Sonika 16.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Sonika a nie???? piękne kafle sie kładą...to i prawie koniec zaraz kładą się i kładą się i będą się jeszcze dłuuuuuugo kładły. Zaraz jadę zobaczyć co nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Phi, tak bez celowania ale punkcik miło przyjąć Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jest szansa, więc nie jest najgorzej a w każdej złej sytuacji trzeba widzieć dobre strony - np. schudłam 8 kilo........... miałam tak samo w zeszłym roku pod wpływem stresu też strasznie schudłam i jakoś do tej pory nie potrafię znleźć pozytywów w tej sytuacji nie umiem tak myśleć... Ja też wolałabym nie schudnąć i nie mieć takich stresów - ale stało się trudno (wiesz to jest część mojej auto-terapii ) ja chyba muszę zacząć autoterapię bo bez niej jest źle a nawet bardzo źle postanawiłam od dzisiaj zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Phi, tak bez celowania ale punkcik miło przyjąć Dzięki nie ważne jak, ważny efekt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Kasia gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jest szansa, więc nie jest najgorzej a w każdej złej sytuacji trzeba widzieć dobre strony - np. schudłam 8 kilo........... miałam tak samo w zeszłym roku pod wpływem stresu też strasznie schudłam i jakoś do tej pory nie potrafię znleźć pozytywów w tej sytuacji nie umiem tak myśleć... Ja też wolałabym nie schudnąć i nie mieć takich stresów - ale stało się trudno (wiesz to jest część mojej auto-terapii ) ja chyba muszę zacząć autoterapię bo bez niej jest źle a nawet bardzo źle postanawiłam od dzisiaj zacząć Monka kochana, chyba nie masz doła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 net mi wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Streszczenie- Sonika otworzyła 489- były powitania- słoneczko i jego brak- trochę śmiechui to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 net mi wywala wirus czy cuś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jest szansa, więc nie jest najgorzej a w każdej złej sytuacji trzeba widzieć dobre strony - np. schudłam 8 kilo........... miałam tak samo w zeszłym roku pod wpływem stresu też strasznie schudłam i jakoś do tej pory nie potrafię znleźć pozytywów w tej sytuacji nie umiem tak myśleć... Ja też wolałabym nie schudnąć i nie mieć takich stresów - ale stało się trudno (wiesz to jest część mojej auto-terapii ) ja chyba muszę zacząć autoterapię bo bez niej jest źle a nawet bardzo źle postanawiłam od dzisiaj zacząć Monka kochana, chyba nie masz doła??? dzisiaj nie ale czasami jest ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dziękuję i : net mi wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jest szansa, więc nie jest najgorzej a w każdej złej sytuacji trzeba widzieć dobre strony - np. schudłam 8 kilo........... miałam tak samo w zeszłym roku pod wpływem stresu też strasznie schudłam i jakoś do tej pory nie potrafię znleźć pozytywów w tej sytuacji nie umiem tak myśleć... Ja też wolałabym nie schudnąć i nie mieć takich stresów - ale stało się trudno (wiesz to jest część mojej auto-terapii ) ja chyba muszę zacząć autoterapię bo bez niej jest źle a nawet bardzo źle postanawiłam od dzisiaj zacząć Monka kochana, chyba nie masz doła??? dzisiaj nie ale czasami jest ciężko... Ojej przykro mi, ale my wszyscy mamy doły od czasu do czasu. Takie stresujące jest życie. Nie martw się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Deleted znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No nic, ja lecę na budowę.Do wieczora, pa, pa, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No nic, ja lecę na budowę. Do wieczora, pa, pa, pa. Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ojej przykro mi, ale my wszyscy mamy doły od czasu do czasu. Takie stresujące jest życie. Nie martw się!!! Nie powinno być Ci przykro, gdym nie chciała to bym o tym nie pisała. Jestem tutaj bo lubię z Wami poklikać i zapomnieć właśnie o tym trudnym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Kasiu, jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Monka swieta racja....ja tez mam zasem takiego doła ze i popłacze jak durna..właczam jakis wycisakcz łez na dvd i jest pozniej spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Olka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts