Ya 15.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Leczo zrobiłem. Ma ktoś ochotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.10.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Leczo zrobiłem. Ma ktoś ochotę ? ja się zgłaszam... jeśli mowa o jedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Leczo zrobiłem. Ma ktoś ochotę ? ja się zgłaszam... jeśli mowa o jedzeniu O jedzeniu. Cały dzień robiłem. Dobre wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dobre wyszło. nie wątpię... jadam wszystko co na ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Leczo zrobiłem. Ma ktoś ochotę ? Leczo to mój ulubiony posiłek Biorę miseczkę Satinka poprawiłaś się i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Leczo zrobiłem. Ma ktoś ochotę ? Leczo to mój ulubiony posiłek Biorę miseczkę Może Ci jutro przywieźć ??? Zostawię pod Jasną Górą to sobie odbierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 15.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 coolibeer podniosłeś mnie na duchu no to http://img67.imageshack.us/img67/1851/070618julkawiercicb6.jpg http://img389.imageshack.us/img389/1330/siedzinaoknie.jpg http://img97.imageshack.us/img97/2049/41293716.jpg aha Ya cały dzień robiłeś leczo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 aha Ya cały dzień robiłeś leczo ? No może cały to trochę przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 CZESC Jest nasza zguba Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. I będziesz go potem łowił ??? Nie próbuj na żywca bo nie wolno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. I będziesz go potem łowił ??? Nie próbuj na żywca bo nie wolno ! Jak nie wolno? Przecież znieśli ten zakaz........ nie jesteśmy na bieżąco z regulaminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. I będziesz go potem łowił ??? Nie próbuj na żywca bo nie wolno ! Jak nie wolno? Przecież znieśli ten zakaz........ nie jesteśmy na bieżąco z regulaminem? Nie jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. I będziesz go potem łowił ??? Nie próbuj na żywca bo nie wolno ! Jak nie wolno? Przecież znieśli ten zakaz........ nie jesteśmy na bieżąco z regulaminem? Nie jesteśmy. To co tutaj jeszcze robisz?! śmigać regulamin czytać bo przepytam............ Pierwsze moje kroki w wędkarstwie stawiałem właśnie nad domowym akwarium łowiąc na kulki z chleba mieczki i welonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. I będziesz go potem łowił ??? Nie próbuj na żywca bo nie wolno ! Jak nie wolno? Przecież znieśli ten zakaz........ nie jesteśmy na bieżąco z regulaminem? Nie jesteśmy. To co tutaj jeszcze robisz?! śmigać regulamin czytać bo przepytam............ Pierwsze moje kroki w wędkarstwie stawiałem właśnie nad domowym akwarium łowiąc na kulki z chleba mieczki i welonki No niech będzie, że ya kłusuję Ya łowiłem karpie w wannie ale nie brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. Co to za wigilia bez rybyki na talerzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. Tak, a koza pilnuje kapustę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. Tak, a koza pilnuje kapustę To go osobiście zagryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech idzie chomika albo raków pilnować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. Tak, a koza pilnuje kapustę To go osobiście zagryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech idzie chomika albo raków pilnować! Raki też masz ???? A gdzie je trzymasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. Tak, a koza pilnuje kapustę To go osobiście zagryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech idzie chomika albo raków pilnować! takiego chomika? http://tylkojezus.net/UserFiles/Image/czytelnia/chomik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts