprowadza się do seksu..... ..lub tylko do rozmów o nim Ależ St_ella my przecież tylko o sporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 i znowu wszystko sprowadza się do seksu..... ..lub tylko do rozmów o nim Ależ St_ella my przecież tylko o sporcie I tak dla sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 i znowu wszystko sprowadza się do seksu..... ..lub tylko do rozmów o nim Ależ St_ella my przecież tylko o sporcie I tak dla sportu Sport to zdrowie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 6 postów do stronki, znaczy już tylko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 6 postów do stronki, znaczy już tylko 5 Teraz już 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.10.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 6 postów do stronki, znaczy już tylko 5 Teraz już 4 Licytacja trwa... już 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts