Ya 02.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Co z tym czarnym paskiem po prawej ja się tego diabelstwa pozbyć? Od 2 dni próbuję, bez skutku. Wkurzające strasznie. Już nie lubię Atlasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 02.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Co z tym czarnym paskiem po prawej ja się tego diabelstwa pozbyć? Od 2 dni próbuję, bez skutku. Wkurzające strasznie. Już nie lubię Atlasa ! A podobno relkama dźwignią handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Podobno, ale nadgorliwość gorsza od faszyzmu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bry dzień U was też pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 02.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Od teraz nie cierpię wszystkich wyrobów Atlasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Od teraz nie cierpię wszystkich wyrobów Atlasa Ja mam to samo!!!!!!!! Ta gówn..................iana reklama zaraz mnie wykończy!!!!!!!!!! Ktoś wie jak się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 02.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A może nawet kiedyś się spotkałyśmy w końcu w Opolu spędziłam ponad 10 lat ... To bardzo prawdopodobne, świat jest mały, a Opole jeszcze mniejsze... Co z tym czarnym paskiem po prawej ja się tego diabelstwa pozbyć? Chwilowo pomaga kliknięcie krzyżyka w prawym górnym rogu, ale żeby zniknęło na stałe i nie pojawiało się za każdym otwarciem strony, musiałby zadziałać administrator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.10.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bry dzień U was też pada? Jaki deszcz??? Piękne słońce beton na wieńce się leje...pięknie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 02.10.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bry dzień U was też pada? Jaki deszcz??? Piękne słońce beton na wieńce się leje...pięknie jest! no pewnie ze pięknie... i nad korporacja było pięknie a w domu jeszcze piękniej... mała Śpi śniadanie zjedzone... obiad też... pora nad podwieczorek.... http://mojewypieki.blox.pl/resource/cross6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 02.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mniam, nie przepadam za płatkami ale te akurat wyglądają zachęcająco płatki są zachęcające czy to co pod nimi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mniam, nie przepadam za płatkami ale te akurat wyglądają zachęcająco płatki są zachęcające czy to co pod nimi?? St_ella apetyt rośnie w miarę jedzenia .... np. płatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no to pomogę w kończeniu stronki http://img89.imageshack.us/img89/4890/jeanlucdelarue6.jpg dla Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Co to za obleśne gołe pupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 02.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 kto zacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 02.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Co to za obleśne gołe pupy? no niestety obleśne... Panowie postarajcie sie... jakieś ładne ciałko poproszę... Jonnego Depp-a np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 02.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A może nawet kiedyś się spotkałyśmy w końcu w Opolu spędziłam ponad 10 lat ... To bardzo prawdopodobne, świat jest mały, a Opole jeszcze mniejsze... Co z tym czarnym paskiem po prawej ja się tego diabelstwa pozbyć? Chwilowo pomaga kliknięcie krzyżyka w prawym górnym rogu, ale żeby zniknęło na stałe i nie pojawiało się za każdym otwarciem strony, musiałby zadziałać administrator... porażka ten Atlas - krzywdę sobie robią a najbardziej mnie rozbrajają reklamy dachówek z budmatu z nagimi paniami tzn jak kupię ich dachówkę to taka pani (niczym bocian) usiądzie na moim dachu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Co to za obleśne gołe pupy? no niestety obleśne... Panowie postarajcie sie... jakieś ładne ciałko poproszę... Jonnego Depp-a np St_ella czego ya dla Ciebie nie zrobie http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2007/11/23-End%20of%20Month/johnny_depp.jpg http://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/johnnydepp/johnny_depp1_300_400.jpg http://media.bigoo.ws/content/image/celebrities_male/celebrities_male_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 hejka, widzę, że RW coraz bardziej żenujące... za gacie i gratki serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A może nawet kiedyś się spotkałyśmy w końcu w Opolu spędziłam ponad 10 lat ... To bardzo prawdopodobne, świat jest mały, a Opole jeszcze mniejsze... Co z tym czarnym paskiem po prawej ja się tego diabelstwa pozbyć? Chwilowo pomaga kliknięcie krzyżyka w prawym górnym rogu, ale żeby zniknęło na stałe i nie pojawiało się za każdym otwarciem strony, musiałby zadziałać administrator... porażka ten Atlas - krzywdę sobie robią a najbardziej mnie rozbrajają reklamy dachówek z budmatu z nagimi paniami tzn jak kupię ich dachówkę to taka pani (niczym bocian) usiądzie na moim dachu?? Nie znam się ale jeśli ten budmat to blacha to latem byłoby jej gorąco a zimą zimno w pupkę jakby tak sobie siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 03.10.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Bry dzień U was też pada? Jaki deszcz??? Piękne słońce beton na wieńce się leje...pięknie jest! no pewnie ze pięknie... i nad korporacja było pięknie a w domu jeszcze piękniej... mała Śpi śniadanie zjedzone... obiad też... pora nad podwieczorek.... http://mojewypieki.blox.pl/resource/cross6.jpg I właśnie o to chodzi , żeby w takim dniu poszukać czegoś pozytywnego: - leje ---> podlewa kwiaty, drzewka i trawkę - słońce ---> praca na budowie wre - w domu ---> i.t d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts