stukpuk 11.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ledwo parę kropli spadnie i odrazu potop ? stukpuk panów też widzę w sklepach rybnych To chyba jakieś wymoczki lub mięczaki Hmmm, a jak mam ochotę na tuńczyka kawałek, to muszę zasuwać nad ocean? Zresztą, zwykłego dorsza u nas nie złowię, a jeść lubię. To co mam się smakiem obyć. Lepiej chyba do sklepu ... Tuńczyka???Zdrada!!!!A gdzie ochrona naszych rodzimych wątłuszczy?I ochrona naszego rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ledwo parę kropli spadnie i odrazu potop ? stukpuk panów też widzę w sklepach rybnych To chyba jakieś wymoczki lub mięczaki Hmmm, a jak mam ochotę na tuńczyka kawałek, to muszę zasuwać nad ocean? Zresztą, zwykłego dorsza u nas nie złowię, a jeść lubię. To co mam się smakiem obyć. Lepiej chyba do sklepu ... Tuńczyka???Zdrada!!!!A gdzie ochrona naszych rodzimych wątłuszczy?I ochrona naszego rynku? Stukuś, nie denerwuj się, przecież on je chroni przez niezjadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ledwo parę kropli spadnie i odrazu potop ? stukpuk panów też widzę w sklepach rybnych To chyba jakieś wymoczki lub mięczaki Hmmm, a jak mam ochotę na tuńczyka kawałek, to muszę zasuwać nad ocean? Zresztą, zwykłego dorsza u nas nie złowię, a jeść lubię. To co mam się smakiem obyć. Lepiej chyba do sklepu ... Tuńczyka???Zdrada!!!!A gdzie ochrona naszych rodzimych wątłuszczy?I ochrona naszego rynku? Stukuś, nie denerwuj się, przecież on je chroni przez niezjadanie Może i tak? Jak weekend Ci zleciał? Tylko bez szczegółów.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ledwo parę kropli spadnie i odrazu potop ? stukpuk panów też widzę w sklepach rybnych To chyba jakieś wymoczki lub mięczaki Hmmm, a jak mam ochotę na tuńczyka kawałek, to muszę zasuwać nad ocean? Zresztą, zwykłego dorsza u nas nie złowię, a jeść lubię. To co mam się smakiem obyć. Lepiej chyba do sklepu ... Tuńczyka???Zdrada!!!!A gdzie ochrona naszych rodzimych wątłuszczy?I ochrona naszego rynku? Stukuś, nie denerwuj się, przecież on je chroni przez niezjadanie Może i tak? Jak weekend Ci zleciał? Tylko bez szczegółów.......... Ok, będzie bez: sobota: Rawa Blues Festival niedziela: odwiedziny u teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ledwo parę kropli spadnie i odrazu potop ? stukpuk panów też widzę w sklepach rybnych To chyba jakieś wymoczki lub mięczaki Hmmm, a jak mam ochotę na tuńczyka kawałek, to muszę zasuwać nad ocean? Zresztą, zwykłego dorsza u nas nie złowię, a jeść lubię. To co mam się smakiem obyć. Lepiej chyba do sklepu ... Tuńczyka???Zdrada!!!!A gdzie ochrona naszych rodzimych wątłuszczy?I ochrona naszego rynku? Stukuś, nie denerwuj się, przecież on je chroni przez niezjadanie Może i tak? Jak weekend Ci zleciał? Tylko bez szczegółów.......... Ok, będzie bez: sobota: Rawa Blues Festival niedziela: odwiedziny u teściów A co tam u teściowej słychać? Pozdrów ją!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ledwo parę kropli spadnie i odrazu potop ? stukpuk panów też widzę w sklepach rybnych To chyba jakieś wymoczki lub mięczaki Hmmm, a jak mam ochotę na tuńczyka kawałek, to muszę zasuwać nad ocean? Zresztą, zwykłego dorsza u nas nie złowię, a jeść lubię. To co mam się smakiem obyć. Lepiej chyba do sklepu ... Tuńczyka???Zdrada!!!!A gdzie ochrona naszych rodzimych wątłuszczy?I ochrona naszego rynku? Stukuś, nie denerwuj się, przecież on je chroni przez niezjadanie Może i tak? Jak weekend Ci zleciał? Tylko bez szczegółów.......... Ok, będzie bez: sobota: Rawa Blues Festival niedziela: odwiedziny u teściów A co tam u teściowej słychać? Pozdrów ją!!!![/quote] Jutro zadzwonię i pozdrowię A co u niej - zabiegana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pozdrów ją serdecznie, możesz wysłać jej mały prezencik: http://republika.pl/blog_ao_3017911/2969162/tr/bez_tytulu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pozdrów ją serdecznie, możesz wysłać jej mały prezencik: http://republika.pl/blog_ao_3017911/2969162/tr/bez_tytulu.jpg Pozdrowię, ale prezentu nie będę przesyłać. Jest w porządku, więc taki prezent jej nie przysługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pozdrowię, ale prezentu nie będę przesyłać. Jest w porządku, więc taki prezent jej nie przysługuje Zazdroszczę ... jesteś jedną z nielicznych szczęściar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pozdrowię, ale prezentu nie będę przesyłać. Jest w porządku, więc taki prezent jej nie przysługuje Zazdroszczę ... jesteś jedną z nielicznych szczęściar... To jest stan na dziś, po 20 latach posiadania Nie było tak od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pozdrowię, ale prezentu nie będę przesyłać. Jest w porządku, więc taki prezent jej nie przysługuje Zazdroszczę ... jesteś jedną z nielicznych szczęściar... To jest stan na dziś, po 20 latach posiadania Nie było tak od zawsze Widocznie Cię w końcu doceniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Pozdrowię, ale prezentu nie będę przesyłać. Jest w porządku, więc taki prezent jej nie przysługuje Zazdroszczę ... jesteś jedną z nielicznych szczęściar... To jest stan na dziś, po 20 latach posiadania Nie było tak od zawsze Widocznie Cię w końcu doceniła... Powinno być: Widocznie Ją w końcu doceniłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 rogalika? http://www.manisbakery.com/images/uploads/Croissant_003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kawka do tego.....http://www.magdainlondon.com/uploads/filizanka_kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to mamy śniadanko jakieś życzenia jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.10.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 w zaistniałej sytuacji.....przydało by się bez deszczu i zimna bo jak dekarz ma się zabrać za dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 w zaistniałej sytuacji.....przydało by się bez deszczu i zimna bo jak dekarz ma się zabrać za dach to mnie przerosło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 12.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ... ale życzę złotej polskiej... http://images27.fotosik.pl/75/99adcae2a39a4077.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts