Daria 16.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 nie miałam głowy do forum - niestety trochę mi się pokręciło w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ale teraz wróciłam i muszę zacząć nabijać punkty bo kze wyprzedził mnie o jakieś 52 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 nie miałam głowy do forum - niestety trochę mi się pokręciło w życiu mam nadzieję że jest szansa wyjścia na prostą wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ale teraz wróciłam i muszę zacząć nabijać punkty bo kze wyprzedził mnie o jakieś 52 ....... no to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jest szansa, więc nie jest najgorzej a w każdej złej sytuacji trzeba widzieć dobre strony - np. schudłam 8 kilo........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali Ja juz nie chcę gorzej ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali ale za to zbliza sie sezon urlopowy, wiec i szanse rosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali ale za to zbliza sie sezon urlopowy, wiec i szanse rosna... Więc nadzieję zawsze można mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali Ja juz nie chcę gorzej ............. Więc będzie już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali ale za to zbliza sie sezon urlopowy, wiec i szanse rosna... Więc nadzieję zawsze można mieć no nic to.. robotka w domku obrobiona.. lecu na budowe... milego dnia wszystkim zycze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Monka Jak tam budowa? Chyba ściany idą w górę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali ale za to zbliza sie sezon urlopowy, wiec i szanse rosna... Więc nadzieję zawsze można mieć no nic to.. robotka w domku obrobiona.. lecu na budowe... milego dnia wszystkim zycze :D Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jest szansa, więc nie jest najgorzej a w każdej złej sytuacji trzeba widzieć dobre strony - np. schudłam 8 kilo........... miałam tak samo w zeszłym roku pod wpływem stresu też strasznie schudłam i jakoś do tej pory nie potrafię znleźć pozytywów w tej sytuacji nie umiem tak myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cześć Stukacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ja też lecę na budowę - może coś przybyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria witaj dawno cie nie było...mam nadzieje ze juz jest ok- choć troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Monka Jak tam budowa? Chyba ściany idą w górę co? dopiero fundamentowe ale zawsze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Monka fundamenciki tez dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts