stukpuk 22.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Stuku daj znać jak byś śmigał to na jeden dzień wyskoczę z tobą jak by co Dzięki wszystkim za gracie. Serio gadasz? Ile masz km do Ustki? Hmmm może też bym się wybrał... Ty jesteś pod wpływem alkoholu i możesz wypaść za burtę zostajesz w porcie możesz belony łowić Ja to codziennie flaszke robiłem na statku żeby oszukać błędnik i nie wypadłem Ja tam na wszelki wypadek biorę aviomarin, ale chyba ostatnio przesadziłem z ilością tabletek i był...................zwrot pierwszy raz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 22.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Stuku daj znać jak byś śmigał to na jeden dzień wyskoczę z tobą jak by co Dzięki wszystkim za gracie. Serio gadasz? Ile masz km do Ustki? Hmmm może też bym się wybrał... Ty jesteś pod wpływem alkoholu i możesz wypaść za burtę zostajesz w porcie możesz belony łowić Surtututu majtki z drutu. Jak mnie nie zabierzecie to załatwię Wam 10-godzinną kontrolę IRM. Tyle jeszcze mogę A co to za diabelstwo? Inspektorat Rybołówstwa Morskiego. W Ustce też jest (a właściwie w Słupsku) Kolega nie wie kto może kontrolować na morzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Stuku daj znać jak byś śmigał to na jeden dzień wyskoczę z tobą jak by co Dzięki wszystkim za gracie. Serio gadasz? Ile masz km do Ustki? Hmmm może też bym się wybrał... Ty jesteś pod wpływem alkoholu i możesz wypaść za burtę zostajesz w porcie możesz belony łowić Surtututu majtki z drutu. Jak mnie nie zabierzecie to załatwię Wam 10-godzinną kontrolę IRM. Tyle jeszcze mogę A co to za diabelstwo? Inspektorat Rybołówstwa Morskiego. W Ustce też jest (a właściwie w Słupsku) Kolega nie wie kto może kontrolować na morzu ? słyszałem że czasem kontrolują schodzące kutry, ale ja się narazie na załąpałem ,ale podobno kontroluje jakaś ładna kobitka to mogę sie dać ostatecznie aresztować i niech mnie przykuje do......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ale sztuki co poniektóre ja pierdykam... Widzę że doby szypr i łowy udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 22.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Stuku daj znać jak byś śmigał to na jeden dzień wyskoczę z tobą jak by co Dzięki wszystkim za gracie. Serio gadasz? Ile masz km do Ustki? Hmmm może też bym się wybrał... Ty jesteś pod wpływem alkoholu i możesz wypaść za burtę zostajesz w porcie możesz belony łowić Surtututu majtki z drutu. Jak mnie nie zabierzecie to załatwię Wam 10-godzinną kontrolę IRM. Tyle jeszcze mogę A co to za diabelstwo? Inspektorat Rybołówstwa Morskiego. W Ustce też jest (a właściwie w Słupsku) Kolega nie wie kto może kontrolować na morzu ? słyszałem że czasem kontrolują schodzące kutry, ale ja się narazie na załąpałem ,ale podobno kontroluje jakaś ładna kobitka to mogę sie dać ostatecznie aresztować i niech mnie przykuje do......................... Za czystej s\złośliwości Ci załatwię kontrolę najbardziej upierdliwego i paskudnego samca w całym inspektoracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ale sztuki co poniektóre ja pierdykam... Widzę że doby szypr i łowy udane szypra trochę znaliśmy wcześniej, reszta załogi też ok, inaczej bym szukał innej załogi. zawsze dzwonię wcześniej i robię wywiad czy coś skubie?A teraz sam zadzwonił,że szykują sie dobre brania i że płyną na dalsze łowisko (bo jak blisko wypływają to nie wypływam) przy brzego raczej nie ma ryby(taka specyfika naszego regionu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ok ja spadam bo dziś 5 godzin przy piecu spędziłem na ustawieniach do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A ta duża zimnica z 20 października padła jak ja byłem, ważyła 1,6kg!!!!! w życiu takiej flądry nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Stuku daj znać jak byś śmigał to na jeden dzień wyskoczę z tobą jak by co Dzięki wszystkim za gracie. Serio gadasz? Ile masz km do Ustki? Hmmm może też bym się wybrał... Ty jesteś pod wpływem alkoholu i możesz wypaść za burtę zostajesz w porcie możesz belony łowić Surtututu majtki z drutu. Jak mnie nie zabierzecie to załatwię Wam 10-godzinną kontrolę IRM. Tyle jeszcze mogę A co to za diabelstwo? Inspektorat Rybołówstwa Morskiego. W Ustce też jest (a właściwie w Słupsku) Kolega nie wie kto może kontrolować na morzu ? słyszałem że czasem kontrolują schodzące kutry, ale ja się narazie na załąpałem ,ale podobno kontroluje jakaś ładna kobitka to mogę sie dać ostatecznie aresztować i niech mnie przykuje do......................... Za czystej s\złośliwości Ci załatwię kontrolę najbardziej upierdliwego i paskudnego samca w całym inspektoracie uważaj abyś nie przesadził z alkoholem...http://img406.imageshack.us/img406/3360/1f028badd12cd7d55ae6e20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 22.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A ta duża zimnica z 20 października padła jak ja byłem, ważyła 1,6kg!!!!! w życiu takiej flądry nie widziałem No fakt, gigant nie flądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A ta duża zimnica z 20 października padła jak ja byłem, ważyła 1,6kg!!!!! w życiu takiej flądry nie widziałem No fakt, gigant nie flądra nie chciałbym taką z liścia dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 22.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Panowie, jest źle. Jest nawet bardzo źle. Jest fatalnie. Żeby nie powiedzieć tragicznie Wino się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 mówisz o takiej pani inspektor?http://img11.imageshack.us/img11/9960/5d322f44c0c6f3761ee207f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 22.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 mówisz o takiej pani inspektor? http://img11.imageshack.us/img11/9960/5d322f44c0c6f3761ee207f.jpg chyba jednaj nie chciałbym jej spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dlaczego? czułbyś się bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.10.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 masz na dobrano trochę ciałka............http://img25.imageshack.us/img25/2202/d359e82ae6943b0527507dc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 22.10.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dlaczego? czułbyś się bezpieczny Żartujesz ??? Wręcz przeciwnie!!! A jak użyłaby środków przymusu bezpośredniego??? Od razu widać, że ma takowe !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 22.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 masz na dobrano trochę ciałka............http://img25.imageshack.us/img25/2202/d359e82ae6943b0527507dc.jpg Wzajemnie: http://www.picsmaster.net/gallery/atk/44f560/03.jpg http://www.picsmaster.net/gallery/atk/44f560/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.10.2009 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No proszę proszę jak ładnie wieczór czwartkowy upływał Witam all społeczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 23.10.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nie ma to, jak poczytać sobie rano wieczorne męskie pogaduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts