stukpuk 15.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. Tak, a koza pilnuje kapustę To go osobiście zagryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech idzie chomika albo raków pilnować! Raki też masz ???? A gdzie je trzymasz ??? Że raki mam? To takie dziwne? A sobie żyją w osobnym akwarium. Chcesz kilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. , a koza pilnuje kapustę To go osobiście zagryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech idzie chomika albo raków pilnować! takiego chomika? http://tylkojezus.net/UserFiles/Image/czytelnia/chomik.jpg Takie kiedyś miałem.To chyba syryjski? Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. Tak, a koza pilnuje kapustę To go osobiście zagryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech idzie chomika albo raków pilnować! Raki też masz ???? A gdzie je trzymasz ??? Że raki mam? To takie dziwne? A sobie żyją w osobnym akwarium. Chcesz kilka? Pewnie że chcę, uwielbiam, zwłaszcza z koperkiem, gotowane mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co porabiata? Ja właśnie przywiozłem wielkiego Glonka do mojego akwarium na oko 30 cm!!!!! i właśnie szykuje mu kwarantannę. I niedługo wielkie zarybianie. Przygotowania do Wigilii Biedny Glonio Nie martw się o niego , kot go pilnuje. Tak, a koza pilnuje kapustę To go osobiście zagryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech idzie chomika albo raków pilnować! Raki też masz ???? A gdzie je trzymasz ??? Że raki mam? To takie dziwne? A sobie żyją w osobnym akwarium. Chcesz kilka? Pewnie że chcę, uwielbiam, zwłaszcza z koperkiem, gotowane mniam Ty rakożerco!!!!!!!!!!!! Tych się nie je................chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 , a koza pilnuje kapustę Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Nie wsadzać palca chomikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Pamiętam jak kiedyś nałapaliśmy raków sporo w Wigrach a do picia mieliśmy tylko wino mszalne bo tylko takie dało się kupić przed 13-stą (iu to w Veritasie). Po 13 nie mogliśmy kupować bo nie zdążylibyśmy na PKS. Ale była uczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 , a koza pilnuje kapustę Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Nie wsadzać palca chomikowi A niby gdzie miałem mu go wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie poznaje koleżanki szynszyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 , a koza pilnuje kapustę Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Nie wsadzać palca chomikowi A niby gdzie miałem mu go wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie poznaje koleżanki szynszyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to gdzie, skoro Cię dziabnął, to mu go chyba do paszczy wsadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 , a koza pilnuje kapustę Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Nie wsadzać palca chomikowi A niby gdzie miałem mu go wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie poznaje koleżanki szynszyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to gdzie, skoro Cię dziabnął, to mu go chyba do paszczy wsadziłeś Cieszko, on napisał że go dziabnął nie że ugryzł. Nie wiadomo, gdzie wsadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 , a koza pilnuje kapustę Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Nie wsadzać palca chomikowi A niby gdzie miałem mu go wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie poznaje koleżanki szynszyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to gdzie, skoro Cię dziabnął, to mu go chyba do paszczy wsadziłeś Cieszko, on napisał że go dziabnął nie że ugryzł. Nie wiadomo, gdzie wsadził Obawiam się, że możesz mieć rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 , a koza pilnuje kapustę Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Nie wsadzać palca chomikowi A niby gdzie miałem mu go wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie poznaje koleżanki szynszyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to gdzie, skoro Cię dziabnął, to mu go chyba do paszczy wsadziłeś Cieszko, on napisał że go dziabnął nie że ugryzł. Nie wiadomo, gdzie wsadził Obawiam się, że możesz mieć rację zboczki!!!!!!!!! dżungluś jest cały i zdrowy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 , a koza pilnuje kapustę Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Nie wsadzać palca chomikowi A niby gdzie miałem mu go wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie poznaje koleżanki szynszyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to gdzie, skoro Cię dziabnął, to mu go chyba do paszczy wsadziłeś Cieszko, on napisał że go dziabnął nie że ugryzł. Nie wiadomo, gdzie wsadził Obawiam się, że możesz mieć rację zboczki!!!!!!!!! dżungluś jest cały i zdrowy!!!!!! Taaa i merda ogonkiem jak Cię widzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 , a koza pilnuje kapustę Teraz mam dżungalskiego potworka!!!!!! Ostatnio jak mnie dziabnął w palec to nim tak machnołem,że o mało co nie wleciał do tych raków http://www.popularpets.net/hamsters/pictures/chinese-hamster/chinese-hamster.jpg Nie wsadzać palca chomikowi A niby gdzie miałem mu go wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie poznaje koleżanki szynszyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to gdzie, skoro Cię dziabnął, to mu go chyba do paszczy wsadziłeś Cieszko, on napisał że go dziabnął nie że ugryzł. Nie wiadomo, gdzie wsadził Obawiam się, że możesz mieć rację zboczki!!!!!!!!! dżungluś jest cały i zdrowy!!!!!! Taaa i merda ogonkiem jak Cię widzi ??? Co się naśmiewacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dobranoc zboczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dobranoc zboczki Zboczki to my ???? A kto chomikowi wkładał palucha ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dobranoc zboczki Zboczki to my ???? A kto chomikowi wkładał palucha ??? No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 hahaha teraz nie wiem który jest groźny czy stuk czy dżungalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Może wrócimy do jakiś gorących tematów budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 hahaha teraz nie wiem który jest groźny czy stuk czy dżungalski Ya bym uważał na obu Nie lubie jak mnie gryzą i jak mi wsadzają cokolwiek gdziekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 hahaha teraz nie wiem który jest groźny czy stuk czy dżungalski Obaj są groźni, ale każdy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts