cieszynianka 07.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 W celu ekspijacji (czy jak się to pisze ) oczekuję herbaty Inne okoliczności niewykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 07.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 może to rzeczywiście nie jest zły pomysł No Risk - No Fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.10.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 może to rzeczywiście nie jest zły pomysł No Risk - No Fun Hmm, kary cielesne mogą obejmować np. przyżeganie rozgrzanym żelazem, łamanie kołem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 07.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 może to rzeczywiście nie jest zły pomysł No Risk - No Fun Hmm, kary cielesne mogą obejmować np. przyżeganie rozgrzanym żelazem, łamanie kołem itd. nie przesadzaj, nie przesadzaj - już robię herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 07.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Hmm, kary cielesne mogą obejmować np. przyżeganie rozgrzanym żelazem, łamanie kołem itd. wszystko kwestia Twego gorąca Cieszynianko, ksywa "żelazo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Hmm, kary cielesne mogą obejmować np. przyżeganie rozgrzanym żelazem, łamanie kołem itd. wszystko kwestia Twego gorąca Cieszynianko, ksywa "żelazo" I tu niestety zonk Jestem zmarzlak i wszystkie odnóża mam przeważnie zimne (przeważnie je zagrzewam na Mojej Większej Połowie, jak tylko mi pozwoli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 07.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 I tu niestety zonk Jestem zmarzlak i wszystkie odnóża mam przeważnie zimne (przeważnie je zagrzewam na Mojej Większej Połowie, jak tylko mi pozwoli ) ciekawe czy bywasz na wątku niskociśnieniowców a moze to wysokociśnieniowcy mają swój wątek... ktoś ma i skąd ja znam to zagrzewanie i zabieranie mojego ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.10.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 I tu niestety zonk Jestem zmarzlak i wszystkie odnóża mam przeważnie zimne (przeważnie je zagrzewam na Mojej Większej Połowie, jak tylko mi pozwoli ) ciekawe czy bywasz na wątku niskociśnieniowców a moze to wysokociśnieniowcy mają swój wątek... ktoś ma i skąd ja znam to zagrzewanie i zabieranie mojego ciepła A jest takowy Nie wiem skąd znasz, ale z pewnością na Tobie się jeszcze nie zagrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 07.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A jest takowy Nie wiem skąd znasz, ale z pewnością na Tobie się jeszcze nie zagrzewałam teraz ja zonk wątek o nadciśnieniu jest: http://forum.muratordom.pl/nadcisnienie,t168710.htm?highlight=nadciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.10.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A jest takowy Nie wiem skąd znasz, ale z pewnością na Tobie się jeszcze nie zagrzewałam teraz ja zonk wątek o nadciśnieniu jest: http://forum.muratordom.pl/nadcisnienie,t168710.htm?highlight=nadciśnienie Nic się nie przejmuj, co to za różnica czy nadciścienie, czy za niskie ciśnienie, bo i jedno i drugie to kłopoty z ciśnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 07.10.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Nic się nie przejmuj, co to za różnica czy nadciścienie, czy za niskie ciśnienie, bo i jedno i drugie to kłopoty z ciśnieniem wyglada na to, ze trzeba się kłaść a nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 07.10.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.10.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Wstajemy, wstajemy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 08.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Wstajemy, wstajemy.......... wstaliśmy http://pacholski.pl/wp-content/uploads/2007/10/rest.jpg i chyba czas na kawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 kawa raz.... http://obrazki.joe.pl/sub_images/filizanka-kawy-milutkiego-dnia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 08.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dziękuję już się bałem, że dziś nikt tu nie zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dawno mnie tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ale już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts