stukpuk 16.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 biedny chomiczek, stukpuk szczepiony jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 16.10.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dzień dobry wieczór Czy wszyscy są tak wykończeni dzisejszym dniem czy tylko ya ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dzień dobry wieczór Czy wszyscy są tak wykończeni dzisejszym dniem czy tylko ya ? Mnie wykańczają psychicznie w pracy dlatego jutro jadę się relaksować na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 16.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dzień dobry wieczór Czy wszyscy są tak wykończeni dzisejszym dniem czy tylko ya ? Mnie wykańczają psychicznie w pracy dlatego jutro jadę się relaksować na rybki Ech jak ya Ci zazdroszczę tych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dzień dobry wieczór Czy wszyscy są tak wykończeni dzisejszym dniem czy tylko ya ? Mnie wykańczają psychicznie w pracy dlatego jutro jadę się relaksować na rybki Ech jak ya Ci zazdroszczę tych ryb. To w Łodzi nie ma ryb? Jutro na karpie W niedzielę na okonie i płocie A w poniedziałek może wyskoczę na dorsza trzeba sprawdzić czy faktycznie ten sztorm taki groźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A teraz spadam na kolację , a potem oglądam PIŁE 4 wczoraj była 3 a po niedzieli PIŁA 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 16.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To w Łodzi nie ma ryb? Są oczywiście. Najbliżej mam w Realu, trochę dalej w Tesco. Tylko nie wiem czy powzolą samemu złowić. Na porządne łowisko mam ok. 100km. Jutro na karpie W niedzielę na okonie i płocie A w poniedziałek może wyskoczę na dorsza trzeba sprawdzić czy faktycznie ten sztorm taki groźny Nie denerwuj mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To w Łodzi nie ma ryb? Są oczywiście. Najbliżej mam w Realu, trochę dalej w Tesco. Tylko nie wiem czy powzolą samemu złowić. Na porządne łowisko mam ok. 100km. Jutro na karpie W niedzielę na okonie i płocie A w poniedziałek może wyskoczę na dorsza trzeba sprawdzić czy faktycznie ten sztorm taki groźny Nie denerwuj mnie ! Na karpie mam 31 km. Na płocie i okonie 30 km. Na dorsze 19 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 16.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To w Łodzi nie ma ryb? Są oczywiście. Najbliżej mam w Realu, trochę dalej w Tesco. Tylko nie wiem czy powzolą samemu złowić. Na porządne łowisko mam ok. 100km. Jutro na karpie W niedzielę na okonie i płocie A w poniedziałek może wyskoczę na dorsza trzeba sprawdzić czy faktycznie ten sztorm taki groźny Nie denerwuj mnie ! Na karpie mam 31 km. Na płocie i okonie 30 km. Na dorsze 19 km A żebyś musiał w kapciach chodzić !!! Na karpie mam 120km Na płocie i okonie 80km :evil: na dorsze 400km:evil: :evil: a z dobrych informacji: po piwo 10 m (do kuchni) po wino mam 1m (stoi na stole) :lol: po resztę alkoholi 2 m(do barku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 nie ma jak rybka z grila ale żeście mi smaka zrobili.... http://wprawkikuchenne.blox.pl/resource/IMG_4334_resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 16.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja też DOBRY WIECZÓR - a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Musi na ryby poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 16.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Musi na ryby poszli wszyscy na ryby ?????? aaaaaaaaaaa piątek dzisiaj !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 16.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 bo przecież nie na grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.10.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Czesc Wie ktoś jak się robi włoską zupę z serem ? Minestone czy jakoś tam ?? I z jakim serem, topionym czy żółtym ? Dostałem od cholery topionego sera i muszę to jakoś wykorzystać bo na kanapkach już mi się przejadł. Qrna robię jednocześnie dwie zupy, szaszłyki i gulasz i już mam dostyć. A jeszcze dwoje dzieci na pokładzie, ufff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Musi na ryby poszli I już wrócili.............. ale wielkie G złapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.10.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Musi na ryby poszli I już wrócili.............. ale wielkie G złapali I dobrze im tak !!! Inni od rana w kuchni siedzą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Musi na ryby poszli I już wrócili.............. ale wielkie G złapali I dobrze im tak !!! Inni od rana w kuchni siedzą !Ale jutro pojadą i nałapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 17.10.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Musi na ryby poszli I już wrócili.............. ale wielkie G złapali I dobrze im tak !!! Inni od rana w kuchni siedzą !Ale jutro pojadą i nałapią byleby nie było to też wielkie G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts