Petrus_es 03.10.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Zatem zaczynam dyskusję na temat pozytwów dnia dzisiejszego - czyli SOBOTY P.S. Negatywów nie przyjmuję przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 03.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Zatem zaczynam dyskusję na temat pozytwów dnia dzisiejszego - czyli SOBOTY P.S. Negatywów nie przyjmuję przez cały dzień Hurra !!! Dziś pracuję w domu ! Hurra !!! Jutro do pracy !! :D Hurra !!! Tylko 380 km w jedną stronę !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 03.10.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 I to rozumiem - ogromna garść optymizmu dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 jak Panowie to obleśne a jak Panie to nie ?? http://img25.imageshack.us/img25/6843/722st.jpg nie jestem feministką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 03.10.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Zatem zaczynam dyskusję na temat pozytwów dnia dzisiejszego - czyli SOBOTY P.S. Negatywów nie przyjmuję przez cały dzień Hurra !!! Dziś pracuję w domu ! Hurra !!! Jutro do pracy !! :D Hurra !!! Tylko 380 km w jedną stronę !!! :D hurra!!! moja córcia spała do 9.30! (biedna nie wiedziałam co z sobą począć hurra!!! obiad zrobił TŻ - Towarzysz Życia!!!! Hurra wydałam kasę w tesco - na słodycze mieszkanie czyste pranie zrobione... i szykuję się do mam talent (ptasie mleczko czeka w szafce ) ogólnie jestem dzis na TAK inaczej niz Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 03.10.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 jak Panowie to obleśne a jak Panie to nie ?? http://img25.imageshack.us/img25/6843/722st.jpg nie jestem feministką niestety nie które kobiety są obleśne.... a widzieliście sesje anny muchy w playboy-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 I to rozumiem - ogromna garść optymizmu dla wszystkich Hurra Wszytko mnie boli, hurra skosiłam większość trawników, Hurra wsadziłam 30 tulipanów, a teraz hurra na zasłużony odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 03.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 no to hurrraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 st_ella nie miałam okazji oglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 04.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 st_ella nie miałam okazji oglądnąć Witam: to tu kilka zdjeć pozdrawiam i miłej niedzieli.... z pozytywów: - mocno wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 04.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 i doczytałam właśnie ze zrobiła dwie sesje dla playboya !!! TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ale was na nagości wzięło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 04.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ale was na nagości wzięło.... Właśniem na nagości ich wzięło , a optymsitycznie nikt już nie chce w niedzielę pisać . Chyba, że przyjęli założenie iż nagość to szczerość, a szczerość to optymizm . Jeśli tak to ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 04.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ale was na nagości wzięło.... Właśniem na nagości ich wzięło , a optymsitycznie nikt już nie chce w niedzielę pisać . Chyba, że przyjęli założenie iż nagość to szczerość, a szczerość to optymizm . Jeśli tak to ok . mnie nie wzięło na nagości.... ale lubie przejrzeć playboya i rozkładówkę z gwiazda pod kątem tego kto, jak i czy smaczne czy obleśne... i tak uważam np ze Anna Mucha przesadziła trochę - jeśli chodzi o czarno białą sesję.. a kolorowa mi sie podoba.... idąc dalej - fajnie by było gdyby te kobiety nie były obrabiane komputerowo albo mogliby pokazać zdjec przed i po obróbce no niestety niedziele spędza się z rodziną... mój TŻ na basenie córcia spi ja na chwilę przysiadłam do kompa i chyba zaraz ciasto zakręcę... moze takie? http://mojewypieki.blox.pl/resource/szrlotka_spod_tater_10_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 I po grzybobraniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 04.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 I po grzybobraniu Przeglądałeś już swoje CIAŁO w poszukiwaniu kleszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 04.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ale was na nagości wzięło.... Właśniem na nagości ich wzięło , a optymsitycznie nikt już nie chce w niedzielę pisać . Chyba, że przyjęli założenie iż nagość to szczerość, a szczerość to optymizm . Jeśli tak to ok . mnie nie wzięło na nagości.... ale lubie przejrzeć playboya i rozkładówkę z gwiazda pod kątem tego kto, jak i czy smaczne czy obleśne... i tak uważam np ze Anna Mucha przesadziła trochę - jeśli chodzi o czarno białą sesję.. a kolorowa mi sie podoba.... idąc dalej - fajnie by było gdyby te kobiety nie były obrabiane komputerowo albo mogliby pokazać zdjec przed i po obróbce no niestety niedziele spędza się z rodziną... mój TŻ na basenie córcia spi ja na chwilę przysiadłam do kompa i chyba zaraz ciasto zakręcę... moze takie? http://mojewypieki.blox.pl/resource/szrlotka_spod_tater_10_400x400.jpg też bym chętnie takie zjadł smaczności muszę zadowolić się tylko ślinką do przełykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 04.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 I po grzybobraniu a efekty tego barnia grzybów jakieś były ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 04.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 I po grzybobraniu a efekty tego barnia grzybów jakieś były ??? to straszne tak sie meczyć na grzybach w taką zimicę!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 04.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A takie też zbierałeś? http://onephoto.net/uploads/k/karetta/1137928923_gal_muchomor.jpg Kurczę, Stuk, odezwij się, bo jeśli już zdążyłeś je zjeść... ... to nie chcę nawet myśleć, jak się teraz czujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts