Ya 19.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No.......wszystko przygotowane: -buty wypastowane -pilkery schowane do plecaka -bateri się ładują -przywieszki rozplątane -awiomarin zakupiony Nic tylko jeszcze poczytać prasę fachową i na..........wątłusze!!!!!!!!!!!!!!!Mam nadzieję ,że łajba nie zatonie i jeszcze was troszkę pomeczę Kapok zabierz. A i paszport i rozmówki polsko - szwedzkie. Mam nadzieję,że łajba nie zatonie jak ta z Darłowa A kapoki są na kutrze, poza tym przy takiej odległości od stałego lądu (60 km) i tak nie mam szans dopłynięciajuż prędzej dopłynę do..................................................dna bede miał bliżej, tylko 40m. co przy mojej wadze osiągne bez problemu Nie martw się mam jeszcze jakieś znajomości w SARze - będą Cię ratować w pierwszej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No.......wszystko przygotowane: -buty wypastowane -pilkery schowane do plecaka -bateri się ładują -przywieszki rozplątane -awiomarin zakupiony Nic tylko jeszcze poczytać prasę fachową i na..........wątłusze!!!!!!!!!!!!!!!Mam nadzieję ,że łajba nie zatonie i jeszcze was troszkę pomeczę Kapok zabierz. A i paszport i rozmówki polsko - szwedzkie. Mam nadzieję,że łajba nie zatonie jak ta z Darłowa A kapoki są na kutrze, poza tym przy takiej odległości od stałego lądu (60 km) i tak nie mam szans dopłynięciajuż prędzej dopłynę do..................................................dna bede miał bliżej, tylko 40m. co przy mojej wadze osiągne bez problemu Nie martw się mam jeszcze jakieś znajomości w SARze - będą Cię ratować w pierwszej kolejności Tylko proszę mi nie robić: usta-usta no chyba ,że jakaś...........ratowniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 19.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No.......wszystko przygotowane: -buty wypastowane -pilkery schowane do plecaka -bateri się ładują -przywieszki rozplątane -awiomarin zakupiony Nic tylko jeszcze poczytać prasę fachową i na..........wątłusze!!!!!!!!!!!!!!!Mam nadzieję ,że łajba nie zatonie i jeszcze was troszkę pomeczę Kapok zabierz. A i paszport i rozmówki polsko - szwedzkie. Mam nadzieję,że łajba nie zatonie jak ta z Darłowa A kapoki są na kutrze, poza tym przy takiej odległości od stałego lądu (60 km) i tak nie mam szans dopłynięciajuż prędzej dopłynę do..................................................dna bede miał bliżej, tylko 40m. co przy mojej wadze osiągne bez problemu Nie martw się mam jeszcze jakieś znajomości w SARze - będą Cię ratować w pierwszej kolejności Tylko proszę mi nie robić: usta-usta no chyba ,że jakaś...........ratowniczka Nie ma problemu będzie ratowniczka. Chyba, że podpadniesz, wtedy załatwimy Ci wielkiego, rosłego, owłosionego ratownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 19.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 chwalą i się i chwalą rybki złowili i jakie to pyszności jedzą, a ja mogę sobie tylko pomarzyć ...... sadyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Już rzygam rybami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 stuk tak takie też parasolki mieli i tam coś łowili ale nie tyle co na zwykłe pilkery. Jak jutro coś połowisz to daj znać to w któryś wikend albo dzień się wybiore do ustki i skoczymy na jeden dzień na łowy. A co do kutra w Darłowie który zatonął to są 2 wersje. Okazuje się że to był jeden z najlepszych i najbezpieczniejszych kutrów. I wersja to taka że zatonął z przeładowania. Ładunek nie był zabezpieczony i się przewrócił a II wersja bardziej prawdopodobna to przypadkowe zestrzelenie kutra rakietą w czasie wojskowych ćwiczeń niedaleko tego miejsca. Dziwnym trafem na miejscu od razu pojawiło się wojsko. To info miejscowych rybaków. Udanych połowów życzę i połamania wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 chwalą i się i chwalą rybki złowili i jakie to pyszności jedzą, a ja mogę sobie tylko pomarzyć ...... sadyści na kulig wezmę jedną pakę zamrożoną to spróbujesz Stuk a co do awiomarinu to niestety nie używam czegoś takiego U nas była wódka do czasu... kiedy to znajomy w jeden dzień zapomniał spakować i po całym dniu w fatalnej pogodzie i fatalnych warunkach po dopłynięciu myliśmy kuter... cały obiad i wszystko to czego nie jedliśmy... fuj nie chce tego już przeżywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 20.10.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 zaczynam się czuć na RW jak kosmita http://th.interia.pl/51,gef4b27872108314/i455425.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 20.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a jeszcze niedawno był taki swojski niski poziom http://www.setzerek.net/szok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 zaczynam się czuć na RW jak kosmita http://th.interia.pl/51,gef4b27872108314/i455425.jpg Starość nie radość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 zaczynam się czuć na RW jak kosmita http://th.interia.pl/51,gef4b27872108314/i455425.jpg a mnie już RW kojarzy się z "rybami waniajet'" jak nie przestaną, to ze smrodu bedę musiał stąd uciekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 zaczynam się czuć na RW jak kosmita http://th.interia.pl/51,gef4b27872108314/i455425.jpg a mnie już RW kojarzy się z "rybami waniajet'" jak nie przestaną, to ze smrodu bedę musiał stąd uciekać... Nikt cię tu nie trzyma i nie musisz tu pisać jak ci coś nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Zygul na poprawę humorku http://img14.imageshack.us/img14/374/97937837.jpg coolibeer tylko żebyś nie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No może teraz marudzić nie będzieta http://www32.patrz.pl/u/f/62/77/54/627754.jpg Satinka ale ty pieczesz te rybki na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 zaczynam się czuć na RW jak kosmita http://th.interia.pl/51,gef4b27872108314/i455425.jpg a mnie już RW kojarzy się z "rybami waniajet'" jak nie przestaną, to ze smrodu bedę musiał stąd uciekać... Nikt cię tu nie trzyma i nie musisz tu pisać jak ci coś nie pasuje. Dzięki. Jesteś prawdziwy chrześcijanin. No to żegnajcie. I tak długo wytrzymałem, dłużej niż inni. Szkoda, ze tego nie zauważacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 zaczynam się czuć na RW jak kosmita http://th.interia.pl/51,gef4b27872108314/i455425.jpg a mnie już RW kojarzy się z "rybami waniajet'" jak nie przestaną, to ze smrodu bedę musiał stąd uciekać... Nikt cię tu nie trzyma i nie musisz tu pisać jak ci coś nie pasuje. Dzięki. Jesteś prawdziwy chrześcijanin. No to żegnajcie. I tak długo wytrzymałem, dłużej niż inni. Szkoda, ze tego nie zauważacie. Retro, chyba nas nie zostawisz Wiesz, że Stukuś musi o rybach, bo to jego największa miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzięki dzięki. Cieszka zabierz je na kulig ;P Coolibeerku kochany, te gacie to była wersja letnia, a ja już rozpoczęłam sezon zimowy, a że jestem zmarzlak to moje gacie zimowe mają całkiem inny dizajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 coolibeer nie ma sprawy, tylko zrób kulig retrofood nie wygłupiaj się, gdzie Ci będzie lepiej jak tutaj ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 20.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Retro, nie narzekaj na zapachy rybne, bo niektórym łone mile się kojarzą... Krążył kiedyś taki dowcip, jak ślepy przechodząc koło sklepu rybnego wciągnął głęboko w nozdrza powietrze i radośnie zawołał: "Czołem, dziewczynki!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.10.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 alibabka to chodziło o śledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts